"PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de Amstel » 02 Dec 2009, 14:45

Marinita scrie:Florentine eu ma autopropun Presedinte sau Manager la una dintre cele 2 structuri (liga sau asociatie) ma votezi?
Fii mai natural...ca-ti e mai bine :D

Avatar utilizator
Marinita
Veteran
Veteran
Mesaje: 1191
Membru din: 08 Feb 2008, 17:43

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de Marinita » 02 Dec 2009, 15:27

Amsterdamer scrie:
Marinita scrie:Florentine eu ma autopropun Presedinte sau Manager la una dintre cele 2 structuri (liga sau asociatie) ma votezi?
Fii mai natural...ca-ti e mai bine :D
sunt :))
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Avatar utilizator
cornelserbu
utilizator
utilizator
Mesaje: 14
Membru din: 22 Feb 2009, 23:21

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de cornelserbu » 04 Dec 2009, 15:34

@ marinita

dane, de ce trebuie sa-ti prezinte cineva o platforma program (parca ai vorbi din timpuri apuse)...tu n-ai inteles ca cel mai bine ar fi daca cluburile s-ar strange laolalta si si-ar forma in mod democratic o "platforma program" pe care sa-si ia angajamentul ca o respecta ...

daca chiar vrei platforma aia (5m sau 10m :)) ), atunci dute maine la sedinta apcr-ului unde ti-ai anuntat participarea si o sa-ti dea aia o platforma program de nu poti s-o duci :))

Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de Amstel » 15 Dec 2009, 23:16

a)"Consideram inadmisibil faptul ca aceasta asociatie s-a folosit de conventia cu AGVPS pentru a incasa si administra in mod fraudulos fonduri obtinute de la pescarii de crap de competitie, fonduri destinate ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI, fonduri care, ajungand la dispozitia unei singure persoane au sfarsit prin a fi folosite in interes personal de catre Cornel Rosioru. Consideram ca in acest mod au fost aduse prejudicii AGVPS si s-a incalcat Articolul nr.9 din Conventia incheiata intre APCR si AGVPS.
Cluburile organizatoare ale Campionatului National 2009 vor inainta o plangere organelor abilitate ale statului pentru cercetarea fraudelor savarsite de catre conducerea APCR.

b) APCR a prezentat AGVPS pentru 2009, un proiect de turneu sub tutela Revistei Aventuri la Pescuit, revista care s-a angajat ca va sponsoriza echipa nationala pentru a reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Franta. Ulterior, revista Aventuri la Pescuit nu si-a respectat angajamentul si nu a sprijinit financiar participarea lotului, intreaga finantare revenind organizatorilor de etape. Acest lucru, impreuna cu delapidarea savarsita de Presedintele APCR au impiedicat premierea echipelor castigatoare.

c) APCR nu a trecut pe echipamentul de prezentare al lotului sigla AGVPS unicul detinator al dreptului de inscriere la Campionatul Mondial. De asemenea a decis in mod abuziv sa nu inscriptioneze echipamentul Romaniei cu sigla sponsorului Fishing & Hunting Channel, sponsor care a achitat integral echipamentul echipei nationale. In schimb, echipamentul a fost inscriptionat cu siglele APCR si a magazinului Senzor, a carui sponsorizare nu a putut fi prezentata concret din punct de vedere valoric. Magazinul Big Fish a oferit Campionilor Nationali 4 lansete Free Spirit, in valoare de 8000 Ron si nu a beneficiat de nici un avantaj urmare a acestei sponsorizari, in situatia in care sigla Abrevis, care a oferit cateva role de fir unui singur participant, a fost imprimata pe tricouri."

Parerea mea ref incapatanarea cu care se sustine pastrarea numelui APCR este angajamentul international facut de "conducatorii eterni" pentru organizarea CM la Hobaia in 2011. Nu are rost sa mai spun cine ar avea de castigat si cat de mare-i miza pentru APCR&Rosioru&Senzor&prietenii :-$ .

