Federatia fara Popescu

birocratie

Moderatori: pharaoh, vali003

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ticairlandezu
utilizator
utilizator
Mesaje: 22
Membru din: 14 Ian 2012, 14:34

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de ticairlandezu » 30 Dec 2016, 02:57

florentiniuga scrie:Foarte curand se va muta in stup. ...pardon, zdup! :D
Deci e adevarat!!! :O :O :)) Mai bine ramanea zidit in birou ..la revolutie ;)

http://mts.ro/noutati/raportul-corpului ... t-sportiv/

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 03 Ian 2017, 18:00

E foarte adevarat si chiar mai mult de atat. Din pacate (?!) am aflat ca Popescu s-ar putea sa scape de raspundere pe motive medicale - paranoia. Vom solicita in justitie o expertiza, pentru ca exista indicii de antecedente in acest sens. Cine ii recomanda medicamente, se pare ca avea dreptate.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
nicuBi7014
membru activ
membru activ
Mesaje: 50
Membru din: 19 Mar 2011, 18:11

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de nicuBi7014 » 04 Ian 2017, 12:26

Pai, faptul ca lu' nea Popescu-i sare-o roata la mansarda se vede cu ochiul liber. Nu stiu de ce v-a luat atat de mult timp sa va dati seama.
Imi amintesc cum, in casa unui prieten pescar care a sarit in barca lu' Popescu inca de la inceput (intre timp a iesit din federatie), imi povestea cat de tare e Fanel si cate lucruri marete o sa faca federatia, cum o sa dispara AGVPS-ul in 2-3 luni, iar federatia o sa fie afiliata la FIPS, etc, etc. Eu fiind sceptic din fire, mai ales dupa ce am vazut primul interviu cu individu', i-am spus ca Fanel n-o sa realizeze nimic, niciodata, ca-i fileaza o lampa. Din pacate (sau din fericire) am avut dreptate.
Oricum, cei care spun ca au intrat in federatie la sacrificiu, ca sa lupte cu Popescu, mint. Au crezut ca le-a pus D-zeu mana in cap si ca vor defila pe cai mari. Cand au vazut ca n-au nici macar martoage, au dat-o la intors.

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 04 Ian 2017, 16:10

In ceea ce ma priveste si stiu precis ca nu sunt singurul, scopul pentru care am facut clubul a fost tocmai constituirea unei federatii. Intotdeauna am sustinut organizarea pescuitului sportiv in federatie. Desigur, la inceput partenerii erau altii dar s-au dovedit in timp mult prea dezbinati si usor de infrant de Popescu. Dupa constituire, am ales calea federatiei acestuia, convins fiind ca lucrurile se vor inchega pe parcurs, ca disputele se vor atenua si ca ulterior vor veni si ceilalti, caz in care Popescu urma sa nu mai aiba majoritatea care sa-i permita sa conduca discretionar. De altfel, eu am avut conflicte cu el chiar de la prima sedinta la care am participat cand am depus cererea de afiliere. Cum alte cluburi din cele pe care mizam nu s-au grabit sa adere, ci dimpotriva, au intretinut din exterior o stare conflictuala permanenta, beneficiind din plin de delirul verbal al lui Popescu, au trecut cativa ani pana cand s-a constituit o majoritate din interior care a inceput sa realizeze ca piedica principala in functionarea federatiei este chiar presedintele, cel care a constituit-o. Si a mai fost nevoie ca nemultumirea sa se generalizeze, pentru ca altfel e foarte greu sa armonizezi si sa conjugi vointa mai multor cluburi raspandite in toata tara, si a mai multor presedinti care se cunosteau doar trecator de la cateva concursuri si adunari generale. Si a mai fost nevoie de un nucleu de actiune care sa urneasca o procedura greoaie si costisitoare. Ei bine, a durat dar s-a intamplat. Cam asa stau lucrurile. Sa zici ca am crezut ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior ca ne-am inscris in federatie, inseamna sa ne crezi pe toti la fel de nebuni ca pe Popescu sau atat de naivi. Cei care au visat ca se va intampla repede si usor, au renuntat la fel de repede. Cei care am ramas si ne-am straduit pas cu pas sa facem o federatie functionala si corecta, suntem inca aici si va asigur ca suntem constienti cat mai avem de tras pana cand toate vor fi asezate cum trebuie.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran
Mesaje: 1520
Membru din: 16 Ian 2010, 14:33
Localitate: Mogosoaia

