POZEEEEEEEEE VREM!
 POZEEEEEEEEE VREM! 
Moderator: florentiniuga

2 zile de distractie datorita dansului de respect uni fata de alti .glume ,nenumarate gratare la 3 noaptea ......castigul meu la acest concurs .nu a fost locul 1 si ca am reusit sa il cunosc si pe domnul popescu si pe mircea nicoara .vreau sa felicit in mod special familia de pe locul 2 pentru ambitia lor si munca depusa si locu 3 pentru privelistea de a pescui in dril in apa ,de nenumarate ori si prin stuf
  2 zile de distractie datorita dansului de respect uni fata de alti .glume ,nenumarate gratare la 3 noaptea ......castigul meu la acest concurs .nu a fost locul 1 si ca am reusit sa il cunosc si pe domnul popescu si pe mircea nicoara .vreau sa felicit in mod special familia de pe locul 2 pentru ambitia lor si munca depusa si locu 3 pentru privelistea de a pescui in dril in apa ,de nenumarate ori si prin stuf   

lasa, ca meritai din plin si o meriti .pentru cineva care a pescuit pt. prima data pe aceea balta.da buna ciorba sper sa ne mai intalnimzmid90 scrie:Salut toti concurentii, va multumesc pentru aprecierea voastra, acest concurs a fost o provocare pentru noi.
P.S. Felicitari pentru organizare si ciorba de peste.

!!!
 !!!
asa este claudiu .da cu ocazia asta vreau sa ,multumesc alinei (sotiei tale )pentru ajutorul din prima zi.claufishi scrie:.
P.S. 1) NAE , TE-A CAM INNEBUNIT NEVASTA-MEA , CUM PESCUIESTE , NU ?
P.S. 2) NAE TI-A TRECUT RANA DE LA PICIOR.............O AI CA AMINTIRE DE LA STIGMA FISHING ?
P.S. 3) CU UN SINGUR LUCRU NU TE-AI TINUT DE CUVANT NAE , .......TOPLESS IUBITA TA

!!!
AR FI BINE SI FRUMOS SA NE REINTALNIM NU NEAPARAT IN COMPETIE
VA SALUT !
 ,glumesc stii bine
 ,glumesc stii bine

Se poate ca doamnele sa fi acceptat darrrrrrrrrrrrrrr domnii nu au acceptat nici in ruptul capului.
 Se poate ca doamnele sa fi acceptat darrrrrrrrrrrrrrr domnii nu au acceptat nici in ruptul capului.