ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de florentiniuga » 02 Feb 2017, 22:26

Banner Manjesti.jpg
Urmeaza regulamentul si detaliile necesare.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de florentiniuga » 03 Feb 2017, 17:14

REGULAMENT DE ORGANIZARE AL CUPEI MANJESTI LA COPCA - EDITIA I

Cap. I Organizare

1. Competitia este organizata de Clubul Sportiv Manjesti cu sprijinul Directiei Judetene de Tineret si Sport si al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv
2. Competiția se va desfășura în două manșe. Durata unei manșe este de 3 ore.
Cap. II Ședința tehnica.
1. La ședință se vor prezenta datele tehnice ale pistei de competiție si orice altă informație utilă. De asemenea se va prezenta schema amplasamentului locurilor de pescuit.
2. Competiția are 2 manșe. Una sâmbătă și una duminică. După fiecare mansă se va face clasamentul care va fi prezentat concurentilor. Contestațiile se pot face în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare . După validarea rezultatelor, se va întocmi clasamentul final.

Cap. III Tragerea la sorți

1. Tragerea la sorți se va face în prezența tuturor participantilor.
2. Pista de competiție va avea două sectoare, A și B. Fiecare sector va avea un numar egal de concurenti. Tragerea la soți se va face întâi pe sectoare, apoi se stabileste ordinea de intrare in sector. La manșa a doua, se schimbă sectoarele și se va trage din nou ordinea de intrare.
3. Sectoarele de concurs vor fi amplasate astfel:
4. Pe cursuri de apă sectorul A va fi în aval și sectorul B în amonte.
5. Pe lacuri, sectorul A va fi amplasat pe partea stângă în sensul de curgere al apei și sectorul B pe partea dreaptă.
6. Delegații vor da câte un număr de concurs pentru fiecare sportiv. Numerele vor fi în culori diferite, câte una pe fiecare sector. Purtarea numerelor de concurs este obligatorie.