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de Alexandru Mihai » 04 Ian 2017, 16:30

florentiniuga scrie:In ceea ce ma priveste si stiu precis ca nu sunt singurul, scopul pentru care am facut clubul a fost tocmai constituirea unei federatii. Intotdeauna am sustinut organizarea pescuitului sportiv in federatie. Desigur, la inceput partenerii erau altii dar s-au dovedit in timp mult prea dezbinati si usor de infrant de Popescu. Dupa constituire, am ales calea federatiei acestuia, convins fiind ca lucrurile se vor inchega pe parcurs, ca disputele se vor atenua si ca ulterior vor veni si ceilalti, caz in care Popescu urma sa nu mai aiba majoritatea care sa-i permita sa conduca discretionar. De altfel, eu am avut conflicte cu el chiar de la prima sedinta la care am participat cand am depus cererea de afiliere. Cum alte cluburi din cele pe care mizam nu s-au grabit sa adere, ci dimpotriva, au intretinut din exterior o stare conflictuala permanenta, beneficiind din plin de delirul verbal al lui Popescu, au trecut cativa ani pana cand s-a constituit o majoritate din interior care a inceput sa realizeze ca piedica principala in functionarea federatiei este chiar presedintele, cel care a constituit-o. Si a mai fost nevoie ca nemultumirea sa se generalizeze, pentru ca altfel e foarte greu sa armonizezi si sa conjugi vointa mai multor cluburi raspandite in toata tara, si a mai multor presedinti care se cunosteau doar trecator de la cateva concursuri si adunari generale. Si a mai fost nevoie de un nucleu de actiune care sa urneasca o procedura greoaie si costisitoare. Ei bine, a durat dar s-a intamplat. Cam asa stau lucrurile. Sa zici ca am crezut ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior ca ne-am inscris in federatie, inseamna sa ne crezi pe toti la fel de nebuni ca pe Popescu sau atat de naivi. Cei care au visat ca se va intampla repede si usor, au renuntat la fel de repede. Cei care am ramas si ne-am straduit pas cu pas sa facem o federatie functionala si corecta, suntem inca aici si va asigur ca suntem constienti cat mai avem de tras pana cand toate vor fi asezate cum trebuie.
Pai CZ-ul si alte cluburi care ați format așa zisa majoritate nu sunt cluburi afiliate Federatiei.
Pana la urma ce si cum ați realizat ?

Avatar utilizator
nicuBi7014
membru activ
membru activ
Mesaje: 50
Membru din: 19 Mar 2011, 18:11

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de nicuBi7014 » 04 Ian 2017, 17:42

Desigur ca ideea de Federatie e foarte buna, nu cred ca exista cineva care sa nege acest lucru. Dar, faptul ca a trecut atat de multi ani pana sa va porniti impotriva lui nea Fanel, ma face sa cred ca incercati (vb in general de cei care s-au inscris in federatie) sa dregeti busuiocul dupa ce ati vazut ca Fane federatie nu reuseste sa realizeze mai nimic. Nu tu sponzori, nu tu bani, nu tu functii remunerate, nu tu concursuri serioase, nimic, nimic. Parerea mea este ca v-ati bazat ca are pile in lumea politica si cumva o sa reuseasca si vor intra bani si toate cele. Pur si simplu nu pot sa cred ca ati putut suportat atata vreme toanele unui om cu probleme la mansarda fara sa credeti ca, in final, o sa invinga. Cum spuneam, cand ati vazut ca, de fapt, nu reuseste nimic ati inceput usor-usor sa complotati impotriva lui. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu mai conteaza ce si cum daca reusiti sa-l dati jos si sa creati o Federatie la care sa adere toate cluburile puternice.

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 05 Ian 2017, 00:37

Alexandru Mihai scrie:Pai CZ-ul si alte cluburi care ați format așa zisa majoritate nu sunt cluburi afiliate Federatiei.
Pana la urma ce si cum ați realizat ?
Nu te inteleg Max, tii cu ursul? La momentul cand am decis aderarea, parca tu erai managerul clubului.

