RSS

ca sa stii cum sta treaba

Moderatori: Qnyx, Sebastian

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Qnyx
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 1257
Membru din: 25 Ian 2008, 20:30
Localitate: London - UK / Bucuresti
Contact:

RSS

Mesaj de Qnyx » 06 Noi 2008, 22:46

Acum aveti posibilitatea sa cititi mesajele de pe forum in format RSS. Pentru cei care nu stiu ce reprezinta formatul rss, web feed-urile oferă conţinut web sau sumaruri de conţinuturi web împreună cu legături către conţinutul complet al respectivei surse de informaţii şi alte metadate. RSS oferă această informaţie sub forma unui fişier XML numit feed RSS, webfeed, stream RSS sau canal RSS. Mai pe romaneste aveti posibilitatea sa cititi informatiile acestui forum sub forma de e-mail (daca doriti). Tot ce aveti nevoie este sa instalati un program gen Mozilla Thunderbird si sunteti conectat in permanenta cu forumul nostru. De fiecare data cand accesati programul Thunderbird, fisierele sunt actualizate si astfel aveti posibilitatea sa observati care sunt cele mai noi discutii in momentul respectiv.

Pentru cei care sunt obisnuiti cu detaliile, adresa este: http://www.infopescar.tv/forum/rss/rss.xml

Aici aveti detalii complete despre instalare de la A la Z:

1) Downloadati si instalati Mozilla Thunderbird
2) Cand veti porni pentru prima data programul, va va aparea o casuta de dialog in care bifati optiunea "Rss News & Blogs" apoi apasati "Next"
3) La "Account name" introduceti textul: Infopescar.tv apoi selectati "Next"
4) Selectati "Finish"
5) In meniul din stanga, dati click pe Infopescar.tv apoi selectati din meniul din dreapta "View settings for this account"
6) Selectati "Manage subscriptions"
7) Dati click pe "Add" apoi la Feed URL adaugati adresa aceasta: http://infopescar.tv/forum/rss/rss.xml si aveti grija sa fie debifata optiunea "Show the article summary instead of loading the web page", apoi apasati OK.
8) Asteptati sa se incarce feed-urile si inchideti fereastra si apasati Ok in meniul ramas.
9) Dati click pe meniul din stanga "Infopescar.tv - pescuitul la crap, pescuitul la rapitori" si vi se vor deschide toate topicurile active.

De fiecare data cand deschideti programul, este suficient sa dati sus click pe "Get mail" si vi se vor incarca toate paginile forumului.
Nada si momeli de pescuit
Produse naturiste online
pescuitmania crapmania pescuitul crap

Avatar utilizator
mircea13
senior
senior
Mesaje: 312
Membru din: 02 Ian 2008, 16:40
Localitate: iasi

Re: RSS

Mesaj de mircea13 » 09 Feb 2009, 20:17

Salut.Odata cu instalarea toolborului a aparut si caseta RSS in coltul din dreapta sus unde se deruleaza subiectele scrise pe forum. Intrebare: Pentru instalarea serviciului RSS se plateste cuiva ceva bani de utilizator (respectiv eu)? Intreb deoarece apare din cand in cand de la Google o caseta care ne intreaba daca dorim sa ne abonam.la RSS.
Numai bine. Mircea13 :-h
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!

Avatar utilizator
Qnyx
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 1257
Membru din: 25 Ian 2008, 20:30
Localitate: London - UK / Bucuresti
Contact:

Re: RSS

Mesaj de Qnyx » 09 Feb 2009, 20:57

Serviciul RSS oferit de Infopescar.tv este gratuit; google ofera o modalitate de a citi aceste stiri in mod gratuit prin intermediul serviciului pe care il ofera. Pentru acest lucru este suficient un simplu cont la google.
Nada si momeli de pescuit
Produse naturiste online
pescuitmania crapmania pescuitul crap

Scrie răspuns

Înapoi la “Citeste inainte”