Ce mai conteaza toate cele rele petrecute in curtea APCR-ului? doar suntem in Romania :D ?mergem mai departe manipulati si luati de "Val" (:|
Oare ce trebuia sa se mai intample ca AGVPS-ul sa denunte acest protocol incheiat cu APCR-ul? (:| daca cele de mai sus nu sunt de ajuns? ....Dar asa se intampla.... cand "Val" are un "pal" :) "


ps: Viorel Mateianu scrie pe xxx
<Si iata si raspunsul APCR-ului la aceste acuzatii :
Cornel Rosioru :

"...In baza protocolului semnat de mine cu AGVPS m-am angajat sa nu aduc prejudici imagini AGVPS..... ">

Rosioru=APCR a recunoscut ca a furat bani si a falsificat documente.... AGVPS-ul nu denunta protocolul semnat cu un hot si un falsificator. Oare de ce?

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de florentiniuga » 16 Dec 2009, 01:11

Disperarea unora atinge forme paroxistice. Aoleu, sa nu folosesc expresii neuzuale, ca nu sunt la indemana tuturor. Un oarecare imi dedica recent o poezie a carei sens ii scapa total. Bietul, daca ar fi avut vreo treaba cu analiza literara, poate si-ar fi dat seama cumva (nu stiu cum, ca la el neuronul nu are plural) de faptul ca se autoflagela, si-o tragea siesi in vintre. Asta probabil il apropie atat de mult de lumea crapului, lipsa ratiunii, traiul bazat pe instincte primare. A invatat (e mult spus, de fapt e un reflex conditionat) ca cineva, odata, reusea sa conduca dezbinand. A tot incercat dar nu i-a iesit pasienta. Nu a reusit decat sa-i separe pe cei care credeau in tirada-i mesianica de restul, cei cu fruntea sus, cu spatele drept. A mai googalit un pic si a descoperit, dupa 2000 de ani de cand s-a inventat, picatura chinezeasca. O singura problema a intampinat. Nu avea prospectul de folosire si in loc sa streseze vreun crestet advers, s-a apucat sa le-o puna la prieteni in ochi, spunandu-le ca nu vad bine si-i vindeca el. Cativa chiar au inceput sa vada tulbure. Norocul lor ca e apa chioara si nu are efect indelungat. Dupa ce le trece, n-o sa-l vada pe el bine.
I-a mai ramas sa faca ce stia de mic. Sta pe sant, numara masinile si-si inchipuie ca sunt ale lui. Ba mai are si grija sa nu-si aglomereze parcul auto cu ce nu-i convine. -Asta-i a mea... asta-i a mea... asta nu, ca face fum...
Cand se insereaza, cu mintea odihnita ca intotdeauna, continua sa viseze la virgine care i se arunca in brate. A doua zi, la fel de proaspat, le povesteste tuturor cate a posedat el pe parcursul intregii nopti si ce lista lunga de asteptare s-a facut. Cine nu-l crede, sa fie sanatos dar el poate sa le spuna si numele, ca doar cine-i poate umbla in lumea viselor?! Nimfele il bantuie toata ziua tranformandu-i visul in propria-i realitate diforma. Nu mai crede in Mos Craciun demult dar pentru preacuvioase poate baga mana-n foc in fata oricui e dispus sa-l asculte, ca sunt ale lui. Si cum tot n-are altceva mai bun de facut, sta in continuare pe marginea drumului numarand masini. Si injura cu naduf vulgar orice sofer care-l claxoneaza. Acum cateva zile a trecut o coloana de tiruri. Primele l-au claxonat dar le-a aratat el. A tras dupa ele cu toata munitia de blesteme si grosolanii pe care le auzise de-a lungul santului. Ce tupeu aveau sa-l claxoneze pe el, stapanul drumului. Pai nu? Daca-i in fata santului lui, inseamna ca e drumul lui. Ultimul l-a lovit si l-a trantit cu fata in tarana amestecata cu coji de seminte si propriu-i scuipat. Nu l-a durut pe moment. Tocmai se anesteziase cu o sticla de zeama puturoasa de pufoaica si se gandea cat e de adevarat ce-i spusese cazangiul, cum ca "ce nu ti-o 'ntareste, te doboara". Acum sta frant pe sant in continuare si face ce stie el mai bine. Numara masini si viseaza cum poseda fecioare. Il recunoasteti usor dupa caietelul dictando in care-si noteaza numerele sa nu le uite. Una,... doua,... aia nu ca m-a lovit,... trei,... aia nu ca da tare pe goarna...
Traiasca Dumnezeul betivilor!

