CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de florian serban » 08 Ian 2013, 13:36

CUPA TNT BAITS a II-a 2013


LOCATIA: Lacul Sulimanu

ORGANIZATOR: TNT BAITS ROMANIA cu sprijinul Administratiei Lacului Sulimanu
PERIOADA: 09-12 mai 2013(72ore; joi - duminica)
TAXA: 1200lei/ 3 pescari
LOCURI: 24

BALTA VA FI IMPARTITA IN 2 SECTOARE VALORICE
PE FIECARE SECTOR VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE (UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI).

Premii:
GENERAL

Loc 1 : 10000 lei - cupe si diplome
Loc 2 : 5000 lei - cupe si diplome
Loc 3 : 3000 lei - cupe si diplome

Captura : produse TNTBAITS - cupe si diplome

Castigatoare concursului –echipa cu cel mai mic nr de puncte de pe cele doua sectoare in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente.In caz de egaliate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasmentul de cantitate.


REGULAMENT OFICIAL CUPA TNT BAITS:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Al treilea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti.( depunctare echipei cu 10KG la prima abatere, apoi ELIMINARE).
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. (AVERTISMENT)
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului (AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand in intervalul 9-18 si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina numai pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa-i deranjeze pe ceilalti concurenti. Este interzisa parasirea baltii fara informarea arbitrului, administratiei baltii si aceasta numai in cazuri speciale. Parasirea baltii si revenirea in stand se va face dupa efectuarea controlului la masina de catre arbitru. (ELIMINARE)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate. (DEPUNCTARE 20KG)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. (AVERTISMENT)
15. Cu minciocul se poate intra in apa pana la genunchi. In cazul in care un concurent isi scoate singur pestele cu minciocul, el poate intra cu lanseta in apa pana la nivelul genunchilor. (AVERTISMENT)
16. Pe durata concursului echipele poate face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.(ELIMINARE)
17. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 18. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, a catapultei si a cupei de nadire. (AVERTISMENT)
18. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. (AVERTISMENT)
19. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line, feeder sau arc naditor.
20. Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
21. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa. (AVERTISMENT)
22.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
23. Incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.

ARBITRAJ:
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 17.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participle . Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare.
C. In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului.
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal numai in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE:
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 20 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul mai mare sau egal cu 1kg.

SANCTIUNI:
Incalcarea punctelor 5, 6, 7, 8, 10, 14, 15, 17, 18, 21 si 22 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 20 de kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2, 9, 11, 16 si 23 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.
Incalcarea punctului 4 atrage depunctare echipei cu 10KG la prima abatere, apoi ELIMINARE.
Incalcarea punctului 13 atrage depuncatrea echipei cu 20kg.




BALTA VA FI IMPARTITA IN 2 SECTOARE VALORICE
PE FIECARE SECTOR VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE (UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI)
Echipa care va avea cele mai putine puncte in urma stabilirii clasamentului final (cumulul de puncte dintre cele 2 clasamente, cel de calitate si cel de cantitate pe fiecare sector in parte) va fi desemnata castigatoarea concursului. In caz de egalitate de puncte, va castiga echipa care este mai bine clasata in clasamentul de cantitate.


Concursul incepe joi la ora 12:00 si se termina duminica la ora 12:00. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta joi la ora 09:00, tragerea la sorti la ora 10:00. Daca o echipa intarzie la tragerea la sorti extragerea standului se va face de catre arbitru sef. Pana la ora 12:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit. La ora 12:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.
Festivitatea de premiere duminica la ora 14:00.

Pentru rezervarea locului trebuie achitat un avans de 600lei.
Taxa trebuie achitata integral pana pe 15 aprilie 2012.


Premiile in bani sunt valabile in cazul in care se ocupa toate locurile si se diminueaza procentual in functie de locurile ramase libere.
Pentru mai multe detalii
Persoane de contact: Serban Florian tel.0761.133.362
Dumitru Marius tel.0768.225.270

Avatar utilizator
REMUSGL
senior
senior
Mesaje: 347
Membru din: 26 Oct 2010, 12:03
Localitate: Galati
Contact:

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de REMUSGL » 08 Ian 2013, 14:06

Daca tot este de 72 de ore, fa-l si cu schimbare de locuri sa fie sansele mai mare pentru toata lumea. Ca in mai nu prea prinzi bine pe toate A-urile, numai zic de B-uri.

