Marinita scrie:Daca doriti sa vizitati balta si pescarii sunteti bineveniti.mih_IL scrie:Daca e vorba de acest weekend, ne vedem pe balta ( eu in calitate de vizitator ) , daca imi permiteti?
Cat este biletul Dane??

Marinita scrie:Daca doriti sa vizitati balta si pescarii sunteti bineveniti.mih_IL scrie:Daca e vorba de acest weekend, ne vedem pe balta ( eu in calitate de vizitator ) , daca imi permiteti?
MDI scrie:Marinita scrie:Daca doriti sa vizitati balta si pescarii sunteti bineveniti.mih_IL scrie:Daca e vorba de acest weekend, ne vedem pe balta ( eu in calitate de vizitator ) , daca imi permiteti?
Cat este biletul Dane??![]()
![]()
![]()

Daca zici ca vii cu masina,ca eu n-am...mergem!Insa sa vorbim intai sa vedem ce si cum,vorbim si cu admin baltii si apoi mergem,da eu nu merg pt doar12-24 ore ci mai mult!elby_82 scrie:Lasa iuliane ca vine si vremea noastra.Daca ramane invitatia valabila as fi onorat sa fur cat mai multe informatii din experianta ta. Mai ales pe o balta "virgina".

Cristi,se pare ca anul asat esti dechizatorul de drumuricatalin duta scrie:Cristi Trofim a spart gheata la Chiroiu 4,3 pesti,1,5. 2. si 3,5 toti prinsi noaptea.bravo,bravo.
Da asa e, am fost si eu pe balta la pescuit de sambata dimineata pana duminica seara si adevarat Cristi a prins 3 pesti .Ziua de sambata a fost superba am pescuit impreuna cu Valer si cu Florin Master la locul numit "rulota"aici apa e mai mica fata de locul unde a pescuit Cristi Trofim.Pe la pranz a fost si masa gata (Valer a pregatit deja celebrul bors de Chiroiu(bors de peste)si o saramura.Au fost si multi vizitatori pe balta ieri si azi.Azi a fost pe balta la pescuit si Domnu"General(Liviu Orhei)care a pus la dispozitie si un V2 (Venturis)pentru o sedinta de lansari la mare distanta cu plumbi grei.Spre seara Valer inteapa si el un crap de 2 kg.Deci in total 4 crapi(cu cei ai lui Cristi) .Totusi suntem in luna Februarie deci ce sa mai zic.A fost super frumos si unde mai pui sa prins si peste.TOT RESPECTUL PENTRU CRISTI TROFIM care a pescuit din tot sufletul si a dorit sa fie primul pescar din club care prinde peste pe CHIROIU 4catalin duta scrie:Cristi Trofim a spart gheata la Chiroiu 4,3 pesti,1,5. 2. si 3,5 toti prinsi noaptea.bravo,bravo.