Cine zice ca nu suntem afiliati? Popescu modifica siteul federatiei cum vrea el dar nu stie ca toate versiunile dinainte de a fi modificate, raman in memoria internetului (wayback machine). Ia deschide asta. Uita-te la "Despre FRPS/Membri" la data de 18 iunie 2012 (fix la un an de la solicitarea aderarii, asa cum e si datat de Popescu), apoi deschide la 18 martie 2016 si in final deschide normal siteul la zi, ca sa vezi cum a facut modificari in timp dupa cum a vrut p*la lui. Nu mai zic ca dupa statut trebuia sa ne afilieze definitiv la prima adunare generala, adica cel tarziu in 2012 dar abia dupa 5 ani de la aderare am fost trecuti pe site ca membri afiliati definitiv. Problema lui mare (nu cea mai mare) pe care vrea sa o ascunda astfel, e ca nu a facut modificarile la timp la tribunal. In rest, toate deciziile lui din ultimele luni sunt nule si fara niciun efect, nemaiavand nicio calitate in federatie. Cu cat face mai multe tampenii, cu atat mai rau pentru el, pentru ca TOATE au fost si sunt nestatutare si ilegale, chiar daca ar mai fi presedinte. Jocul la intimidare pe care il practica il afunda adanc... adanc...
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 05 Ian 2017, 00:46

nicuBi7014 scrie:...... Parerea mea este ca v-ati bazat ca are pile in lumea politica si cumva o sa reuseasca si vor intra bani si toate cele. Pur si simplu nu pot sa cred ca ati putut suportat atata vreme toanele unui om cu probleme la mansarda fara sa credeti ca, in final, o sa invinga. Cum spuneam, cand ati vazut ca, de fapt, nu reuseste nimic ati inceput usor-usor sa complotati impotriva lui. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu mai conteaza ce si cum daca reusiti sa-l dati jos si sa creati o Federatie la care sa adere toate cluburile puternice.
Am explicat dextul de detaliat de ce a durat atat de mult iar prezumtia ca am inceput sa complotam vazand ca nu reuseste nimic, nu tine avand in vedere faptul ca din 2015 federatia a inceput sa obtina finantare de la MTS. Asta ar fi trebuit sa-l puna pe soclu dar cand s-a vazut cu mana pe bani si s-a simtit pe cai mari... De la momentul acesta si-au dat seama si cei care-l mai sustineau, ce se intampla cu omu'.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
nicuBi7014
membru activ
membru activ
Mesaje: 50
Membru din: 19 Mar 2011, 18:11

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de nicuBi7014 » 05 Ian 2017, 10:35

EL a inceput sa primeasca bani de la MTS (maruntis). Voi nu..... . In fine, cum spuneam, bine ca v-ati unit ca sa-l dati jos.

Avatar utilizator
Nelutu
senior
senior
Mesaje: 299
Membru din: 21 Mar 2008, 19:32

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de Nelutu » 05 Ian 2017, 13:36

Salut Florentin. Cu ceva mai mult timp in urma, pe cand emisiunea era realizata de Gigi Stefan, nu existau telefoanele mobile, sau, ma rog, nu avea toata lumea si corespondenta se facea prin scrisori, v-am scris o scrisoare cu un raspuns la o intrebare, ceva in leg. cu desfiintarea AJVPS-ului. Scrisoarea a si fost citita in direct, v-am scris atunci ca, cel mai important lucru este sa aveti grija ce puneti in locul AJVPS-ului, mai tii minte? Erai in spatele camerei de filmat cand Gigi citea scrisoarea. Pot sa te intreb acum, ce draq' ai vrut sa pui in loc??? Un idiot care a infiintat, bazandu-se pe lipsa de coerenta si pe dezbinare datorita intereselor personale a pescarilor, o pseudo-federatie?? Sunt curios cum o sa rezolvati aceasta problema, dar eu unul nu mai am asteptari prea mari privind o entitate care sa inlocuiasca AJVPS-ul de la conducerea pescuitului, atat de agrement cat si pe plan competitional. O zi buna!

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 05 Ian 2017, 15:27

Nelutu scrie:Salut Florentin. Cu ceva mai mult timp in urma, pe cand emisiunea era realizata de Gigi Stefan, nu existau telefoanele mobile, sau, ma rog, nu avea toata lumea si corespondenta se facea prin scrisori, v-am scris o scrisoare cu un raspuns la o intrebare, ceva in leg. cu desfiintarea AJVPS-ului. Scrisoarea a si fost citita in direct, v-am scris atunci ca, cel mai important lucru este sa aveti grija ce puneti in locul AJVPS-ului, mai tii minte? Erai in spatele camerei de filmat cand Gigi citea scrisoarea. Pot sa te intreb acum, ce draq' ai vrut sa pui in loc??? Un idiot care a infiintat, bazandu-se pe lipsa de coerenta si pe dezbinare datorita intereselor personale a pescarilor, o pseudo-federatie?? Sunt curios cum o sa rezolvati aceasta problema, dar eu unul nu mai am asteptari prea mari privind o entitate care sa inlocuiasca AJVPS-ul de la conducerea pescuitului, atat de agrement cat si pe plan competitional. O zi buna!
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. Ei nu mai au decat cateva balti, asa ca veniturile nu acopera nici macar taxa FIPS-CIPS anuala, dar sa mai asigure si salariile angajatilor. Iar pescarii nu mai vad ce motiv ar mai avea sa le plateasca cotizatie.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
pharaoh
site team
site team
Mesaje: 1745
Membru din: 11 Feb 2010, 17:10
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de pharaoh » 05 Ian 2017, 17:40

