proportii in preparare pasta solubila

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
atb333atb
utilizator
utilizator
Mesaje: 25
Membru din: 07 Noi 2012, 15:05

proportii in preparare pasta solubila

Mesaj de atb333atb » 07 Dec 2012, 11:10

Am tot citit pe forum ca se foloseste acealsi mix (eventual imbunatatit cu ceva ligand) ca si la bile fierte/ solubile
Intrebarea mea este daca folosesc un mix de pe piata care are activator cat de mult activator sa folosesc (conform retetei de solubile/deloc/mai mult ca la solubile) mai trebuie sa pun SPD daca pun activator? si in ce cantitate?
Ce colanti se pot folosi pentru a face pasta mai aderenta (pesmetul/biscuite macinat e suficient?)
Am auzit de persoane care folosesc bile/solubile sparte pentru a face pasta. E mai bine sau mai rau?
Cum va imbunatatiti/personalizati pasta??!!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Avatar utilizator
georgenemes
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 21 Oct 2010, 22:35

Re: proportii in preparare pasta solubila

Mesaj de georgenemes » 08 Dec 2012, 15:46

pasta se pregateste la fel ca si boiliesurile solubile, atata doar ca nu se face bile ci se lasa asa + nu se pune la uscat. In legatura cu folosirea bilelor sparte pentru a face pasta, poti folosi bilele cu care pescuiesti le spargi in mana(sau cu alte dispozitive speciale) adaugi SPD si ii gata (mai poti adauga apoi aroma, csl, dupa gust)

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”