In cazul in care considerati acest text off-topic, va rog sa nu-l recititi. In caz contrar, tratati-l ca pe un pamflet. Aluziv. ;)
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de vali003 » 16 Dec 2009, 05:18

Florentine , mai tot timpul eu aud .. Dumnezeu nu doarme .... eu am alta viziune .. ASTEPT . Stii , asta nu m-a inselat nici o data . Norocul aluia de numara . ca sint unii cam departe de el , tiruri nu avem , dar cite un track mai acatari , se gaseste . :D

Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de Amstel » 16 Dec 2009, 10:46

Pornind de la zicala "Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti", eu va intreb: de ce credeti ca AGVPS-ul nu se delimiteaza de un protocol compromis si compromitator pentru ei :-?? De ce AGVPS-ul doreste sa pastreze ca partener o asociatie al carei nume este compromis si nu mai prezinta credibilitate? Este foarte DUBIOs acest lucru iar eu consider ca AGVPS-ul greseste ca nu isi exprima clar pozitia oficiala fata de aceasta problema. Faptul ca ezita in luarea unei decizii nu face decat sa dea nastere la suspiciuni. Stiu, o sa incepeti sa-mi spuneti iar "Welcome in Romania", dar nu se poate merge pe sloganul asta la infinit.

Eu nu vreau sa trec acum la speculatii si supozitii "adanci" pe aceasta tema, dar astept cu nerabdare sa vad care va fii finalul acestei telenovele cu rosiori protocolati cu asociatii de interes national, armaniaci si saniute,"valuri si paluri", furaciuni si falsuri, campioni senzoriali si conducatori eterni vs maimutoi, valize si delkimi...fraieri, care cotizeaza pentru CN, si sponsori pacaliti, etc. Si toate astea sub o singura "umbrela"!!
Nice hobby, he?

Avatar utilizator
andrei_valoare
junior
junior
Mesaje: 6
Membru din: 18 Dec 2009, 15:30

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de andrei_valoare » 18 Dec 2009, 16:04

intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.

gogu steriade
VIP+++
VIP+++
Mesaje: 1094
Membru din: 22 Feb 2009, 07:43
Localitate: Vaslui

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de gogu steriade » 18 Dec 2009, 17:08

andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.
Mai taie bre ...ce crezi ca noi santem inculti si inchisi da regimu lu Ceasca ? :-?? adio arme ! <:-P io faceam babaroase da mamaliga rotunde cum am vazut la anglia prin 90 ;) si daca nu mi place la concurs nu inseamna ca ma inveti matale pa mine cum sa dau la baboi ! :-B Una ie una si alata e alta ce a fost sa dus si nu sa mai intoarce ,ce vreti acuma sa va faca guvernu renta viagera ? #:-S sau statuie da ghips in fata la circu globus ? #-o Bha, si Mutu e mare fotbalist ca trage si la poarta si trage si pa nas #-o ,can vrea el :P ,da cand sa umplut paharu a zis GATA ,ajunge ca ma fac pilaf si - i sa lasat ! L-) deci daca vrei poti...adidas Torsion ! =D> mai lasati gargara ca numa voi le stiti pa toate ca nu mai tine ! [-x in ziua da azi lumea sa naste cu lectiile gata facute ...ptr. viata ..da apoi ! o:-)
traiasca revolutia ! :-* free the internet comuniti party ! :-h
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de vali003 » 18 Dec 2009, 20:09

andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.

