Buna ziua din Slovacia
Buna ziua din Slovacia
Salut pescari, sunt nascut si am copilarit la Sulina, stiu sa tin o undita in mana de la 4 ani, la 7 plecam cu barcuta pe canale de unul singur. Acum locuiesc de mai bine de 2 ani in SK dar la pescuit sportiv nu am renuntat niciodata. Revin in Delta ocazional, dar in zona Sulina, Crisan pe Rosu , Rosulet, Puiu - la orice specie, Dunarea maritima mila 7 - la somn. Anul acesta (septembrie) mi-am propus sa explorez mai mult in zona Mila 23 , lacul Fortuna, etc,unde nu am mai fost de 20 de ani, cu un grup de amici pescari slovaci, de aceea si prezenta pe forum, sa ma informez pe cat posibil de conditiile recente si imediat urmatoare din zona mai sus mentionata. Felicitari fondatorilor si membrilor pentru intiativa "INFOPESCAR"!
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Buna ziua din Slovacia
Multumim si bun venit pe forum!
referitor la dorinta ta, parca nu ti-as mai recomanda Fortuna si zona Mila 23. De ani buni nu s-a mai prea prins pe acolo. Vezi totusi ce spun pe la topicurile Deltei cei care frecventeaza mai des locul.
referitor la dorinta ta, parca nu ti-as mai recomanda Fortuna si zona Mila 23. De ani buni nu s-a mai prea prins pe acolo. Vezi totusi ce spun pe la topicurile Deltei cei care frecventeaza mai des locul.