sincere felicitari !!!
Moderator: florentiniuga

Cine are curaj?
       Cine are curaj?   

care au donat abonamentele unor pescari care le doreau si chiar meritau dupa parerea administratie.
 care au donat abonamentele unor pescari care le doreau si chiar meritau dupa parerea administratie.

Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci...
  Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci... 

Baietii inainte de "atac"vioril scrie:

!!!
  !!!Va asteptam mai devreme ca sa va obisnuiti cu balta la un gratarflorentiniuga scrie:Ei da, jos palaria domnilor pentru "executie" si gest! Frumoase poze, tot asa sa o tineti!
Felicitari si administratiei! Regret ca nu am putut participa, imi doream de o mie de ori mai mult sa fiu acolo cu voi decat in stand la expo.Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci...
ltexpert scrie:Va asteptam mai devreme ca sa va obisnuiti cu balta la un gratarflorentiniuga scrie:Ei da, jos palaria domnilor pentru "executie" si gest! Frumoase poze, tot asa sa o tineti!
Felicitari si administratiei! Regret ca nu am putut participa, imi doream de o mie de ori mai mult sa fiu acolo cu voi decat in stand la expo.Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci...

florentiniuga scrie:Multumesc de invitatie! O sa va anunt cand vin, sa-mi rezervati locul nr.7. Vin cu Viorel sa-i arat ce trebuia sa faca.

. cel putin te rog eu , Liviu , sa ne asiguri aceleasi conditii
  . cel putin te rog eu , Liviu , sa ne asiguri aceleasi conditii  ca cele in care am pescuit eu : vecini stanga dreapta la 2 metri
  ca cele in care am pescuit eu : vecini stanga dreapta la 2 metri  , noaptea galagie pana pe la 4 dimineata
  , noaptea galagie pana pe la 4 dimineata   .
 .