CUPA LACULUI 2 BUNGET Editia a-III-a

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Marinita
Veteran
Veteran
Mesaje: 1191
Membru din: 08 Feb 2008, 17:43

CUPA LACULUI 2 BUNGET Editia a-III-a

Mesaj de Marinita » 26 Iun 2017, 08:41

CUPA LACULUI 2 BUNGET Editia a-III-a
Concurs la plantat cu Navomodele
Balta va fi balizata pentru delimitarea directiilor de pescuit

Concursul este organizat de catre Natural Carp Club cu sprijinul Aviators Fishing Club
Perioada 14-17 Septembrie 2017

LOCURI -26 echipe formate din 3/4 pescari

TAXA-1300 LEI.

Prezentarea pe lac Joi 14 Septembrie ora 9 tragerea la sorti la ora 10
se va trage la sorti ordinea si standurile
Concursul incepe la ora 12
si se termina pe data de 17 Septembrie Duminica ora 12
Daca o echipa are in drill un peste intepat inainte de ora 12, are 15 min pentru a scoate pestele pe salteaua de receptie.
la ora 13 festivitatea de premiere si masa festiva de incheiere a concursului.

2 SECTOARE VALORICE- concurs bazat pe CANTITATE

CASTIGA ECHIPA CU CEA MAI MARE CANTITATE DE PESTE CAPTURATA

SECTOR A

Locul 1 5500 +cupe + diplome
Locul 2 3500 +cupe + diplome

SECTOR B

Locul 1 - 5500 +cupe + diplome
Locul 2 - 3500 +cupe + diplome

CAPTURA COMPETITIEI 2000 - cupe + diplome
Nu se cumuleaza cu premiile pe sectoare

Regulament oficial :

1. 6 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Al patrulea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui,(pretul acestuia este stabilit de catre administratia lacului) apoi, in caz de o noua abatere, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 15. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 18 si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.(AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar . (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)se poate intra in standul vecin ,dar numai cu acceptul acestora;
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 18. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade nu cu diametrul mai mare de 30 mm, folosirea rachetei de nadit sau spomb este admisa.
Plantarea monturilor poate fi facuta numai cu navomodelul indiferent de ora dar numai pe directia stabilita prin balizaj
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in –line, feeder sau arc naditor.
19.Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)

ARBITRAJ

A.Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7.00 si seara incepand cu ora 18.
Exceptie pe timpul zilei face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 10 kg. Noaptea se fac cantariri numai in cazurile in care exista o captura de minim 10kg sau sau depasit cei 15 saci .
B.La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participle
C.In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la directia de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, .
F.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciocului ecologic, a celor 15 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul , cu greutatea mai mare de 1 kg.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 5, 8,9, 10, 12, 14 ,17 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 20 de kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2 si 11 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

Informatii despre acest concurs si achitarea Taxei

Bogdan Caba
0753517317

Dan Marinita
0744841033
0727347178
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”