Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 16 Mai 2016, 19:30

ORGANIZATOR : Club Carp Cristian cu sprijinul Administratiei Doripesco
LOCATIE : Doripesco (Vadu Rosu) Balta nr.4
PERIOADA : 15-17 iulie 2016
LOCURI : 24 echipe
TAXA : 1200 LEI / ECHIPA 3 PESCARI cu drepturi depline

Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.
Se va intocmi un singur clasament bazat pe CANTITATE. Se puncteaza crapul romanesc, oglinda si amurul de peste 1 kg.

PREMII: Se vor premia ambele sectoare ( A si B )

Locul I sector A : 2500 ron + cupe + diplome
Locul II sector A : 2000 ron+ cupe + diplome
Locul III sector A : 1500 ron + cupe + diplome

Locul I sector B : 2500 ron + cupe + diplome
Locul II sector B : 2000 ron+ cupe + diplome
Locul III sector B : 1500 ron + cupe + diplome

Captura la general : 1200 ron + cupe + diplome.

(Captura nu se cumuleaza la cantitatea totala)
- Premiile sunt valabile pentru 24 echipe participante.




Regulament:


PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui cu plumb, plumb pentru pasta, momitor.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi nada vie. Pentru nadire, este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor.
15. Bulgarii de mixuri preparate si lansate, folosind produsele mai sus mentionate, trebuie sa aiba dimensiuni cu diametrul de maxim 60 mm.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire(cobra), cupa de nadire, catapulta, racheta de nadire, spomb-ul, lopata si accesoriile PVA (fire solubile, pungi solubile, saci solubili). Interzis orice sistem cu propulsie pe baza de aer comprimat.
17. Racheta de nadire nu trebuie sa aiba un diametru interior mai mare de 60mm si o lungime mai mare de 200mm.
18. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire) de la ora 20:00 pana la ora 08:00
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Se admite nadirea cu seminte doar daca sunt cel putin fierte.

REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 10) si a sprayului dezinfectant. Se pot retine maxim 3 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 4 kg.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.


CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1,5 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acesta va lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu,
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. La fiecare cantarire trebuie sa participe si un vecin de stand in calitate de martor.
34. Pe foile de arbitraj, confirmarea cantaririlor si a datelor trecute de catre arbitri, se face prin stampila sau semnatura.
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa.
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Un singur peste intr-un singur sac.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantare ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentatnt al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei.


Se sanctioneaza cu AVERTISMENT consemnat in fisa de arbitraj, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 28, 31, 33, 37, 39.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 9, 11, 16, 17, 18, 25, 32, 34, 40.
Echipele care au primit doua avertismente sunt penalizate cu 20 kg si sunt eliminate din concurs la primirea celui de al treilea avertisment.

ARBITRAJ
42. Arbitrii au obligatia sa respecte regulamentul in litera si spiritul lui, sa fie corecti, obiectivi si discreti.
43. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul si sa noteze sanctiunile acordate pe foile de arbitraj. Foaia de arbitraj care consemneaza sanctiunea, nu este conditionata de efectuarea unei cantariri.
44. Foile de arbitraj se intocmesc in dublu exemplar. Originalul ramane la arbitru si este folosit pentru intocmirea clasamentului, copia ramane la concurent pentru a-i servi acetuia la verificari si eventuale contestatii.
45. Startul si finalul concursului se anunta prin semnal auditiv.

DISPOZITII FINALE

46. Programul desfasurarii concursului, regulamentul de concurs si de arbitraj, se anunta din timp echipelor participante de catre organizatorul concursului.
47. Organizatorul are obligatia sa informeze exact concurentii despre directiile de pescuit marcate pe standuri, caile de acces permise catre utilitati si orice alte date a caror necununoastere pot duce la incalcarea prezentului regulament.
48. Participarea la concurs, implica acceptarea fara rezerve din partea concurentilor, a prevederilor din prezentul regulament si obligatia de a i se conforma.

ATENTIE ! Asociatia Club Crap Cristian sau Administratia Doripesco nu sunt responsabile pentru eventualele accidente sau evenimente.
In caz de eveniment / accident va rugam sa apelati numarul unic pentru situatii de urgenta 112, precum si seful echipei de arbitrii.
La sedinta tehnica fiecare participant isi va lua angajamentul pe propria raspundere ca raspunde pentru eventualele incidente atat de sanatate dar si de comportament.

Avatar utilizator
daddy caddy
senior
senior
Mesaje: 468
Membru din: 19 Ian 2011, 19:22
Localitate: BRASOV

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de daddy caddy » 16 Mai 2016, 20:15

ENERGY1
STIL OSTIL


ENERGY CARP

Avatar utilizator
kerci
membru activ
membru activ
Mesaje: 101
Membru din: 22 Dec 2013, 16:49
Localitate: Brasov

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de kerci » 16 Mai 2016, 20:30

Keresztes Emeric + prteneri

Avatar utilizator
kerci
membru activ
membru activ
Mesaje: 101
Membru din: 22 Dec 2013, 16:49
Localitate: Brasov

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de kerci » 16 Mai 2016, 20:31

kerci scrie:Keresztes Emeric + parteneri

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 16 Mai 2016, 21:30

Lista intentie:

1.C.S Energy Carp 1
2.Keresztes Emeric + parteneri
3.Plescan Rica + parteneri
4.Tataru Bogdan + parteneri
5.Club Crap Cristian 1
6.Tintea Narcis - Club Crap Cristian

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 17 Mai 2016, 16:21

CosuletG scrie:Lista intentie:

1.C.S Energy Carp 1
2.Keresztes Emeric + parteneri
3.Plescan Rica + parteneri
4.Tataru Bogdan + parteneri
5.Club Crap Cristian 1
6.Tintea Narcis - Club Crap Cristian
Rog ca pana in data de 15 iunie sa achitati cel putin avansul pt concurs. Ca pana in 07 iulie sa putem avea o situatie clara si sa achitam integral.