Cap. IV Dispozitii generale

1. Competițiile vor avea loc numai în cazul în care gheața are o grosime de cel puțin 10 cm. Temperatura aerului tolerată pentru competiții se determină de către organizatori.
2. a) În timpul competiției va fi permis pescuitul numai cu mormasca. În timpul concursurilor, concurentii sunt obligati sa pescuiasca cu o singura undita specializata pescuitului la copca, cu o singura mormasca. Diametrul maxim al corpului mormastei nu trebuie să depășească 15 mm. Mormasca permisa are un singur carlig, culoarea și forma mormastei va fi lăsată la alegerea concurenților și nu sunt reglementate. Utilizarea altor elemente in afara carligului de pe linia de pescuit nu sunt permise.
b) Organizatorii furnizează fiecarui concurent două steaguri numerotate, care corespund numărului lor de concurs, pentru a marca găurile pe care le fac în gheață (găurile se fac complet pana la apa). Steagurile sunt clar vizibile pentru concurenți și administratori.
c) Compoziția nadei și momelile vor fi în totalitate de origine naturală.
d) Nadirea se face cu mana, iar pentru nadirea pe fundul apei sunt permise cosuletele cu clapeta (numai pentru nadit; este interzis ca acestea sa ramana scufundate). Pescuitul propriu zis se face numai din mana. In perioada de pregatire este interzisa aruncarea de nada si momeli in copca, la fel si dupa concurs.
3. a) Organizatorii pun la dispozitie tuturor concurentilor informatii despre structuri, adancimi, plante acvatice existente.
b) Numai fotografii și cameramanii acreditați, administratori și membrii juriului trebuie să aibă dreptul de a avea acces la zonele neutre, insă numai după primul semnal care indică intrarea în sectorul de concurs a concurentilor.
c) Persoanele care deservesc concurentii se vor deplasa fara zgomot în interiorul zonelor neutre, pentru a nu deranja concurenții.
Pentru a doua etapă, sectoarele vor fi amplasate într-o zonă diferită de locul ales.
4. a) Înainte de primul semnal, arbitrul fiecărui sector verifică lista de concurenți; atunci, el trebuie să efectueze controalele pe momeli și nada, care vor avea loc în afara zonei neutre. După ce nada si momeala au fost verificate, concurentilor nu li se mai permite să primească momeli suplimentare și nada. Înainte de a intra în sectoare și până la efectuarea controalelor, momelile si nadele pot fi preparate, în afara sectorului, de catre concurent sau de către o terță persoană.
Fiecare pescar va prezenta pentru controale cantitățile de momeala și nada prevăzute în regulamentul concursului. În caz de nerespectare, concurentul va primi un avertisment. Lista de concurenți cu avertismente este prezentata juriului. În cazul în care concurentul primeste un nou avertisment in mansa a II-a, pentru următoarea ediție a competiției concurentul va fi descalificat din cauza de “recidiva”.
b) nadele si momelile vor fi prezentate la control numai in masuri oficiale (de exemplu, larvele de carlig sa fie in cutii de ½, iar fuii in cutii de 1l). Concurentul care nu prezinta nada si momelile in masuri oficiale primeste un punct de penalizare in clasamentul de pe sector. In cazul in care concurentul este prins, dupa controlul nadei, cu cantiati mai mari de nada si momeli, sau alte momeli decat cele permise, este descalificat din concurs. După controlul nadei, pescarii intră în zona neutră aferenta sectoarelor lor. Concurenții pot sta în interiorul zonei neutre din jurul sectorului lor, așa cum doresc.
c) Primul semnal va marca intrarea în sector, cu cel puțin 5 minute înainte de începerea competiției). Concurentii au voie sa intre in sector pentru a alege un loc unde sa faca o gaura, iar acest loc va fi marcat cu un stegulet. La intrarea in sector, lama sau instrumentele de foraj necesare pentru a face găuri în gheață trebuie sa fie protejate cu capac. Utilizarea instrumentelor de foraj motorizate este interzisa. În sectoare, concurentilor li se permite sa aleaga locul pentru gaurile lor unde doresc, dar la o distanta nu mai mica de 5 m intre ele. Deopotrivă, intre concurenti trebuie să se păstreze distanța de cel puțin 5 metri. În caz de dezacord, arbitrul va fi însărcinat cu soluționarea litigiului pe cale amiabilă, sau prin tragere la sorți, dând întotdeauna prioritate concurentului care a făcut alegerea sa prin plasarea unui steag (este interzis să arunce steaguri pentru a intra în posesia unui loc); primul concurent care marchează copca selectata cu un steag va avea prioritate.
d) Al doilea semnal va marca începutul concursului (forarea gaurilor marcate cu stegulet).
Concurentii au voie să pescuiască și să circule liber în sectoarele lor și sa faca câte găuri doresc. Indiferent de numarul gaurilor forate, concurentul poate pescui doar in cele doua gauri marcate cu stegulet. Gaura marcata de un steag va fi declarata ocupata de îndată ce începe operațiunea de foraj de gheață. Copcile vor fi considerate valabile, imediat ce freza este pusa pe gheață. Steagurile vor fi amplasate la 30 cm de orificiul ocupat, și trebuie să fie în mod clar vizibile pentru concurenți și arbitri.
