Sper ca in acest fel putem contribui la cresterea numarului de participanti la competitiile oficiale organizate in tara si nu numai
Sa nu uitam ca nici o suma nu-i prea mica pt. a face ca un tinar pescar sporiv sa poata participa la un concurs la care fara ajutor nici n-ar putea sa viseze
Va multumesc anticipat pt. ajutorul acordat !
As incepe eu cu prima rugaminte :
Este vorba despre Paul_ din Baia Mare 17 ani , la fel ca anul trecut si anul acesta s-a calificat in finala pt. tineret 22.07 - 24.07.2011 Sacel 4 Alba , la fel ca anul trecut nici anul acesta nu va putea participa daca nu este ajutat (sponsorizat) , nici anul trecut , nici anul acesta asociatia lor nu suporta cheltuielile pt. transport , cazare , masa si altele
In cazul in care cineva poate si doreste sa doneze o suma oricit de mica , o pate face la urmatorul nr. dr cont :
- RO52BRDE250SV26267312500 -
Eu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Paul , va asigur ca este un baiat serios si un bun pescar , merita sa-l ajutam
Multumesc !
ps.
daca doriti sa ajutati e bine , daca nu si asa e bine , dar va rog sa nu incepeti discutii interminabile si fara nici un rost , lasati topicul curat (fara bla blauri ca merita sau nu merita)

si nu in ultimul rand,initiatorul acestei "campanii de donatii" lui Victor Nagy,care m-a ajutat de asemenea si cu 20 lei.Va multumesc tuturor si sper ca nu am uitat pe nimeni si bineinteles sper ca nu va voi dezamagi!
 si nu in ultimul rand,initiatorul acestei "campanii de donatii" lui Victor Nagy,care m-a ajutat de asemenea si cu 20 lei.Va multumesc tuturor si sper ca nu am uitat pe nimeni si bineinteles sper ca nu va voi dezamagi!