Trofeul Mustad ... sfarsit de editie 2011.

Concurs la discurs sau totul despre competitii

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Arrow International
junior
junior
Mesaje: 4
Membru din: 20 Apr 2012, 10:22

Trofeul Mustad ... sfarsit de editie 2011.

Mesaj de Arrow International » 20 Apr 2012, 10:56

Imagine
Trofeul Golden Hook a fost introdus în 1967 de catre firma Mustad. Aceasta competitie deschisa tuturor pescarilor sportivi se desfasoara în 32 de ţări si este acordat doar o dată pe an în fiecare ţară, celui mai bun competitor. Scopul pentru care Mustad a introdus acest gen de competitie este de a pune accentul pe faptul că acest echipament, pe care multi nu-i acorda adevarata importanta, cârligul este o parte importantă din trusa de pescuit. Câştigătorii Mustad Golden Hook pot fi considerati cu siguranta printre pescarii cei mai buni din lume.
Dupa 45 ani, Mustad doreste sa dea o noua dimensiune acestui concurs, să crească accentul pe impotranta acestui trofeu, iar a fi câştigătorul acestuia sa devina visul oricarui pescarilor sportiv în viitor.
Prezenta Mustad Golden Hook pe glob:
Africa:
Turneul International Tigerfish Zimbabwe, Turneul International Marlin din Mauritius, "Rock şi Surf " în Africa de Sud.

Europa:
România, Bulgaria, Norvegia, Republica Cehă, Campionatul European de Pescuit în Deep Sea, Campionatul Nordic

Statele Unite ale Americii:
Trofeul este acordat pentru castigatorii Ultrapoint Mustad Classic Championship.

Australia:
New South Wales Game, Asociaţia de pescuit Interclub Tournament. Australia fiind prima tara care a introdus acest turneu de pescuit.

În Noua Zeelandă:
Se acorda celei mai mari capturi în cursul anului calendaristic, realizata de catre un pescar afiliat şi desemnaţ in Noua Zeelandă de catre Asociaitia de Pescuit Sportiv şi Casting (NZACA).

Anul acesta in Romania, castigatorii editiei 2011 sunt :

-Golden Hook: Cristian M. Munteanu - Giurgiu

-Silver Hook : Andrei Marian - Suceava

-Bronze Hook : Ovidiu Ivaş – Cluj-Napoca
-Mention I : Dan Bobei - Braşov

-Mention II : Cristian Devesel - Hunedoara

-Mention III : Tudor Crişu - Oradea

Scrisoare de la CEO :
Câştigătorii Trofeului Mustad Golden Hook devin automat membri exclusiv Golden Hook Club. Ei primesc un "token" de onoare în formă de scrisoare de felicitare şi emblema exclusivista Golden Hook din partea preşedintelui Comitetului Golden Hook , care va fi întotdeauna identic cu CEO al O. Mustad & Søn A.S.


Trofeul :
Cârligul înrămat este produs manual, 36 cm lungime, acoperite cu aur de 24 carate. Aceasta este o versiune sofisticată, dintre cele mai mari cârlige de pescuit produse comercial, ref Mustad 4480, dimensiune 19 / 0, iniţial făcut de pescuitul rechinilor.

Câştigătorii :
De la introducerea Trofeul Mustad Golden Hook în 1967, au existat peste 100 de câştigători din 32 de ţări diferite si care devin automat membri exclusivi Golden Hook Club.
Printre castigatorii acestui prestigios trofeu se numara mari sportivi renumiti atat pe mapamond cat si la noi ... .
Sa fie oare castigarea Golden Hook una dintre conditiile principale de a deveni mare campion? Poate d-ul Kevin Van Dam (castigatorul trofeului 2005, de 6 ori Bass Angler of the Year si de 4 ori Bass Master Classic) sa raspunda. Sau Eugen German (laureat 2006) si Vali Oprisanescu (castigator 2007, 2008, 2009)... . Voi ce spuneti?
Festivitatea de decernare a premiilor Trofeul Mustad are loc in data de 27 aprilie la sediul firmei Arrow Int. cu incepere de la ora 14.00.
Premiile vor fi inmanate de catre reprezentanti ai redactiei revistei Super Pescar, ca organizator al concursului si firmei Arrow International – sponsor si sustinator.

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse despre competitii”