care incepe sa prinda forma si culoare pe acest forum

am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasaturaold_radu scrie:Bine ai venit !
... cleni cat mai faini in 2009 !
Fir intins !...tuturor.

...urmeaza,trebuie sa se mai incalzeasca putin .Incearca in zone cu apa adanca ,curent slab si recuperare foarte lenta,pe fundul apei.Pierzi naluci asa,dar "arta cere sacrificii"...cippy scrie: am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasatura

nimic nu a vrut am incercat si la stiuca si la biban si la clean. am dat pe baraj, pe rau si pe o balta mai maricica formata langa un rau, unde am mai prins eu clean anul trecut. nici urma de trasatura ...old_radu scrie:...urmeaza,trebuie sa se mai incalzeasca putin .Incearca in zone cu apa adanca ,curent slab si recuperare foarte lenta,pe fundul apei.Pierzi naluci asa,dar "arta cere sacrificii"...cippy scrie: am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasatura
Fir intins !...tuturor.

Ca imi arde buza dupa o intalnire ...
 Ca imi arde buza dupa o intalnire ... 
zamfi scrie:Hai sa mai traim! Cand organizati concursul (sau ,ma rog ,intalnirea...) ala de spinning sa ma anuntati si pe mine!Ca imi arde buza dupa o intalnire ...

Off-topicadiwolf scrie:zamfi scrie:Hai sa mai traim! Cand organizati concursul (sau ,ma rog ,intalnirea...) ala de spinning sa ma anuntati si pe mine!Ca imi arde buza dupa o intalnire ...
ha,
te arde,te arde??

Sau pere ,ca nu mai stiu
 Sau pere ,ca nu mai stiu  

Pescuitul...il poate practica oricine...Cu spritul e mai greu
 Pescuitul...il poate practica oricine...Cu spritul e mai greu  Glumeam,normal...
 Glumeam,normal...