Asta nu s-a punctat, ca avea mai putin de 20 cm

Toti i-am luat la vobler, rotativa nu a prea dat rezultate
multumesc, invitatia ma onoreaza, plus ca am timp o saptaman sa colind tara si sa testez pistele cele mai interesantenagy victor scrie:@ pescarescu
In 13 . 07 .09 . avem actiune , te inscrii ?
Am o propunere , in ziua cind iesim noi pe Cris iesi si tu unde iti este la indemina (noi stam cam 3 - 4 ore cu discutii cu tot)seara postam pozele cu ce s-a prins , la fel postezi si tu , asa putem considera ca ai participat si tu (bineinteles de la distanta) , sint sigur ca baietii vor fi de acord , tu ce parere ai ?
in oradea o sa fie cam greu sa vin dar am sa particip on-line, vorba tapescardeclean scrie:esti primit cu bratele deschise! Se poate face insa si concursul online! Sunt sigur ca nu se va trisa, si vom posta fiecare ceea ce a prins in perioada respective! La urma urmei, clubul nostru de spinning are porecla de GENTELMEN CLUB! Poate se mai anunta si altii!luni 13.07.2009 de la 17:00 pana la 21:30-22:00
Cu respect, pescardeclean!
SALUTARIold_radu scrie:Faina initiativa !
...m-as baga si eu , dar cu vreo 2 saptamani mai tarziu...sper ca pana atunci sa se opreasca ploile si sa se limpezeasca apele...![]()
...de mai bine de 2 saptamani nu am reusit sa ies pe vreun rau si ploua intermitent...![]()
...ferice de cei care au posibilitatea sa pescuiasca in zilele astea
Felicitari pentru idee ! ...si kkt pe bat !...participantilor.
Multam fain de invitatie !nagy victor scrie:
Ai un PM