shahjaban scrie:fara suparare , dar de ce mai mergeti ???
daca este asa cum spuneti....dati-i naibii...mergeti in alta parte ( vorbesc din ce am citit de la voi , eu nu am mai fost pe balta 2-3 sau Dumbravita de ani buni ).
Problema cel putin in brasov e ca nu ai unde sa mergi la pescuit ...
Doripesco si toate baltile lui sunt varza.
Budila este ok ca mai au peste, dar daca nu prinzi un loc ok, lasi sute de plumbi + ca e balta foarte mica si arunca toti peste tine, tot timpu am prins pe cineva care nu intelegea ca nu are voie sa dea la fund acolo...
Sanpaul ar fi cea mai ok balta dar totusi sunt 100 km si multora ne este peste mana sa conduci atat si sa mergi singur.
Cristian nu am fost niciodata, dar am auzit ca numai peste mic este.
A mai fost o balta micuta la ilieni, ( nu aia a lu doripesco) alta, unde am mai prins peste adevarat, amuri de 10-13 kg, dar au disparut ...si am renuntat sa mai merg, patronu zicea ca i-au murit acum 2 ani de la seceta, ca nu s-a mai oxigenat apa, neavand intrare de apa in balta, doar din panza freatica..
Atunci te intreb: eu unde sa merg la pescuit, sa prind si eu un crap de 5-10 kg, nu doar dastia de 1 kg trasi la xerox.? si sa fie totusi balta relativ aproape de brasov, nu sa merg 100-200 km.