Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!

MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!

sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...

MDI scrie:sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...
Daniele, rodpod-ul de la pelzer este 490 la reducere iar daiwa este 750 lei,difetenta este de 50%
 ....
 ....
 ....e vorba de cine merge in concursuri.
 ....e vorba de cine merge in concursuri. 

Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce.......e vorba de cine merge in concursuri.

============================MDI scrie:Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce.......e vorba de cine merge in concursuri.
Intradevar , sky podul este nr. unu, dar asta nu inseamna ca nu poti participa la un concurs ca nu ai SKY....
fir in drill!
 ...
 ...Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?

mosharu scrie:Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
 ...mai ales cand e vorba de un produs care-l luam pe termen lung ....
 ...mai ales cand e vorba de un produs care-l luam pe termen lung ....

MDI scrie:da Iuliane,eu am inteles mesajul ............depinde de buget pana la urma
 ....ASA am procedat si cu mulinetele SCHIMANO BBRLC ..
 ....ASA am procedat si cu mulinetele SCHIMANO BBRLC ..  ......ACUM i-mi trebuie bete
 ......ACUM i-mi trebuie bete   ...si astept MOARA
 ...si astept MOARA