Super emisiune...si suuuper balta.Felicitari administratorilor pentru ce au reusit sa faca la complexul piscicol SanPaul.Abia astept sa termin cu licenta si tot sa vin si eu pentru 2-3 zile.
Fir intins
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
După o scurtă partidă de 24 ore (17-18 mai) petrecută pe această minunată baltă, am reușit să capturez peste 25 bucăți cu greutăți cuprinse între 9-12,5 kg. Cu acest prilej doresc să ofer maxime felicitări administratorului (d-l Nandor) și desigur lui Claudiu Lukacs, privitor la această inițiativă, de mult dorită de pescarii sportivi brașoveni și nu numai. Ceea ce mi-a oferit satisfacție pe lângă populația piscicolă impresionantă, a fost arealul sălbatic și liniștit al bălții, ca o deltă.
Driluri intense cu pești foarte sănătoși !
Pozele vor vorbi de la sine.
Ca perspectivă viitoare este o partidă mai extinsă, în care să focalizez pe greii amuri (15+ kg).
Fişiere ataşate
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Dupa indelungi asteptari, intr-un final s-a deschis si in judetul Harghita o balta adevarata de pescuit sportiv in sistemul C&R.
Cu amabilitatea celor care o administreaza si sprijinul domnului Benzar Zsolt care ne-a recomandat pentru a putea pescuii pe aceasta balta in perioada 07-09.06.2013 am facut o mica iesire pe aceasta superba balta.Conditiile vitrege ale vremii,(in sensul in care de vineri dupa amiaza si pana duminica dimineata ploaia ne-a dat batai de cat incontinuu) nu si-au pus amprenta asupra partidei de pescuit, reusind la finalul acesteia sa capturam in jur de 30 crapi atart romanesti cat si golasi dintre care 2 sariti de 12kg, 5 peste 10kg, iar restul intre 8-9kg.Balta este intradevar superba dar foarte antrenanta din punct de vedere al substratului care este acoperit cu vegetatie, lucru care a facut sa avem si foarte multe rateuri. Pestele sa hraneste la orice, boilies porumb, pelete.Nu recomand folosirea plumbului datorita substratului.Una pesta alta a fost o partida reusita din punctul nostru de vedere si vom revenii cu deosebita placere pe acesata balta.