Sa te auda si alti organizatori de Openuri.Chiar ,lor le-ai postat pe site-ul lor de opinia ta?  Daca nu de ce o faci aici?Te rog sa raspunzi .Vreau ca aceasta opinie sa se inplementeze la nivel national.
Vezi ca cine te-a directionat sa faci teste in acest sens (poate) nu iti vrea binele.
A si inca ceva stiu ca esti liber de contract vi in clubul meu? 
Marinita 
carpZone team

----------
1. sunt 2 organizatori importanti in acest moment care au si cluburi-1-Senior Carp si Carp Zone dar la sectiunea concursurilor scumpe are suprematia primul club din cauza experientei din ultimii 3-4 ani .Clubul Carp Zone a incercat sa faca ceva anul asta dar din cauza lipsei de experienta si mai ales din cauza dezinteresului aratat de cine trebuia sa le organizeze a aratat  ca are multe lipsuri la organizare si a scazut mult in ochii multor participanti la competitii DAR binenteles celalat club a intretinut focul si a bagat codita dracusorului 

. Tocmai pentru ca sa nu mai fie lupta asta intre organizatori e bine sa impartiti "piata" in doua si anume: cine vrea concursuri pe bani multi si cu taxe mari sa mearga la concursurile de la Senior Carp si cine vrea concursuri SPORTIVE pe bani mai putini ca taxa sa vina la concursurile organizate de Carp Zone.
2.opinia mea fi sigur ca nu trebuie sa o scriu peste tot ca este de ajuns aici ca se da repede "bomba"
3.daca tu crezi Dane ca pe mine ma pune cineva sa fac teste de "piata"atunci  mi-am batut capul de pomana ......eu sunt mai rebel si nu concep sa-mi ordone cineva sa fac ceva si tocmai daia am multi "prieteni".
4. Am mai scris si pe alte siteruri de pescuit ca pana la sfarsitul anului sunt membru Carp zone cu cotizatia platita si de  la 1 ianuarie o sa "migrez"fiind liber de contract.
5. Despre ce club este vorba ca nu stiam ca ti-ai facut si tu club.
ps. eu unul la anul o sa merg si la concursuri scumpe si la cele ieftine si sunt de acord cu ambele genuri dar trebuie sa am de unde sa aleg  si pana acum erau numai scumpe.