Unu' e al tau cand imi arati o platica de 2 kgmeo_mdc scrie:Atunci baga-i la inaintare George![]()
Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran

Re: Sarulesti - Sandulita 2013
Sau tu te referi la "platici" ca aceasta
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... Lz8ts&NR=1 (ti-am preluat link-ul )
MLDD
Am patit cam aceeasi chestie cu un salau (pag 25), pe care (dupa ce mi-a troznit batul marca "Dragonul Rosu"
), am reusit sa il aduc pe mal tragand de fir
MLDD
- georgemarian
- Veteran

Nu chiar ca aia'meo_mdc scrie:Am patit cam aceeasi chestie cu un salau (pag 25), pe care (dupa ce mi-a troznit batul marca "Dragonul Rosu"), am reusit sa il aduc pe mal tragand de fir
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
pe calareti baznul 3 sa dat drumuul la pescuit am vorbit cu nea vali si se prinde crap dupa spusele lui foarte bine la buchet rima cu vierme la lanseta
Re: Sarulesti - Calareti
Foarte bine, daca ajungi inaintea noastra pe acolo poate faci si tu niste poze 
MLDD
[quote="caramba"]pe calareti baznul 3 sa dat drumuul la pescuit am vorbit cu nea vali si se prinde crap dupa spusele lui foarte bine la buchet rima cu vierme la lanseta[/quote
La buchet de rame cu vierme acuma?I-as zice lui nea Vali asta ca crapii lui se cam grabesc...

La buchet de rame cu vierme acuma?I-as zice lui nea Vali asta ca crapii lui se cam grabesc...
MEO MAI AI CEVA INFO IN LEGATURA CU DATA DE DESCHIDERE LA SANDULITA???????
Nea Marin a zis ca o sa ma sune si sa ma anunte cand se da drumul la treaba, dar pana acum nu a dat nici un semn 
MLDD
- carapavel florin
- senior

salut ai idee daca sau facut ceva populari in zona sau au de gand gen calareti( baz. 2 si 3) sau chiala care este langa ele ca cam acolo as vrea sa dau si eu startul la sezonul asta mersi.intef scrie:caramba scrie:pe calareti baznul 3 sa dat drumuul la pescuit am vorbit cu nea vali si se prinde crap dupa spusele lui foarte bine la buchet rima cu vierme la lanseta[/quote
La buchet de rame cu vierme acuma?I-as zice lui nea Vali asta ca crapii lui se cam grabesc...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
intef scrie:caramba scrie:pe calareti baznul 3 sa dat drumuul la pescuit am vorbit cu nea vali si se prinde crap dupa spusele lui foarte bine la buchet rima cu vierme la lanseta[/quote
La buchet de rame cu vierme acuma?I-as zice lui nea Vali asta ca crapii lui se cam grabesc...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se cam grabesc cei care au mai ramas.. De vreme ce inca nu s-a auzit nimic inca de nici o populare anul acesta, coroborat cu faptul ca anul trecut era lumea zilnic calare pe ciortani ca turistii pe litoral (poate de asta ii si zice Calareti
MLDD
Sa ne intelegem: nu vreau sa fac reclama negativa baltii sau administratorului, dimpotriva am avut mereu partide reusite pe Calareti si nea Vali a fost intotdeauna foarte politicos, dar cred ca la cati bani se lasa saptamanal acolo, ar fi loc de mai bine..
MLDD
va tin la curent am doi prieteni pe balta la calareti si au deja capturi cu mai multe informati dupa ora 17 cind se intorc