AGVPS-ul nu prea are cum sa renunte la pescuit. Ar fi o decizie nestatutara, unul din scopurile pentru care s-a constituit nu mai poate fi realizat. Ar trebui sa se reorganizeze, sa-si schimbe denumirea, statutul...practic sa se dizolve. Mi-e greu sa cred ca se va intampla asta.
I Fish. Therefore I am.

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de gor965 » 06 Ian 2017, 00:32

florentiniuga scrie:...
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. ..
S-o desfiinta taxa, insa permisul de pescuit care iti da acces la resursa acvatica se elibereaza de catre asociatiile care vor avea contracte de management pe luciu de apa...adica, musai tre' sa fi membru si sa cotizezi. Asa am inteles ca e legea acum...gresesc ? :-??
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de florentiniuga » 06 Ian 2017, 02:42

gor965 scrie:
florentiniuga scrie:...
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. ..
S-o desfiinta taxa, insa permisul de pescuit care iti da acces la resursa acvatica se elibereaza de catre asociatiile care vor avea contracte de management pe luciu de apa...adica, musai tre' sa fi membru si sa cotizezi. Asa am inteles ca e legea acum...gresesc ? :-??
Nu gresesti dar:
1. Legea a fost modificata de tehnocrati si nu avea in vedere eliminarea taxei, aceasta urmand a fi achitata prin intermediul asociatiilor (taxa anpa) + taxa de membru a asociatiei.
2. Daca citesti legea aceea cu atentie, nu stiu ce asociatie se poate califica pentru concesionare. Conditiile puse sunt extreme. Nici macar AGVPS-ul nu mai are resursele necesare.
3. Acum a fost eliminata taxa fara nicio alta specificare suplimentara.
4. Pe baltile asociatiilor (nu numai AJVPS-uri) care le au deja concesionate, oricum plateai o taxa suplimentara daca nu erai membru, sau plateai cotizatie de membru. Dar cati pescari membri va mai avea AGVPS-ul anul asta (fara participantii la CN-uri)? Numar neglijabil, pentru ca balti nu mai prea au ca si le-au tras pe persoana fizica si cine vroia sa bage batul in raurile noastre plasuite si poluate, dadea 30 lei la anpa. Acum nu-i mai da nici pe aia. Poate o sa mai ramana nostalgicii, aia care simt nevoia sa apartina unei comunitati ca s-au obisnuit asa. Le era si mai comod sa le aduca asociatia permisul ANPA, sa nu-si mai bata ei capul.

Viata lunga nu-i mai dau AGVPS-ului cu pescuitul. Asta-i opinia mea, cel putin daca nu se schimba nimic in lege care sa-i avantajeze si din cate stiu, Dragnea care-i pescar inrait, cam are un dinte impotriva lor. Veniturile nu acopera cheltuielile cu personalul administrativ si de paza necesar, cu populari, amenajari si tot ce implica un caiet de sarcini pentru concesionare conform legii noi. Pe hartie si in raportarile AGVPS-ului la sedinte, e minunat. Se fac populari la greu, amenajari, paza, etc. Dar nu e peste ca au fost inundatii, eclipsa, cutremur si restul o cauta pe Elodia. Dar acum legea ii obliga sa faca estimari ale speciilor si populatiilor piscicole, raportari anuale ale fiecarui peste prins, etc. Cine crezi ca va face asta?

In asteptarea altor reglementari sau modificari ale legii, cam asa sta situatia acum in mod real. S-ar putea sa avem insa in curand, o lege mult mai dura, mai restrictiva si mai grijulie cu mediul si exploatarea resursei piscicole, in care statul sa administreze resursele iar rolul asociatiilor sa fie doar unul educativ si singura parghie prin care sa se poata practica pescuitul, ca o garantie a unei practici civilizate. Vom vedea.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
Sigi_TM
junior
junior
Mesaje: 2
Membru din: 14 Iun 2016, 20:41

Re: Federatia fara Popescu

Mesaj de Sigi_TM » 11 Ian 2017, 11:45

Buna ziua!
Rog un link catre legea aia sau un numar de lege ca sa se poata consulta.
Multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Legi, Permise, Asociatii, Cluburi, Federatii”