Concurentii nu au voie să lase echipamentul de pescuit (sfredele, tije, pesti, nada, momeli, etc.) în apropierea găurilor libere, cu excepția burghielor și a capacelor acestora; toate celelalte echipamente vor fi amplasate lângă una dintre cele două găuri în care concurentul pescuieste (marcate cu stegulet). Concurentii nu pot acoperi (ascunde) găurile libere cu capace de burghiu sau burghie. Concurentul care nu respecta aceasta regula primeste avertisment.
Este interzis să pescuiască într-o gaură care nu este marcată de steguletul propriu. Cuvântul “pescuit” include pescuitul în sine, precum și nadirea și operațiunile de foraj. În timpul competiției, din motive de siguranță, burghiele care nu au fost puse înapoi în husele de protectie trebuie întotdeauna să fie ancorat de gheață, vertical sau oblic, cu lamele lor în întregime în gheață.
e) al treilea semnal va avertiza concurenții ca au mai rămas numai 5 minute până la sfârșitul concursului.
f) al patrulea semnal va marca sfârșitul competiției; după acest semnal, doar peștele prins, care este deja afară din apă, puncteaza.
Semnalele acustice pentru anuntarea diferitelor etape ale campionatului vor fi de scurtă durată; în toate cazurile, inceputul semnalului este luat în considerare.
5. În timpul competiției, concurenții nu au voie să primească orice sprijin extern, cu excepția celui pentru ajutor medical.
6. Dacă este autorizat de către arbitri, concurentilor li se va permite schimbarea burghielor.
7. Fiecarui sector i se atribuie un arbitru de sector și un arbitru asistent. Arbitrii trebuie să aibă o cunoaștere aprofundată a regulamentului competitiei. Ei vor trebui:
a) să verifice cantitatea de nada (toata nada se măsoară atunci când este gata de utilizare și fără a fi presata (umed sau uscat), inclusiv pământ, pietriș, etc. sau orice aditivi suplimentari care nu sunt dăunători pentru fauna și mediul acvatic), care se ridică la 2 litri maxim;
b) să verifice cantitatea de momeli folosite pentru nadire și carlig (toate momelile se măsoară), care nu trebuie să depășească 1,5 litri, din care 1 litru de fuii si chironomida, inclusiv maxim 0,50 litri de larva de carlig;
c) colectează orice surplus de momeli si nada, după controale;
d) semnează, împreună cu concurentii, fișa de cântărire.
8. Arbitrul principal, arbitrii de sector și arbitrii asistenții sunt însărcinati cu:
a) Controlul comportamentului concurenților pentru care sunt responsabili;
b) La sfârșitul concursului, arbitrii de sector păstrează peștele capturat de concurenti și interzic accesul la pozițiile de pescuit a oricarei persoane neautorizate, până când echipa de cântărire efectueaza cântărirea.
9. Concurentii vor respecta normele privind limita legală a dimensiunii peștilor, în vigoare pentru concurs (normele naționale). Aceste dimensiuni vor fi făcute publice în cursul instructajului concurenților.
Orice pește prins, care este mai mic decât dimensiunea minimă legală sau este mutilat, se confisca de către echipa de cântărire, iar pescarului in cauză i se acordă un avertisment.
Capturile vor fi prezentate pentru cântărire curate și în saci identici, care trebuie furnizati de către organizatori.
10. Concursul va avea loc pe sectoare, în două manse de 3 ore fiecare; in cazul unei întreruperi forțate (de exemplu, temperaturi scăzute, furtună, dezastru natural, etc.), juriul poate valida mansa, cu condiția ca aceasta sa fi durat cel puțin 1 oră. Durata mansei poate fi scurtata de către Președintele Juriului, în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile (ger puternic). În cazul în care se întâmplă acest lucru, decizia este anunțată înainte de începerea primei manse.
11. Prinderea unui pește este valabilă chiar dacă este agatat accidental în afara gurii. Harponarea intentionata a peștelui este interzisă.
Folosind sonarelor și a camerelor subacvatice este interzisă, inclusiv în timpul antrenamentului.
În timpul competiției, concurentiilor nu li se va permite utilizarea oricaror mijloace de comunicare (auricular sau walkie-talkie).
12. Concurentii pot păstra câte undite de copca doresc, dar este permis să pescuiască cu o singura undita.
Atunci când se pescuiste, undita trebuie să fie ținuta în mână; este interzis să lase undita nesupravegheata în timpul pescuitului.
13. Concurentii pot folosi sectoarele alocate asa cum doresc; cu toate acestea, ei trebuie să se deplaseze discret și fără zgomot. In timpul concursului nu li se permite să intre în zona neutră.
14. Fiecare concurent este obligat să respecte regulamentul de concurs.
15. În cazul în care un arbitru de sector sesizeaza încălcarea evidentă a punctelor a) și c) ale articolului 2 în timpul unei manse, el poate controala concurentul în cauză, fără a mai aștepta sfarsitul mansei. În cazul în care se întâmplă acest lucru, concurentul nu va modifica linia de pescuit (distrugerea liniei, etc.). În cazul în care acesta refuză să se supună controlului menționat anterior sau intentioneaza să modifice linia de pescuit, va fi sesizat abitrul principal.
16. În timpul competiției, arbitrii vor sta pe partea dreaptă sau partea stângă a sectorului, în așa fel încât să nu deranjeze concurentii, dar in asa fel incat sa fie in măsură să controleze capturile concurenților.

