ROD POD

Scrie răspuns
bogdan_84
senior
senior

ROD POD

Mesaj de bogdan_84 »

Salutare dragi pescari !
As dorii sa va rog daca aveti sau cunoasteti rod podul "Rod-pod Attack RP-062 - 4 lansete" sa imi spune-ti si mie ce parere aveti despre el , merita 250 ron ??? Este Stabil??? As vrea sa imi achizitionez un rod pod dar nu stiu la ce sa ma indrept bugetul meu fiind undeva in jurul sumei acestea .
Fişiere ataşate
rod-pod-attack-4-lansete-200.jpg
rod-pod-attack-4-lansete-200.jpg (3.77 KiB) Vizualizat de 2319 ori
toader nicolae
Veteran
Veteran

Re: ROD POD

Mesaj de toader nicolae »

Frate dar pichetii cu un senzor in cap nu iti mai plac??????Daca vrei sa iei un rod trebuie sa aiba picioarele extensibile ca sa poti sa-l asezi pe orice teren si calculeaza greutatea lansetelor tale(cam 4kg pentru 4 bucati) si apasa pe rod din fata , din spate si din parti sa vezi daca mai ai o singura lanseta in lateral sa nu cada.Cam asta trebuie sa urmaresti la unul ieftin
gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 »

bogdan_84 scrie:Salutare dragi pescari !
As dorii sa va rog daca aveti sau cunoasteti rod podul "Rod-pod Attack RP-062 - 4 lansete" sa imi spune-ti si mie ce parere aveti despre el , merita 250 ron ??? Este Stabil??? As vrea sa imi achizitionez un rod pod dar nu stiu la ce sa ma indrept bugetul meu fiind undeva in jurul sumei acestea .
Vezi Prologic Lux Rod Pods - 4 rods (299 ron la Profishing ) ...e mult mai stabil decat orice tripod din categaoria lui de pret . Tripod-urile astea din aluminiu , de 3 kg cu totul , flambeaza si transmit o miscare oscilanta intre buzbari, la orice adiere de vant !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine
bogdan_84
senior
senior

Mesaj de bogdan_84 »

sa inteleg ca ar fi mai bine folosesc picheti individuali? dar pe pontoane nu prea am cum ... poate SERT OPIUM sa fie mai bun?
gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 »

Pe pontoane si pe mal din piatra n-ai ce face cu pichetii ! Acelasi drac si cu Sert Opium ...adie in bataia vantului ! Lumea-l priponeste ca sa stea cuminte ! :)) ...se sprijina buzbarul spate cu un pichet !
Am mai vazut o varianta de tripod de la K-karp si tot slab mi-a parut ...asta chiar avea un carlig de sprijin sub el de unde trebuia ancorat ! Eu am JRC X-Lite Pod si mi-e clar ca astea cu 4 picioare (pe 2 axe) sunt cele mai stabile !
Fişiere ataşate
de5e22fb0d52018eb9e3456990a23aae.jpg

Imagine
bogdan_84
senior
senior

Mesaj de bogdan_84 »

Poate ne vedem in calarasi si facem o pescuiala pe acolo , si eu sunt din calarasi dar acum locuiesc in bucuresti , dar parintii ma asteapta oricand ;) , esti chiar din oras?
gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 »

Da ,din oras ! Cand merg cateva ore pe zi , mai tot timpul sunt pe Siderurgic ! :)

Imagine
bogdan_84
senior
senior

Mesaj de bogdan_84 »

Pai cand vin acasa am sa iti dau mp , si pote iesim la un crap ceva ....
gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 »

Ok ! Daca am timp mergem !

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”