Fir intins
Canepa
Moderator: florentiniuga
- Aurelian24
- utilizator

- Mesaje: 15
- Membru din: 27 Feb 2009, 09:44
Canepa
Salutare , am si eu intrebare pentru domnii mai experimentati de pe forumul acesta . Am pus acu 3 zile un kg de canepa la muiat cu 250-300 g de zahar in ea si mi-am dat seama ca fermentat putin , mai este buna pentru nadit sau trebuie sa fac alta .
Fir intins
Fir intins
- Butaru Gabriel
- Veteran

- Mesaje: 688
- Membru din: 12 Sep 2008, 21:04
Re: Canepa
Nu are de ce sa nu fie buna,dar cel mai bine era daca fierbeai canepa si dupa fierbere adaugai zaharul .Aurelian24 scrie:Salutare , am si eu intrebare pentru domnii mai experimentati de pe forumul acesta . Am pus acu 3 zile un kg de canepa la muiat cu 250-300 g de zahar in ea si mi-am dat seama ca fermentat putin , mai este buna pentru nadit sau trebuie sa fac alta .
Fir intins
P.S.
Canepa se fierbe pana infloreste
Re: Canepa
Cinepa se lasa la inmuiat citeva ore , apoi se fierbe la foc mic pina se sparge singura . O sa vedeti ca este moale si parca incolteste ! Se poate pune o lingura de sare la un kg .