OPERAȚIUNI de cantarire

17. Operațiunile de cântărire se efectuează de către arbitrul principal și asistenții din sectorul în cauză.
Arbitrul principal va fi responsabil pentru cântărire.
O altă persoană va scrie greutățile în fisa de concurs.
Alte persoane trebuie să fie responsabile de toate celelalte operațiuni de manipulare.
Operatiunea de cantarire se efectueaza cu acelasi sac de cantarire si acelasi cantar in toate sectoarele. Greutățile se înregistrează în grame.
18. Pana la sosirea echipei de cântărire, fiecare concurent va sta lângă gaura unde se afla in momentul celui de al patrulea semnal pana sfârșitul operațiunilor de cantarire. Peștele din sacii de pastrare va fi colectat de către unul dintre arbitrii asistenți din sector; după cântărire, pestele va fi la dispoziția organizatorilor (dacă nu se prevede altfel în normele naționale și reglementările relevante).
19. Fiecare concurent trebuie să fie prezent și va asista la operațiunile de cântărire, cu scopul de a le controla și a semna fisa de cântărire. După încheierea operațiunilor de cântărire într-un sector, și după ce a fost semnat protocolul de cântărire, contestatiile legate de greutate nu mai sunt acceptate.

JURIUL

20. Juriul concursului va fi numit pentru a examina orice reclamații depuse și să aplice sancțiuni, conform normelor. Juriul se stabilește de catre organizator, impreuna cu reprezentantii oficiali ai FRPS.
Juriul este format din următorii membri:
– Președintele juriului;
– Secretarul juriului;
– 2 membri (reprezentanti al cluburilor participante);
– un delegat din partea observatorilor autoritatilor oficiale.
Nu trebuie să fie mai puțin de 5 membri ai juriului.
Membrii Juriului vor purta un ecuson pe toata durata desfasurarii mansei, și trebuie să fie la locul de desfășurare a concursului pentru a primi orice plângere.
21. Orice reclamații, cu excepția celor referitoare la clasament, vor fi prezentate juriului în termen de 1 oră de la terminarea mansei. Reclamațiile se depune verbal, dar acestea trebuie să fie imediat confirmate în scris. În cazul în care consideră necesar, Juriul poate viziona orice imagine video sau foto adusa de reclamant in momentul depunerii plângerii.
Reclamațiile privind clasamentul se depun în termen de 30 de minute după publicarea rezultatelor oficiale. Timpul de înregistrare a reclamatiilor se inscrie în lista oficială a rezultatelor.
Inregistrarea contestatiilor se face in urma depunerii unei sume de 100 lei, pentru care organizatorul emite o chitanță si completează orice plângere scrisă depusă la Juriu. In cazul in care plangerea nu este fundamentata, banii vor fi transferati în contul bancar al organizatorului.
Toate încălcările și avertismentele sunt raportate Juriului, acesta fiind singura autoritate permisa de a descalifica concurentii. Orice concurent care primeste o sancțiune trebuie să fie informat de îndată.
Membrii juriului și Comisia de arbitri se asigură ca Regulamentul competitie este respectat de către toti participantii. Prin urmare, ei sunt obligati sa aiba o cunoaștere aprofundată a acestor norme.
22. Regulamentul va fi tehnoredactat si va fi pus la dispoziția juriului și participantilor de catre organizatorii competitiei.
Juriul va lua deciziile sale în urma unui vot cu majoritate simplă; în caz de egalitate de voturi, președintele juriului sau delegatul său trebuie să aibă votul decisiv. Toți membrii stafului tehnic trebuie sa poarte un ecuson si au dreptul să circule în coridorul oficialilor. Ecusoanele sunt valabile numai pe durata desfasurarii competitiei.

