Incep eu:am fost de 2 ori,de ambele dati am pescuit pe capatul baltii din dreapta (langa rulota) din motive de comoditate.Ambele dati am fost mai slab pregatit pentru pescuit...mai mult accent pe gratare sprituri...Nu am pescuit niciodata pe stigma cu bile deci nu stiu cum reactioneaza dar din ce am mai vazut la altii si am auzit se arunca si la bile destul de bine dupa ce il momesti un pic.Locurile cele mai bune sunt clar cele din partea stanga baltii unde e si deschiderea mai mare a baltii .Se prinde peste cel mai bine pe langa malul opus chiar foarte aproape (jumate de metru).Eu am prins cel mai bine la porumb dulce(bonduele),la alt tip de porumb nu a pus botu,nici la plastice,cel mai posibil majoritatea pescarilor care au venit pe acolo asa i-au obisnuit.A mers mai bine cu momitor decat cu plumb,dar nu e exclus pentru cine o sa dea cu bile sa nu ii rupa cu pasta pe plumb...Mananca foarte bine noaptea si dimineata pana la 9 , ziua e mai tot timpul absent.
Eu am fost prin august deci era cald asa ca in mai e posibil sa fie cu totul altfel.