REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2 - ANUL 2022

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Avatar utilizator
vitorio mv2
Veteran
Veteran
Mesaje: 616
Membru din: 27 Feb 2010, 22:01

REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2 - ANUL 2022

Mesaj de vitorio mv2 » 05 Ian 2022, 06:35

REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2 - ANUL 2022 !!!


ÎNAINTE DE A INCEPE PESCUITUL, PESCARUL VA CONSULTA PREZENTUL REGULAMENT SI VA ACHITA TAXA CORESPUNZATOARE PENTRU PESCUIT, NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE DE ACORD CU ACEST REGULAMENT !!!


1. Pe acest lac, pescuitul se practica exclusiv “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ) !!!
2. Lacul Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
3. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele sau regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul,fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
4. Sotia sau copilul pescarului (maxim 15 ani), care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o lanseta din cele 4 ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
5
. MOMEALA VIE (rame,viermus,libelule,etc) ESTE STRICT INTERZISA !!!
6. AUTOTURISMELE se PARCHEAZA OBLIGATORIU in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac cu fata spre lac sau spre padure, iar CORTURILE se MONTEAZA OBLIGATORIU in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac ( exceptie fac P 1,P 2,P 3,P 4,P 5,P 6 si P 7 ) !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga (ex. pentru P4 pescarul va pescui de la P3 pana la P4 ) !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
10. Pe acest lac pescarii trebuie sa foloseasca OBLIGATORIU, SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadita), SLIM (saltea de cantarire si eliberare), MINCIOG DE CRAP cu deschidere mare si ochiuri mici si SPRAY DEZINFECTANT
!!! Pescarul care nu are SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE , SLIM (saltea de cantarire si eliberare), MINCIOG DE CRAP cu deschidere mare si ochiuri mici sau SPRAY DEZINFECTANT , poate inchiria acestea de la paznicul care incaseaza taxele !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, sa se afle in pozitia sezand si captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana.....) !!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE !!!
13. Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
14. Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit de o singura persoana , dar numai cu conditia ca acea persoana, sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, taxa pentru care acea persoana are si ea dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!!
In caz contrar "ACEA PERSOANA" nu va avea acces pe lac intre orele 18.00 - 06.00 (exsceptie fac, sotia si copii de maxim 15 ani ai pescarului, care nu vor achita nici o taxa )
!!!

ZONA VIP ( ZONA PONTOANELOR ) !!!

- PESCARII care vor pescui de pe unul din pontoanele 1,2,3,4,5,6 sau 7, au obligatia sa lase drumul de acces liber, fara sa ingreuneze sau sa impiedice circulatia pe drumul de acces in vreun fel sau altul !!!
- LA SOSIRE PESCARUL va descarca bagajele, dupa care va duce imediat autoturismul in locul unde doreste sa parcheze si numai dupa ce va parca autoturismul isi va monta sculele de pescuit, cortul, etc!!!
- LA PLECARE PESCARUL, mai intai isi va strange toate bagajele si numai dupa aceea va aduce autoturismul si le va incarca !!!
- PESCARII care vor pescui de pe pontonul 1, pot monta cortul atat pe pontonul 1 cat si in spatele pontonului, dar numai in locul de langa cabina paznicului (peste drumul de acces) , unde de obicei parca autoturismele cei de pe P 1 si P 2 si care pot sa parcheze in continuare in acel loc , dar mai in interior si cu conditia de a lasa loc pentru montarea cortului de la pontonul 1, fara ca sa blocheze sau sa ingreuneze circulatia pe drumul de acces !!!
- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
-
PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV !!!

- 80 LEI = 12 ORE C&R !!!
- 150 LEI = 24 ORE C&R !!!


- 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI = 12 ore, 24 ore, sau 48 ore !!!
- 40 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT = 12 ore, 24 ore sau 48 de ore !!!
- 20 LEI = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE CU PICIOARE TIP CADITA = 12 ore sau 24 de ore !!!
- 15 LEI = TAXA INCHIRIERE SLIM (SALTEA DE CANTARIRE SI ELIBERARE) = 12 ore sau 24 de ore !!!
- 5 LEI = TAXA INCHIRIERE SPRAY DEZINFECTANT = 12 ore sau 24 de ore !!!

- RECOMANDAM pescarilor sa fie dotati cu SALTEA DE PRIMIRE, cu SLIM si cu SPRAY DEZINFECTANT, pentru a nu mai fi nevoie sa inchirieze de la noi !!!
- LA PARASIREA locului de pescuit, pescarul este obligat sa inapoize SALTEAUA DE PRIMIRE,SLIMUL (SALTEAUA DE CANTARIRE SI ELIBERARE) SI SPRAYUL DEZINFECTANT, in starea in care le-a primit !!!
- IN CAZ de defectiune a SALTELEI DE PRIMIRE pescarul, va achita contravaloarea SALTELEI = 300 lei !!!

- Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
- Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

REZERVARI !!!

PESCARII care doresc pot sa faca si rezervari la numerele de telefon: 0728908408 sau 0762311312 (daca un numar este inchis sunati la celalalt numar) !!!

1. Pentru o partida de 24 DE ORE sau 48 DE ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 48 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru o partida de 72 ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 72 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!
3. PESCARII care vor sa rezerve primele 14 pontoane (pentru concursuri, cupe, etc......) in weekend, o pot face numai daca vor rezerva cele 14 pontoane, minimum 48 de ore, iar aceste rezervari se vor putea face minimum, cu o luna, doua luni, etc, de zile inainte si cu conditia de a se achita un avans !!!


ALTE REGULI !!!

- LA PESCUITUL aruncat/lansat firul minim admis este de 0,25mm !!!
- LA PESCUITUL plantat este STRICT INTERZIS folosirea inaintasului textil , iar firul minim admis este de 0,35 mm !!!

- FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
- LA PLECARE, INAINTE DE A STRANGE BAGAJELE PESCARUL, are obligatia sa anunte administratia lacului CARE VA ASISTA la strangererea bagajelor, in CAZ CONTRAR, PESCARUL va trebui sa descarce tot bagajul din autoturism si din genti, etc si se va supune controlului, din partea administratiei lacului atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are !!!
- PESCARII au obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii de bere, etc), prin colectarea in saci sau in pungi a "gunoiului" produs de ei in timpul partidei de pescuit si sa-l depoziteze in locurile special amenajate !!!
- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit, cu excetia cazurilor de forta majora si aprobarea administratorului !!!
- PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea de la intrarea pe lac !!!
- ESTE INTERZIS folosirea FOCULUI DESCHIS direct pe sol , (se vor folosi "gratare cu picioare") precum si aruncarea carbunilor de gratar pe iarba, etc !!!
- VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrare si au acces pe lac, intre orele 06.00 - 18.00 !!!

- PE ACEST BAZIN, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, se face vinovat de FURT, fapta pedepsita de art 208 din Cod Penal, iar cel vinovat va fi reclamat organelor de politite si i se vor retine echipamentele de pescuit pina la solutionarea litigiului !!!

- PENTRU ALTE INFORMATII puteti conctata administratorul lacului, Dl Victoras Petcu , 0728908400 ( ATENTIE !!! LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI ) !!!
- NU UITATI ca transmitem NON-STOP imagini LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2) , dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!
- Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L., J40/6913/1992, 3154195, este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro
Transmitem zilnic imagini live de pe lac !!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”