LISTA DE SANCȚIUNI

23. Sancțiunile trebuie să fie după cum urmează:
a) Avertisment (cartonas galben)pentru încălcarea articolelor 2d, 3b, 4a, 4c, 4d, 5, 9, 12, 13 și 18.
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru încălcarea articolelor 2a, 2c, 4b, 11 și, după un al doilea avertisment pentru încălcarea articolelor 2d, 3b, 4a, 4c, 4d, 5, 9, 12, 13 și 18.
c) Atunci când un concurent este descalificat, punctajul (care egal cu numărul de concurenti) nu va fi atribuit lui. În cazul în care un concurent este descalificat, concurentii urmatori în clasamentul isi păstrează pozitia (de exemplu: dacă concurentul X, care este clasat pe locul 8, este descalificat, următoarii concurenti isi păstreaza locul în clasament și va marca 9 puncte, 10 puncte, și așa mai departe ).
d) Orice avertisment dat unui concurent se înregistrează în dosarul concurentului pentru o perioadă de 3 ani. Orice noua încălcare este considerată ca o “recidiva”, iar juriul ia o decizie în vederea reclasarii concurentului in lista de sancțiuni.
e) Concurentii și servisantii care pot fi prezenți în zonele neutre nu trebuie să împiedice arbitrii in exercitarea funcțiilor lor, nici nu trebuie să influenteze nejustificat deciziile; în caz contrar, aceste persoane vor obține un avertisment. În cazul unei noi încălcări în termen de 3 ani, care se consideră recidivă, Juriul va lua o decizie.
24. Observatorii FRPS pot avea acces la locul de desfasurare a competitiei și pot lua notă de orice încălcare a normelor.

CLASAMENTUL

25.1. Clasament în sector, pe mansa:
a) Ierarhia în funcție de sector se întocmește pe baza greutății (1 punct pentru cea mai mare greutate).
Concurentului care a înregistrat cea mai mare greutate i se acorda un punct de penalizare, în timp ce 2 puncte se atribuie celui de al doilea, și așa mai departe.
b) În caz de scor egal (aceeași greutate) în același sector, pescarii în cauză trebuie să obțină un număr de puncte de penalizare egal cu media aritmetica a celor doua locuri ocupate de concurenti (de exemplu: doi concurenți plasati egal pe a cincea pozitie vor obține (5+6): 2 = 5,5 puncte de penalizare fiecare; trei concurenți plasati egal pe pozitia a opta vor obtine (8+9 +10):3 = 9 puncte de penalizare fiecare).
c) concurentii care nu au prins nici un pește vor primi un număr de puncte penalizare egal cu valoarea medie a locurilor non-atribuite în sectorul lor (exemplu: din 24 concurenti, dintre care doar 12 au prins peste vor primi puncte penalizare între 1 și 12, următoarii concurenti vor primi (13 + 24): 2 = 18.5 puncte penalizare fiecare).
2- Clasamentul individual
A- prima mansa
a) Concurentii se claseaza pe baza punctelor de penalizare obținute în sectorul în cauză. Concurentii care au primit 1 punct de penalizare obtin locul 1; acesta va fi urmat de cel care a primit 2 puncte de penalizare, și așa mai departe.
b) În caz de egalitate privind punctele de penalizare, concurenții vor fi clasificati în funcție de cea mai mare greutate obținută.
c) În caz de egalitate de greutate, clasamentul se stabilește în funcție de numărul de pești mai mare capturat.
d) În cazul în care încă mai există o egalitate, concurentii vor fi clasificati în funcție de cel mai mare număr de la tragerea la sorti.
B- mansa a doua
Clasamentul este stabilit în același mod ca și pentru prima mansa.
C- Clasamentul general
a) suma punctelor de penalizare obținute în cele două manse; pescarii care obțin cel mai mic număr de puncte de penalizare se vor clasa pe locul 1, și așa mai departe.
b) În caz de egalitate privind punctele de penalizare între doi sau mai multi concurenti, concurentii în cauză vor fi clasificati în funcție de suma totală a greutatilor obținute în cele două manse.
c) În caz de egalitate a greutatii totale, clasamentul se stabilește pe baza locului cel mai bine clasat pe una dintre cele două manse.
d) În cazul în care încă mai există o egalitate, pescarii vor fi clasificati în funcție de cel mai mare număr de pești capturati.
e) concurentii care participă la o singura mansa, vor fi clasati în partea de jos a clasamentului individual, in baza ordinii de intrare in concurs.

