OvidiuBV scrie:A mai fost cineva la Dumbravita de curand?
doar in vizita, ultima ieri, 09.05.2013, regulament ca anul trecut, dupa recoltarea din toamna trecuta cred ca in balta mai exista maxim 15% caras fata de anul trecut, de crap nici nu poate fi vorba. cei de la doripesco s-au laudat public, (internet si poze la poarta de acces la ferma dumbravita), anul trecut cu popularile facute pe balta 4. Exemplare de crap intre 4 si 16 kg, (sper ca imi adunc aminte corect) au fost recoltate din balta Dumbravita. anul asta angajatii doripesco de pe dumbravita "arunca", informatii cu titlu de super secrete despre popularile cu puiet de crap pe dumbravita. personal nu-i cred. au populat probabil cu 2 exemplare de crap romanesc de 1; 1,2 kg la 300 de exemplare fitofag. Probabil ca dupa 2 ani aceiasi angajati, sau altii, o sa spuna ca puietul de crap romanesc de 1; 1,2 kg are cam 4, 5 kg. Vegetatie submersa de la mal catre larg, cel putin 70m in unele locuri. NU S-A SCHIMBAT NICMIC fata de anii trecuti, doar cantitatea de peste din balta. si nu spre satisfactia pescarilor. fir intins tuturor ori unde veti pescui.