Si ca sa o lamurim odata pentru totdeauna. Pe coperta dvd-ului si la inceputul filmului sunt precizate urmatoarele:bitonc scrie:Era foarte bine pt toata lumea sa informati omul de costul total si nu sa-i spuneti ca e gratis.
"Acest film este GRATUIT! Singurele taxe ce se pot aplica sunt costul transportului si al DVD-ului"
Tot ceea ce ati achitat a fost costul transportului impus de catre curierul respectiv, nu de catre Floin Negrea, nu de mine sau de altcineva.
Deci daca aveti nelamuriri, critici sau nemultumiri va rog sa le postati pe formul CURIERULUI si nu va luati de distribuitor.
GRATUIT este filmul, costurile legate de curier va rog sa le discutati cu cei in cauza, FAN COURIER.
Multumesc.

Sint foarte multumit,de CD uri.ruleaza in mag,1o ore pe zi,pt,informarea clientilor despre catch and relese,principalul rost al CDului\  Am comandat pt mine CD ul PRINTR UN PRIETEN care putea sa mi ceara alt pret\     CD ul ESTE GRATIS transportul 14 ron pina la CONSTANTA\ De asemenea am mai comandat 2 CD uri pt.doi clienti fideli ai magazinului pe care LE AM OFERIT GRATIS.SI tot 14 ron am platit.Pe Florin Negrea il cunosc personal si nu cred ca face obiectul discutiilor anterioare/Cu respect  /Mihai Sipanu
 Sint foarte multumit,de CD uri.ruleaza in mag,1o ore pe zi,pt,informarea clientilor despre catch and relese,principalul rost al CDului\  Am comandat pt mine CD ul PRINTR UN PRIETEN care putea sa mi ceara alt pret\     CD ul ESTE GRATIS transportul 14 ron pina la CONSTANTA\ De asemenea am mai comandat 2 CD uri pt.doi clienti fideli ai magazinului pe care LE AM OFERIT GRATIS.SI tot 14 ron am platit.Pe Florin Negrea il cunosc personal si nu cred ca face obiectul discutiilor anterioare/Cu respect  /Mihai Sipanu
 , eu vreau o pietricica de pe fundul agvariului in care testati monturile
  , eu vreau o pietricica de pe fundul agvariului in care testati monturile  , alba sa fie, daca apar discutii de genul asta sa inteleg ca e ultimul set de dvd-uri gratis care apare, "facerea de bine, ...."
 , alba sa fie, daca apar discutii de genul asta sa inteleg ca e ultimul set de dvd-uri gratis care apare, "facerea de bine, ...." 

merita toti banii de transport
  merita toti banii de transport