26. Este strict interzis accesul concurenților la o distanță de mai puțin de 25 de metri, pe ambele părți, de la orice instalatie electrica (linii electrice, transformatoare, etc.).

REGULI in caz de furtună

27.1. Daca furtuna izbucnește înainte sau în timpul pregatirii pentru intrarea in mansa
Concurentilor li se permite să meargă să ocupe locul de pescuit si pregatirea lui; un semnal va indica amânarea autorizației de ocupare a locului, sau oprirea activităților de pregătire. Dacă condițiile meteorologice permit și programul de desfasurare, mansa poate fi efectuată în mod normal.
În cazul în care condițiile meteorologice nu se imbunatatesc sau programul de desfasurare nu permite, mansa va fi anulata. Mansa anulata nu va fi luata in considerare la efectuarea clasamentului general, care va fi stabilit pe baza rezultatelor de la mansa care a avut loc. Mansa anulata nu va mai avea loc într-o etapă ulterioară.
2. Daca furtuna izbucnește in timpul mansei
Mansa va fi oprita imediat (primul semnal va fi emis de către organizatori) și toti concurenții se vor adaposti. În cazul în care condițiile meteorologice permit, mansa va continua apoi și un al doilea semnal informează concurentii care se vor întoarce la locurile lor; un al treilea semnal, 5 minute mai tarziu, autorizează concurenții pentru a relua pescuitul.
Maximum 2 intreruperi sunt autorizate într-o singura mansa, iar durata lor totală nu poate depăși (1) oră; în caz contrar, mansa va fi oprita definitiv.
Juriul poate scurta durata unei manse în cazul în care programul de desfasurare a competitiei nu permite pescuitul sportiv timp de 3 ore.
O mansa va fi validata dacă a durat cel puțin 1 oră. Atunci când se calculează durata unei manse, nu se iau in calcul perioadele de intrerupere.
În cazul în care condițiile meteorologice nu permit efectuarea în mod corespunzător a concursului, juriul poate decide să anuleze mansa. Mansa nu poate fi amânata, iar clasamentul se întocmește pe baza mansei care a fost efectiv realizata. Mansa anulata nu va avea loc din nou.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
mrvily
junior
junior
Mesaje: 8
Membru din: 28 Dec 2007, 22:16
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de mrvily » 04 Feb 2017, 15:11

Cred ca este bine sa se anunte din timp speciile de pesti care puncteaza, in raport de acestea fiecare concurent isi pregareste o anumita nada,daca se anunta la sedinta tehnica exista posibilitatea ca concurenti sa nu aiba nada specifica pestilor care puncteaza si sa fie defavorizati.luatio ca pe o propunere si daca considerati ca nu e buna nu tineti cont de ia. O zi buna va doresc!
Vasile Mitrea

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de florentiniuga » 06 Feb 2017, 05:35

Lista participanti

1. Mircea Cristian - Potaissa
2. Papiu lucian - Potaissa
3. Mihai Costan - Potaissa
4. Sandu Podaru - Carp Zone
5. Carping 1
6. Carping 2
7. Neamtu Gabriel
8. Streche Daniel
9. Arameanu Marius
10. Baicea Marinel
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
sandu podaru70
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 18 Aug 2016, 12:11

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de sandu podaru70 » 06 Feb 2017, 12:42

puncteaza toate speciile de peste,se pescuieste numai la marmusca,regulamentul il gasiti mai sus...,

Avatar utilizator
sandu podaru70
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 18 Aug 2016, 12:11

