sfat
Moderatori: gor965, florentiniuga
sfat
cine poate sa imi dea ceva detalii despre niste mulinete si lansete de pescuit..ptr crap special. Vreau sa spun ca am unele din clasa mediu inferior adica intre 1-1,5 mil lanseta si tot intre 1-1,5 mil si mulineta...am 4 lansete echipatee si senzori energoteam cu rod pod. Eu vreau sa achizitionez ceva in jur de 5 mil (lanseta cu mulineta)..si senzori cu statie.....ptr 4 lansete.deci un total de 20 mil ptr 4 lansete si senzori........in acest moment singurele acceptabile pret calitate am gasit niste attack-uri......................va rog ..orice sfat este binevenit.
Re: sfat
Da-mi un tel la nr 0728942421 sau 0744841033 am ceva mult mai bun...... lichidare stoc intelegi tu.cristi081 scrie:cine poate sa imi dea ceva detalii despre niste mulinete si lansete de pescuit..ptr crap special. Vreau sa spun ca am unele din clasa mediu inferior adica intre 1-1,5 mil lanseta si tot intre 1-1,5 mil si mulineta...am 4 lansete echipatee si senzori energoteam cu rod pod. Eu vreau sa achizitionez ceva in jur de 5 mil (lanseta cu mulineta)..si senzori cu statie.....ptr 4 lansete.deci un total de 20 mil ptr 4 lansete si senzori........in acest moment singurele acceptabile pret calitate am gasit niste attack-uri......................va rog ..orice sfat este binevenit.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
inchizi magazinul Dane?? 

pai daca ai timp mai bine imi trimeti pe mail toata oferta ..sa vad si sa am posibilitate sa fac o comparatie....eu sunt din craiova si in primul rand vreau sa compar cu produsele pe care le gasesc aici.........ma intereseaza produsul si pretul.(detalile tehnice le gasesc pe net)....ms.
mail cristi_stanciu_2006@yahoo.com
mail cristi_stanciu_2006@yahoo.com
m-ar interesa si pe mine oferta de lansete (3,9m)si mulinete dar din gama medie spre premium(peste 300 lei la lansete si peste 250 la mulinete)Marinita scrie:Nu Cristi, dar fac reduceri .Sezonul e cam gatamosharu scrie:inchizi magazinul Dane??
te rog pe MP

- marian_popescu
- Veteran
ce sa zicem??? scump, domle, scump. eu mi-am luat 2 bete attak de 3,60 cu 3,5 lbs, sunt incomparabil mai puternice decat modelul de 3 lbs, cu 155 de lei. mulineta parca era 190 de lei, si modelul 6500 si tractorul ala de 8000. la mulinete nu m-as arunca. in 210 lei gasesti okuma powerliner si tot iesi sub 400 de leicristi081 scrie:incerc sa vad cum merge o linie attack.........e cam ieftin si ispititoare la pret..:::)))) mulineta fx 6500 si lanseta din 2 elemente de 3,6m totul in jur la 4 mil......ce ziceti???????????
Fishing is life. The rest...just details