Salut . Ma numesc Alberto si am domiciliu in Gherla jud. Cluj . ( bla bla ) Am creat acest topic deoarece sunt interesat de competitile pentru copii din judetu Cluj!
  Salut . Ma numesc Alberto si am domiciliu in Gherla jud. Cluj . ( bla bla ) Am creat acest topic deoarece sunt interesat de competitile pentru copii din judetu Cluj!Anul aceasta poate nu v-or mai fi dar la anul vreu sa fiu la curent.
Anu vitor in martie fac 14 ani. La ce grupa ma clasez?
Pot sa am permis la varsta asta?

multumesc
 multumesc REGULAMENT:La stationar(2 manse a 3ore,se pescuieste la liber adica cu udita fixa sau inelata la pluta cu un singur carlig).Sunt si concursuri(da la interjudetene in sus unde este obligatoriu mansa de rubeziana si mansa de shefild, dar nu este cazul tau).Punctajul se face in functie de locul ocupat:locul1=1punct,2=2puncte si asa mai departe.In caz de egalitate de puncte se face diferenta la balotaj(adica kg de peste prins)
  REGULAMENT:La stationar(2 manse a 3ore,se pescuieste la liber adica cu udita fixa sau inelata la pluta cu un singur carlig).Sunt si concursuri(da la interjudetene in sus unde este obligatoriu mansa de rubeziana si mansa de shefild, dar nu este cazul tau).Punctajul se face in functie de locul ocupat:locul1=1punct,2=2puncte si asa mai departe.In caz de egalitate de puncte se face diferenta la balotaj(adica kg de peste prins) la pluta  . De la cati ani pot sa particip la competit de gen crap  , vreu sa spun  ca de la cati ani sunt competitile de stationar la fund, cu  3,4 betze?
  la pluta  . De la cati ani pot sa particip la competit de gen crap  , vreu sa spun  ca de la cati ani sunt competitile de stationar la fund, cu  3,4 betze?

asa se pare merci de sfat
  asa se pare merci de sfat Tot eu am revenita cum in 2009 cu cateva deoarece vreu sa fiu la curent
  Tot eu am revenita cum in 2009 cu cateva deoarece vreu sa fiu la curent