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de sandu podaru70 » 06 Feb 2017, 14:04

specii de peste pe lacul Manjesti:stiuca,somn ,salau,biban,crap,caras,platica,oblete

Avatar utilizator
BYZU
junior
junior
Mesaje: 2
Membru din: 06 Feb 2017, 15:44

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de BYZU » 06 Feb 2017, 16:40

11 MANOLACHE RAZVAN -JUNIOR ACS MANJESTI
12 CIORNEI PETRICA
13 NICOARA MIHAI
14 BERARI VASILE
15 CIUNTUC GABI

Avatar utilizator
BYZU
junior
junior
Mesaje: 2
Membru din: 06 Feb 2017, 15:44

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de BYZU » 06 Feb 2017, 16:54

16 BORCHIN MARIUS MONSTER FISH TIMISOARA
17 TRUSCA CATALIN MONSTER FISH TIMISOARA
18 HUTULEAC VALENTIN MONSTER FISH TIMISOARA
LISTA E DESCHISA

Avatar utilizator
vasea
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 13 Mar 2009, 11:28

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de vasea » 06 Feb 2017, 23:16

Se poate folosI mormăsca în loc de cârlig sau înțeleg ca nu se poate pescui cu montura obișnuită cu pluta?

Avatar utilizator
sandu podaru70
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 18 Aug 2016, 12:11

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de sandu podaru70 » 07 Feb 2017, 01:38

se foloseste numai mormasca,fara pluta pe fir

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de florentiniuga » 07 Feb 2017, 03:33

Lista participanti

1. Mircea Cristian - Potaissa
2. Papiu lucian - Potaissa
3. Mihai Costan - Potaissa
4. Sandu Podaru - Carp Zone
5. Carping 1
6. Carping 2
7. Neamtu Gabriel
8. Streche Daniel
9. Arameanu Marius
10. Baicea Marinel
11 MANOLACHE RAZVAN -JUNIOR ACS MANJESTI
12 CIORNEI PETRICA
13 NICOARA MIHAI
14 BERARI VASILE
15 CIUNTUC GABI
16 BORCHIN MARIUS - MONSTER FISH TIMISOARA
17 TRUSCA CATALIN - MONSTER FISH TIMISOARA
18 HUTULEAC VALENTIN - MONSTER FISH TIMISOARA

LISTA E DESCHISA
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
vasea
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 13 Mar 2009, 11:28

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de vasea » 07 Feb 2017, 10:50

sandu podaru70 scrie:se foloseste numai mormasca,fara pluta pe fir
Cred ca este cam exagerată aceasta prevedere avand în vedere ca pescuitul la copca este cel mai restrictiv pescuit posibil. A-Ți putea totuși permite și pescuitul la plută ca sa dați șanse egale și celor care nu sânt pescari de spinning. Cei care pescuiesc frecvent la năluci artificiale au un avantaj clar. Scuze pentru intervenție, nu mi-o luați în nume de rău, nu vreau să intru în polemici. O să particip la aceasta competiție și am dat o sugestie.

Avatar utilizator
Neamtu Gabriel
junior
junior
Mesaje: 3
Membru din: 12 Sep 2016, 12:18

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de Neamtu Gabriel » 07 Feb 2017, 16:10

Nu are nicio treaba ori asemanare cu spinningul. Poate mai mult cu feederul. Cu pluta ar fi stationar.

Avatar utilizator
sandu podaru70
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 18 Aug 2016, 12:11

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de sandu podaru70 » 07 Feb 2017, 20:54

pescuitul la mormasca se face cu libelula in carlig,cu dandineta se pescuieste la rapitor...,cu dandineta nu e voie
mormasca cu libelula se preteaza la toate speciile de peste

Avatar utilizator
vasea
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 13 Mar 2009, 11:28

Re: ICe Fishing Manjesti 17-19 februarie 2017

Mesaj de vasea » 07 Feb 2017, 21:49

SI cu ce incurca montura cu plută? Este la fel pretabila la toate speciile de pesti.

Scrie răspuns

Înapoi la “Competitii de pescuit la copca”