pentru pescarii iubitori de acest sport, o vacanta unica

Moderator: vali003

Scrie răspuns
Avatar utilizator
asuciu27
junior
junior
Mesaje: 2
Membru din: 16 Mai 2009, 15:49

pentru pescarii iubitori de acest sport, o vacanta unica

Mesaj de asuciu27 » 16 Mai 2009, 15:55

Ferma agroturistica U Sortipiani ce se afla in nordul Corsicii (Haute Corse) si reprezentata prin proprietarul sau dl. economist Xavier Simon Corazzini va invita sa petreceti o vacanta de vis in Insula Paradisului (cum este denumita Insula Corsica) care cuprinde mare, munte, rauri, fluvii, paduri, pescuit, vanatoare de mistreti si pasari salbatice, concursuri de caiac-canoe, tir, rafting, plimbari pe spatele magarusilor , atractii turistice la tot pasul, discoteca, bar, muzica, antren, mancaruri si vinuri traditionale si internationale, vizita la casa lui Napoleon Bonaparte, foc de tabara, toate la preturi modice, avantajoase pentru o perioada de 10 zile cu 7 nopti petrecute la ferma agroturistica .
Pretul vacantei este 850 euro de persoana pentru turisti ( in aceasta suma sunt incluse urmatoarele servicii si facilitati: transport dus-intors cu microbuz si ferryboat, deplasari pe insula cu microbuz, tur gratuit oras Ajaccio locul de nastere al lui Napoleon Bonaparte, tur oras Bastia gratuit, tur oras Aleria gratuit, tur oras Corte gratuit, cazare 7 nopti, demipensiune, adica mancare dimineata si seara, transport gratuit pana la plaja Mediteranei, vizite la diverse atractii turistice : casa lui Napoleon, muzee, expozitii, parcuri de distractie, oferta de mancaruri traditionale, concursuri organizate de tir, rafting, caiac-canoe in apele riului etc. ) Pescuitul poate fi practicat de toti cei care detin undite si tot arsenalul necesar pentru pescuit incepand cu luna aprilie.
Pentru pescuit se percepe in plus o taxa de 400 de euro de persoana pe toata perioada pentru permisul de pescuit in apele proprietarului in raul Tavignano unde se gasesc 2 sortimente diverse de pastravi, lin si anghile si pentru ghidul indrumator pentru pescuit, care detine barca, momelile, este localnic si stie toate zonele de pe marea Mediterana unde se gaseste peste si ce sorturi de peste. Iar pentru vanatoare se percepe o taxa in plus de 500 de euro pentru vanarea animalelor si a pasarilor pe terenurile si padurea proprietarului si pentru obtinerea invitatiei de a vana pe proprietatea domnului economist manager. In rest nu sunt alte taxe.
Cheltuieli care NU sunt incluse in pretul calatoriei : - serviciu de baby-sitting, masaj antistres, anti depresiv (NU erotic), bauturi consumate la bar, cumparaturi prin diverse magazine de suveniruri si nu numai, intrare la casino si / sau discoteca, club, bar, consultatii psihologice, echipament sportiv, vizita la Sant'Ambroggio unde exista Centrul Sportiv de Scufundari de la 3 la 40 m adancime, pentru amatori si profesionisti si unde pot fi admirate frumusetile adancurilor Marii mediterane (alge, corali, pesti multicolori, murene, sari de Mediterana, girele-fluturi de Mediterana, baracude, meru de Mediterana, scoici, stridii, languste, crabi, sepii, caracatite, creveti, homari, melci de mare, calcan, rosioara, cambule, bibani, ton, merluciu, macrou, sardine, merlan, barbuni, peste-spada, ansoa, randunica de mare, calamari, etc.care se pot si pescui.
Se formeaza grupuri de 15 - 16 persoane pentru fiecare excursie de 10 zile, pentru lunile ianuarie - iunie si septembrie - decembrie deoarece pentru turistii romani, Corsica poate fi in orice luna a anului o destinatie interesanta atat prin exotism cat si prin preturile atractive.
Perioadele cele mai potrivite pentru a vizita Insula Frumusetii sunt:
-aprilie-mai-iunie, sezonul deschis la pescuit pe toata perioada, caiac-canoe, rafting, tir, scufundari
-septembrie-octombrie-noiembrie - decembrie (sezon deschis la pescuit pana in noimbrie), caiac-canoe, rafting, tir, scufundari
-ianuarie-februarie, turism, alpinism, schi, jocuri de iarna, rafting, tir
evitand astfel aglomeratia din lunile de varf, adica iulie-august, atunci cand de altfel si preturile cresc de mai multe ori.
Ferma agroturistica U Sortipiani organizeaza deasemenea pentru turisti si nunti, botezuri, aniversari, intruniri de afaceri, petrecerea sfintelor sarbatori de Pasti, Craciun, petrecerea Anului Nou.
Ofera posibilitatea de cazare tip agroturism in camere single, double, apartamente, bungalow, cu toate dotarile necesare, curate, placute, intime.
Transportul se face cu microbuz de 18 locuri pana la Livorno, apoi microbuzul este transportat cu ferryboat-ul pe marea Mediterana, pana in Insula Corsica, (4 ore - 4 ore si jumatate), avand astfel ocazia de a admira splendorile Italiei si Frantei.
Proprietarul corsican ofera interpret-insotitor pe tot parcursul vacantei, din Romania pana in Corsica si inapoi.
Pentru inscrieri in aceasta unica si minunata excursie, pentru detalii si fotografii, va sta la dispozitie ghidul-interpret al proprietarului din Insula Corsica si anume d-na profesor Adriana Suciu care locuieste si lucreaza in Romania, ca asistent manager, agent de publicitate, casier si administrator reprezentant al fermei agroturistice prin procura notariala, fiind oricand la dispozitia dumneavoastra la adresa de email :
suciu.adriana@gmail.com

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuit in afara tarii”