Avatar utilizator
REMUSGL
senior
senior
Mesaje: 347
Membru din: 26 Oct 2010, 12:03
Localitate: Galati
Contact:

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de REMUSGL » 08 Ian 2013, 14:06

.

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de florian serban » 08 Ian 2013, 14:12

REMUSGL scrie:Daca tot este de 72 de ore, fa-l si cu schimbare de locuri sa fie sansele mai mare pentru toata lumea. Ca in mai nu prea prinzi bine pe toate A-urile, numai zic de B-uri.
Nu prea am cum sa il fac cu schimbare de locuri la 72 de ore si 2 sectoare.Anul trecut la memorialul Gabi Neamtu care a fost in mai, s-a prins bine si pe sect.A si pe sect.B.

Avatar utilizator
dorin neacsu
utilizator
utilizator
Mesaje: 12
Membru din: 27 Noi 2012, 23:57

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de dorin neacsu » 08 Ian 2013, 14:59

mai bine fa cu schimbare sa echilibrezi concucursu si imparte si imparte premile,ia 2ooo de la locu 1 si bagai la captura e o parere

Avatar utilizator
mariusd
membru activ
membru activ
Mesaje: 63
Membru din: 05 Noi 2010, 21:53

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de mariusd » 08 Ian 2013, 15:07

dorin neacsu scrie:mai bine fa cu schimbare sa echilibrezi concucursu si imparte si imparte premile,ia 2ooo de la locu 1 si bagai la captura e o parere
Schimbarea la jumatatea concursului ar insemna sa schimbam standurile in noaptea de vineri.

In privinta capturii: de obicei in concurs captura este noroc mai mult decat strategie si am hotarat ca il vom premia cu produse TNT Baits.

Avatar utilizator
Qnyx
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 1257
Membru din: 25 Ian 2008, 20:30
Localitate: London - UK / Bucuresti
Contact:

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de Qnyx » 08 Ian 2013, 15:10

1. Cosmin R. + partener.

Sent from my Xperia S.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Veteran
Mesaje: 898
Membru din: 16 Dec 2007, 13:55

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de Marian Constantin » 08 Ian 2013, 15:26

2.Overten 1- Marian Constantin + parteneri

Avatar utilizator
RAZVAN GHEORGHE
senior
senior
Mesaje: 178
Membru din: 09 Mai 2010, 12:53
Localitate: bucuresti

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de RAZVAN GHEORGHE » 08 Ian 2013, 15:28

Carpbait team-Razvan Gheorghe-parteneri
P.S.Din punctul meu de vedere sistemul este foarte bine gandit.Felicitari!!
RAZVAN GHEORGHE
www.carpbait.ro

Avatar utilizator
CristianBadislav
membru activ
membru activ
Mesaje: 98
Membru din: 12 Mai 2012, 23:35

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de CristianBadislav » 08 Ian 2013, 19:19

LFG :)

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de florian serban » 09 Ian 2013, 00:15

Lista intentie:

1.Cosmin R.+partener
2.Overten 1- Marian Constantin + parteneri
3.Carpbait team-Razvan Gheorghe-parteneri
4.LFG
5.Florin Mihai+parteneri

Avatar utilizator
Madalin Dirla
Veteran
Veteran
Mesaje: 3312
Membru din: 03 Mai 2008, 14:46

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de Madalin Dirla » 09 Ian 2013, 01:07

daca faceti cu schimbare de locuri sau premii separate pe sectoare venim si noi

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de florian serban » 09 Ian 2013, 01:21

Madalin Dirla scrie:daca faceti cu schimbare de locuri sau premii separate pe sectoare venim si noi
cu schimbare de locuri pe 2 sectoare nu se poate la 72 de ore,ar insemna sa faci schimbare noaptea.regulamentul va ramane neschimbat.dar varianta de 2 clasamente si 2 sectoare valorice echilibreaza cel mai bine balta.sectoarele vor fi facute si in functie de concursurile care vor avea loc inaintea concursului nostru.


Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: CUPA TNT BAITS ED. A II-A - SULIMANU(09-12 MAI 2013)

Mesaj de florian serban » 09 Ian 2013, 18:07

Lista intentie:

1.Cosmin R.+partener
2.Overten 1- Marian Constantin + parteneri
3.Carpbait team-Razvan Gheorghe-parteneri
4.LFG
5.Florin Mihai+parteneri
6.Overten 2
7.Tntbaits

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”