Balta TURCOAIA, Tulcea

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Avatar utilizator
viorelb73
Veteran
Veteran
Mesaje: 658
Membru din: 29 Iul 2010, 18:49
Localitate: Constanta

Balta TURCOAIA, Tulcea

Mesaj de viorelb73 » 16 Oct 2014, 20:46

Partida din această săptămână, desfăşurată pe TURCOAIA, Tulcea a fost un dezastru teribil, iar ca exemplificare vă spun ce s-a întâmplat ... !
Am început pregătirile pentru partidă:
- 53 kg de seminţe nadă (porumb, grâu, strot de soia)
- 20 kg de bile dipuite, diferite sortimente
- pelete de robin red, S&O, betaină, Krill Bait-Tech, meat Carping club
- groundbait de la Trabuco, Benzar, Carping Club,
- momeli - bile flotante, solubile şi tari, de la 10 la 24 mm (S&O, porumb, S&O+cranberry, căpşună, robin red, banană+ananas, mulberry, coconut, etc.) porumb natural şi plastice, Gulp, râme roşii, râme negre, porumb flotant de la Enterprise, viermuşi şi încă multe alte nebunii.
PLANTARE CU NAVOMODEL !!!!
Am fost 3 pescari, timp de 48 de ore, dormit pe baltă, în cort. Rezultate finale - 6 ciortani, 2 carasi şi 4 plăticuţe ..... EXECRABIL.
Problema este că pe sonarul bărcii, în zecile de drumuri făcute, nu s-au găsit decât vreo 5 peşti .... de tot rahatul. Am dus în larg peste 60 kg nadă cu barca şi degeaba, NU ARE CINE SĂ TRAGĂ !!!

Balta este golită de peşte, nu are cine să manânce la cârlig. Am folosit doar combinaţii de pelete şi groundbait premium în speranţa că vom aduce pesştele pe vad ... nici o şansă. Am făcut o tură, la picior, pe toată balta, ca să văd rezultatele colegilor ... aceeaşi situaţie.

Din punct de vedere personal am pus un "X" mare de tot, roşu, pe această baltă - NU MAI CALC ACOLO NICIODATĂ! Cine nu crede că spun adevărul ... este invitat să încerce!!!

Pe lângă faptul că balta este de tot rahatul, curăţenia pe mal nu există - nu există IDEEA de a face curăţenie pe maluri, gunoaiele tronează ca la groapa de gunoi .... nu ca la o baltă de 100 lei/ 24 h (aceeasşi taxă ca la Corbu 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Nu există locuri de parcare, nu există locuri de campare, totul se face pe digul din jurul bălţii - pe acolo trec maşinile, acolo am pus cortul, acolo trebuie să găseşti loc să te uşurezi ... şi trebuie să păzeşti totul permanent că altfel îţi fură câinii totul - nadă, momeală, mâncare (în prima seară am rămas fără porumbul de conservă şi casoleta cu pelete de Krill & meat ... !!!).

Dezamăgire groaznică!

Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!

Avatar utilizator
mons
utilizator
utilizator
Mesaje: 31
Membru din: 30 Mai 2011, 18:57
Localitate: Constanta

Re: Balta TURCOAIA, Tulcea

Mesaj de mons » 17 Oct 2014, 20:21

Salut Viorel.
Si la Sabangia si Enisala este aceeasi situatie.
La Salcioara se prinde ciortan cam pana in 3 kg....
Fire intinse!

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”