La Hudesti unde mergi tu la peste???Alexandru scrie:Tataraseni, Babiceni, Dragalina, Prut,Mileanca, Hudesti,Buhaceni,Mihalaseni, Brehuesti, dar Prutul e cel mai vizitat de mine.
 Eu sunt din Dorohoi si am bunici in Hudesti.Sunt niste iazuri superbe dar este un nebun kre este patron si nu lasa nici macar cu taxa.In schimb baltile au niste exemplare de mori.
 Eu sunt din Dorohoi si am bunici in Hudesti.Sunt niste iazuri superbe dar este un nebun kre este patron si nu lasa nici macar cu taxa.In schimb baltile au niste exemplare de mori.P.S.Daca mergi la pescuit si poate ai relatii la Hudesti cand facem o partida???Fara relatii te impusca ala daca te prinde.

acum am venit de la tataraseni.am prins impreuna cu unchiul meu o galeata de caras {5 la kil}si verisoara mea la varga a reusit sa prinda la rama un somnisor de 900gr-1 kil.tarifu" e de 5 lei ora conditii foarte bune.Dak nu batea vantu prindeam si mai mult.va las k am de curatit pestele
 acum am venit de la tataraseni.am prins impreuna cu unchiul meu o galeata de caras {5 la kil}si verisoara mea la varga a reusit sa prinda la rama un somnisor de 900gr-1 kil.tarifu" e de 5 lei ora conditii foarte bune.Dak nu batea vantu prindeam si mai mult.va las k am de curatit pestele  si fir intins
  si fir intins 
 l inca nu a inceput sa manance la lansete.
 l inca nu a inceput sa manance la lansete.