sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste micde aproximativ 8 kg.
Si eu am fost duminica pe aceasta balta si nu am vazut peste mai mare de 3 - 4 kg
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste micde aproximativ 8 kg.

sece4u20 scrie:astept ca cei din echipa energy carp brasov sa posteze si ei ceva poze facute duminica 08.09.2013 cand au fost pe balta si au avut capturi una dupa alta!!!

unde ai stat ???bike2maniac scrie:sece4u20 scrie:astept ca cei din echipa energy carp brasov sa posteze si ei ceva poze facute duminica 08.09.2013 cand au fost pe balta si au avut capturi una dupa alta!!!
Cei de la energy carp, au avut capturi destule dar nu una dupa alta si nici una mai mare de 3 - 3,5 kg.
Practic pe toata balta nu sa prins mai nimic, dar acestia aruncau undeva la 150 m aproape de stuf si au prins cativa crapi.

Deocamdata,nu prea e posibil,tocmai datorita factorului incredere! Daca ai mai fost acolo si ai socializat cu administratia,probabil ca e posibil,altfel...nu-ti face sperante desarte!lucfish scrie:Dacă solicit patronului să zăbovescă lângă mine 24 h, mă lasă să pescuiesc și cât costă ? Precizez că pescuiesc C&R și mă supun tuturor controalalor!!!