Domnul Andrei , aveti cel mai mare respect pentru ceea ce a-ti facut in competitiile de pescuit la crap , nu va ia nimeni ceea ce aveti deja , dar de la asta si pina la a ne deschide noua , mintea , este o cale cam lunga , acum 10--12 ani o mina de oameni pescuiau exclusiv la crap , nu existau materiale , nade si nici informatia din prezent , azi sint poate mii de pescari la crap , in 2-3 ani poate vor fi zeci de mii , am dori si noi sa avem sansa noastra , asa cum a-ti avut si dumneavoastra . Unii vor avea rezultate mai bune , altii mai putin , dar cel putin am incercat .

Avatar utilizator
cristea radu
senior
senior
Mesaje: 383
Membru din: 01 Dec 2007, 11:08
Localitate: TURDA
Contact:

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de cristea radu » 18 Dec 2009, 20:31

vali003 scrie:
andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.

Domnul Andrei , aveti cel mai mare respect pentru ceea ce a-ti facut in competitiile de pescuit la crap , nu va ia nimeni ceea ce aveti deja , dar de la asta si pina la a ne deschide noua , mintea , este o cale cam lunga , acum 10--12 ani o mina de oameni pescuiau exclusiv la crap , nu existau materiale , nade si nici informatia din prezent , azi sint poate mii de pescari la crap , in 2-3 ani poate vor fi zeci de mii , am dori si noi sa avem sansa noastra , asa cum a-ti avut si dumneavoastra . Unii vor avea rezultate mai bune , altii mai putin , dar cel putin am incercat .

Foarte corect spus Vali =D>
Cat despre a.v(andrei valoare),ce pot sa spun?Sa ne lase in pace,ca-ci aici nu se vb. in limbajul lui(vezi sedinta) si sa scrie acolo unde le place sa se tiganeasca. :-q

Avatar utilizator
misu_sipanu
Veteran
Veteran
Mesaje: 872
Membru din: 03 Dec 2008, 09:36
Localitate: eforie nord
Contact:

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de misu_sipanu » 18 Dec 2009, 20:50

andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.
In mintea ta ,sportivi sint numai o mana de pescari de crap,de care restul si cei care vor sa imbratiseze acest sport,trebuie sa asculte,sa aplaude,sa taca,sa cotizeze la concursuri,etc,etc.
Calitatea de pescar absolut nu cred ca a aparut,sau daca prin absurd a aparut si nu stie nimeni,a cazut calitatea de OM a pescarului absolut,fapt care il stie toata lumea :-?

Avatar utilizator
andrei_valoare
junior
junior
Mesaje: 6
Membru din: 18 Dec 2009, 15:30

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de andrei_valoare » 18 Dec 2009, 21:33

daca cel care a inventat roata nu a reusit sa-si insuseasca toate beneficiile care au urmat eu nu am sa fac aceiasi greseala : bila eu am inventat-o in romania ! si bila asta a avut rezultate internationale !

nu accept ca toti creatorii astia nascuti peste noapte de mixuri sau benzare sa-mi spuna mie cum se gestioneaza pescuitul crapului intr-o tara.

cand am descoperit acum multi ani squid & octopus-ul in afara de anason si vanilie nu stiati mare lucru, iar acum incercati sa-mi luati dreptul de a conduce romania an de an la mondiale ?

Avatar utilizator
costelino
senior
senior
Mesaje: 488
Membru din: 05 Iul 2008, 15:35
Localitate: Aproape de Buc.

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de costelino » 18 Dec 2009, 21:41

Goguleeee,sari frate ca ai un client.
Valorosule,niste prajini nu ai?Da multe taticule.Poate ai destule sa-ti ajungem la nas.
Omu asta sufera de prea multa modestie si a inceput sa dea afara.
Ne lesi!!??
AUGURI

Avatar utilizator
dan _city_center
senior
senior
Mesaje: 452
Membru din: 16 Dec 2007, 20:09
Localitate: bucuresti

Re: "PUTEREA SI ADEVARUL" - posibile raspunsuri

Mesaj de dan _city_center » 18 Dec 2009, 22:45

andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.

putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.
ia sa vedem cine mai pune Botul?......
bineinteles ca postarea de mai sus nu e marca CZ :)) :)) :))
Baricada Carp Club

Scrie răspuns

Înapoi la “Soarta Campionatului National de Pescuit la Crap 2010”