argesule, unde ma primesti ?
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- capanu razvan
- membru activ 
Re: argesule, unde ma primesti ?
Salut. in ce zona te duci? Eu maine ma duc pe baraj la mhailesti din barca. stie cineva zone mai.bune de salau?

- georgemarian
- Veteran 
Km 36...se prinde si stiuca,mai rar dar se prindecapanu razvan scrie:Salut. in ce zona te duci? Eu maine ma duc pe baraj la mhailesti din barca. stie cineva zone mai.bune de salau?
- marcelino53
- junior 
as dori sa aflu si eu daca in luna decembrie a fost careva pe arges la km.36

va salut!   ce  stiti de zona  argesului de la teghes? as incerca saptamana viitoare un pescuit in zona dar nu am fost niciodata  si  nu prea  stiu  daca merita  sa fac o incercare  sau sa  caut o alta  destinatie?

pai  in cazul asta daca nu  sunt  informatii despre aceasta  zona  a  argesului   va anunt eu pe cei care  o  sa  va duceti  aici  ca  acum  apa  e foarte  crescuta si ar fi ceva sanse  sa  urce  ceva pesti  din  barajul de la  mihailesti . dar  vara  asta  am  fost  de 10  ori cred   si  in  majoritatea partidelor nu  am prins,  dar  in una  am prins    4 salai   daca  se pot numi asa,  cam la 700 800 grame  si  cativa  carasi  in alta partida.  altceva  nu  am  vazut  sau auzit sa se prinda in  zona inafara  de  plevusca bineinteles  . oricum a contat  ca  am iesit in natura. astept sa vina vremea rece  si o  sa  mai incerc si alte locuri  pe  arges la km 36  la  mreana si clean .

SAL !!! Pentru clean trebe sa se mai raceasca sa se adune pe groapa. RESPECT !!!

azi am  fost pe arges la km 36.   apa  mare  si tulbure .  nici  o trasatura.

va salut! a mai fost cineva la arges? ceva  noutati?

va  scriu tot  eu, poate se mai duce cineva si  o informatie e binevenita.am fost ieri la  arges in  zona satului poiana lui stanga  am  dat  cu doua feedere heavy  in  curent  si  am  prins vreo  6  mrenute   la  viermusi si cascaval. nimic notabil  ! m am  dus apoi la  km  36  unde mai  fusesem  la niste gropane pe care  le stiam si unde am prins  scobari  frumusei  .  ce sa vezi , raul  a  modificat total peisajul,  nimic  din  ce  era anul trecut  acolo  nu  mai  exista acum  , nici  gropanul care acum  e plin  cu  nisip  nici  golfuletul  de  langa podul  de beton al celor  de la balastiera  care este acum  rupt de ape. am  renuntat sa mai incerc prin zona un  pescuit poate mai   la toamna o sa mai  ajung pe  acolo  la  un pescuit de scobari..