Vali...

nu numai pentru gospodine

Moderator: vali003

Scrie răspuns
Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Vali...

Mesaj de timer » 10 Dec 2008, 13:26

..folosesti asa ceva la bucatarie?Mi-as lua si io unu...(dac-o fi adevarata reclama)...
http://www.liveleak.com/view?i=0cb_1228877062
:)

Avatar utilizator
Coleman
site team
site team
Mesaje: 944
Membru din: 08 Aug 2008, 19:55
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Vali...

Mesaj de Coleman » 10 Dec 2008, 14:11

Super tare ''aparatul'' si cand te gandesti ce principiu de functionare simplu are
Chiar as fi curios daca este pe bune sau e doar o reclama care sa-ti ia ochii
TOTUL PENTRU CRAP

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: Vali...

Mesaj de vali003 » 10 Dec 2008, 15:09

Dupa cum arata este pe bune , dar eu cred , nu functioneaza decit la pesti mai rotunzi , cei din familia pastravului , poate si salau mai mic , oricum este tare solutia , am sa il caut on-line.

Avatar utilizator
diamonddog
utilizator
utilizator
Mesaje: 20
Membru din: 08 Mar 2008, 18:42
Localitate: Cluj_napoca
Contact:

Re: Vali...

Mesaj de diamonddog » 10 Dec 2008, 15:29

Foarte tare scula,am sa imi confectionez si am sa incerc sa vad chiar functioneaza ;)
sus in deal in un minimal...

Avatar utilizator
Laurentiu
Veteran
Veteran
Mesaje: 1246
Membru din: 18 Oct 2009, 13:41
Localitate: Bucuresti

Re: Vali...

Mesaj de Laurentiu » 25 Iul 2011, 18:49

Nu mai deschid un topic nou pt o intrebare, il folosesc p'asta ca si asa are titlul de atentionare...
Ma intereseaza o metoda sau reteta de a marina bucatile de crap mai GRASE cu scopul de a le face mai gustoase si digerabile inainte de a le praji sau frige pe gratar.
Fac apel mai ales la Vali, daca stie si e amabil, ca tot e el gastronomul forumului. :D

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: Vali...

Mesaj de vali003 » 26 Iul 2011, 14:34

Salut Laurentiu ,bucatile mai grase ,nu vei reusi sa le faci mai digerabile ,mai gustoase ,da ,cel mai simplu ar fi sa faci un amestec de mirodenii si sare ,sa freci bucatile de peste cu acest amestec ,le lasi 2-3 ore si apoi le gatesti ,exemplu de amestec 1 lingurita de cimbru ,una de coriandru macinat ,una de sare grunjoasa , daca maninci picant ,pune si ceva boia iute . Alta marinare se face 1 l. de vin alb ,2 cepe taiate bucati ,2 morcovi ,2-3 foi de dafin ,piper boabe o lingura ,sare 2 lingurite ,citiva catei de usturoi ,lasi pestele la marinat 3,4 ore ,apoi il scoti si il usuci bine inainte de preparare .Sper sa-ti fie de folos .

Avatar utilizator
Laurentiu
Veteran
Veteran
Mesaje: 1246
Membru din: 18 Oct 2009, 13:41
Localitate: Bucuresti

Re: Vali...

Mesaj de Laurentiu » 26 Iul 2011, 15:12

Ok, mersi mult.

Scrie răspuns

Înapoi la “Preparate din peste”