intef scrie:Acum as vrea sa va intreb si eu unde mi-ati sugera sa merg maine avand in vedere ca este Duminica si mai toate baltile sunt pline de pescari.As vrea o balta unde sa merg cu sotia si inca 4 prieteni,dar numai eu pescuiesc.Ce imi recomandati?
Sa stai acasa cu familia si sa te odihnesti. In weekend nu este deloc recomandat sa mergi la pescuit in baltile din jurul Bucurestilor.
Pescarii stiu de ce..
Intreb si io ca omu: ce naiba faceti cu atata platica? Ca nici nu e prea gustoasa sa zici ca o bagi la conserva sau congelator...De oase cacalau nici nu mai zic...
Meo,asa este,am observat ca cu o varga de 7m (cu sheffield nu ma impac,este prea multa munca,poate mai degraba am sa incerc pe o balta unde trasaturile nu sunt atat de frecvente),in dreapta wc,faci treaba mai buna.Platicile sunt mai mari dar si mai...numeroase. Nu stiu care-i faza,probabil pt ca este apa mai adanca. Laurentiu,platica este foarte gustoasa,iar de oase scapi repede daca pe platica aplici niste taieturi inainte sa o pui pe gratar sau cum o gatesti(merge super daca ai o afumatoare),taieturi dese.Eu mai fac si chiftele din ea,dar tre sa o dai prin masina de tocat de 2 ori minimum(eu o dau de 3 ca sa fiu sigur).In afara de asta,nea Marin nu te lasa sa o eliberezi,scopul lor este sa scape de ea nu sa o pastrezesau sa o inmulteasca.Langa Laguna Verde(la balotesti),este o balta salbatica unde mai prindeam caras maricel anul trecut,m-as duce acolo dar nu ma lasa prohibitia.M-as duce pe Crevedia sau pe Fundulea dar stiu ca va fi full de pescari cu familiile,so...Frumusani ar fi o alta destinatie agreabila(verdeata,bancute...) dar pe langa faptul ca s-ar putea sa nu gasesc loc,mai este si problema pe care ati mentionat-o voi.Astept sugestii dar ingramaditi-va odata!!!!!!
aqm revenit cu detalii de pe calareti,9,7kg printre care 10 ciortanei si 4 carasi la palma,a fost o zi ok dar nu la fel de productiva ca data trecuta oricum e o balta super ok.
Vineri sau Sambata cred ca o sa merg din nou la Sandulita deoarece,dupa spusele lui nea Marin ( paznicul nu nea Marin Miliardar ) in perioada 27 - 29 va avea loc un concurs de pescuit la stationar ( nu stiu exact daca este etapa a Campionatului National de Pescuit la Stationar ) si as vrea sa vad cum se desfasoara un asemenea eveniment.Concursul va avea loc pe pista/malul de langa ruinele bisericii ( in dreapta vilei ) deci cei care vor sa mearga la pescuit pot merge linistiti.