(la cat mai dese rezultate de locul 1)
 (la cat mai dese rezultate de locul 1)  .vreau sa felicit premianti si captura si nu in ultimul rand tuturor participantilor care au muncit si si-au dorit mai mult .stiu ca se poate si pe viitor cu experianta acumulata veti avea rezultate.vreau sa felicit pe  neo si pe adi pt .ca stiu ca au muncit mult si si-au dorit mult sa ocupe un loc cat mai bun .(au legat 130 de metri de fir textil si fara numar monturi din cauza agataturilor si a pestilor ramasi in agatatura)
 .vreau sa felicit premianti si captura si nu in ultimul rand tuturor participantilor care au muncit si si-au dorit mai mult .stiu ca se poate si pe viitor cu experianta acumulata veti avea rezultate.vreau sa felicit pe  neo si pe adi pt .ca stiu ca au muncit mult si si-au dorit mult sa ocupe un loc cat mai bun .(au legat 130 de metri de fir textil si fara numar monturi din cauza agataturilor si a pestilor ramasi in agatatura)   claufhis poti mai mult siu asta
 claufhis poti mai mult siu asta  
teo frumoase poze si felicitari de evidenta de munca depusa la cantarire .uitate bine la ei si retinei ,de multi vei mai auzi, cu rezultate la concursuri mult mai mari