Avatar utilizator
Khetanipen
junior
junior
Mesaje: 3
Membru din: 19 Ian 2016, 18:35

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de Khetanipen » 20 Mai 2016, 10:34

Pentru lista de intentie:

7. Echipa Khetanipen format din: Szasz Marton+Ahmed Adrian+partener

Avans de 400 lei cel tarziu saptamana viitoare.

Multumesc frumos.

Marton

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 20 Mai 2016, 22:19

Lista intentie:

1.C.S Energy Carp 1
2.Keresztes Emeric + parteneri
3.Plescan Rica + parteneri -> achitat avans 1
4.Tataru Bogdan + parteneri
5.Club Crap Cristian 1 - achitat avans 3
6.Tintea Narcis - Club Crap Cristian
7. Khetanipen - Szasz Marton + Ahmed Adrian + partener -> achitat avans 2
8.Club Crap Cristian 3

Avansul pt rezervarea locului este de 500 ron si trebuie achitat pana la 15 Iunie 2016, taxa totala trebuie achitata pana pe data de 07 Iulie 2016.
Avansul asigura locul in concurs.
Avansul se poate achita si in cont bancar la Banca Transilvania: RO85BTRLRONCRT0296162601
Titular: Asociatia Clubul Sportiv Crap Cristian

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 23 Mai 2016, 13:27

CosuletG scrie:Lista intentie:

1.C.S Energy Carp 1
2.Keresztes Emeric + parteneri
3.SipCarp - Plescan Rica + parteneri -> achitat avans 1
4.Tataru Bogdan + parteneri
5.Club Crap Cristian 1 - achitat avans 3
6.Tintea Narcis - Club Crap Cristian
7.SipCarp - Kocz Eugen + Kocz Eduard
8. Khetanipen - Szasz Marton + Ahmed Adrian + partener -> achitat avans 2
9.Club Crap Cristian 3
10.Transilvania Team - Dumitru Razvan + Dumitru Gheorghe + Dumitrescu Mihai
11.Sava George + parteneri


Avansul pt rezervarea locului este de 500 ron si trebuie achitat pana la 15 Iunie 2016, taxa totala trebuie achitata pana pe data de 07 Iulie 2016.
Avansul asigura locul in concurs.
Avansul se poate achita si in cont bancar la Banca Transilvania: RO85BTRLRONCRT0296162601
Titular: Asociatia Clubul Sportiv Crap Cristian

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 29 Mai 2016, 21:20

13 locuri libere

Avatar utilizator
celmare
membru activ
membru activ
Mesaje: 88
Membru din: 09 Feb 2012, 20:15

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de celmare » 08 Iun 2016, 11:48

Celmare + parteneri.
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !

Avatar utilizator
CosuletG
membru activ
membru activ
Mesaje: 76
Membru din: 06 Ian 2014, 10:34

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de CosuletG » 08 Iun 2016, 14:56

CosuletG scrie:
CosuletG scrie:Lista intentie:

1.C.S Energy Carp 1
2.Keresztes Emeric + parteneri
3.SipCarp - Plescan Rica + parteneri -> achitat avans 1
4.Tataru Bogdan + parteneri
5.Club Crap Cristian 1 - achitat avans 3
6.Tintea Narcis - Club Crap Cristian
7.SipCarp - Kocz Eugen + Kocz Eduard
8. Khetanipen - Szasz Marton + Ahmed Adrian + partener -> achitat avans 2
9.Club Crap Cristian 3
10.Transilvania Team - Dumitru Razvan + Dumitru Gheorghe + Dumitrescu Mihai
11.Sava George + parteneri
12. Celmare + parteneri



Avansul pt rezervarea locului este de 500 ron si trebuie achitat pana la 15 Iunie 2016, taxa totala trebuie achitata pana pe data de 07 Iulie 2016.
Avansul asigura locul in concurs.
Avansul se poate achita si in cont bancar la Banca Transilvania: RO85BTRLRONCRT0296162601
Titular: Asociatia Clubul Sportiv Crap Cristian

Avatar utilizator
Hrib George
junior
junior
Mesaje: 4
Membru din: 14 Iun 2016, 22:43

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de Hrib George » 14 Iun 2016, 22:47

Hrib George -Matei Andrei -Madalin Iorga

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Avatar utilizator
Hrib George
junior
junior
Mesaje: 4
Membru din: 14 Iun 2016, 22:43

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de Hrib George » 14 Iun 2016, 22:48

Pana pe ce data se prelungeste data avansului ?

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Avatar utilizator
horica85
senior
senior
Mesaje: 250
Membru din: 12 Apr 2014, 08:05

Re: Cupa ,,Club Carp Cristian,, ed. II, 15-17 iulie 2016

Mesaj de horica85 » 15 Iun 2016, 15:42

Buna ziua,

Plata avansului se prelungeste pana la data de 01-07-2016 inclusiv .
Daca vor fi modificari Dl. Cosulet o sa posteze rectificarile ce vor surveni .

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”