Capturi stiuca
Moderator: mini_mic
Re: Capturi stiuca
Va prezint mai jos cateva stiuci de Olanda prinse pe lacuri si canale banale, unde taxa este de 40 euro/an
ooooo ma mut in olanda.mai innebunit cu pozele astea.monstrii
La noi dai 40 de euro pe zi penrtru barca in Delta si daca prinzi cateva marlite zici ca ai avut noroc.
Greseala noastra ca ne-am nascut in Romania.
FIR INTINS SI SARBATORI FERICITE !!!
Greseala noastra ca ne-am nascut in Romania.
FIR INTINS SI SARBATORI FERICITE !!!
- zfcristian
- senior
fara comentarii , smecher fotograful , smecher aparatul
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
emigreren en open bedrijf uitgevoerd pieken in Roemenië
te-ai trezit cam tarziu- oricum, succes!cossty scrie:emigreren en open bedrijf uitgevoerd pieken in Roemenië
- cristian505ro
- Veteran
Super!!! M-au uns pe suflet! Iti zic bravo!, nu iti mai spun sincere felicitari (pentru ca traiesti intr-o lume normala) sa nu ma intelegi iar gresit.Amsterdamer scrie:Va prezint mai jos cateva stiuci de Olanda prinse pe lacuri si canale banale, unde taxa este de 40 euro/an
Cristian Bebesel
@ Amsterdamer
...superbe capturi , dar da-mi voie sa cred ca "satisfactia suprema" este atunci cand reusesti sa prinzi un peste in ape in care nu mai sunt pesti...
Fir intins !...tuturor.
...superbe capturi , dar da-mi voie sa cred ca "satisfactia suprema" este atunci cand reusesti sa prinzi un peste in ape in care nu mai sunt pesti...
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
pe langa comuna lunguletu,pe vechiul drum de pitesti ,undeva in stanga exista o balastiera si anul trecut erau ceva stiuci ca acestea dar prin toamna au aparut talharii cu "voltii"!in primavara o sa ma duc iara sa vedem ce a mai ramas!
ps:4,5 kg a avut marlita
ps:4,5 kg a avut marlita
Padureni-Putna. Nu e mare. Am dat cu un twister alb, am dat jos din plumbul de pe jig. S-a bagat la ea pe cadere, la fundul apei. Jigul fiind usor, astept cam 10-15 secunde sa ajunga pe fund, pe buruiana.
infooooooo.
a-nceput sa dea cona la baraj la Mihilesti ,mai exact la CIOBANI . voi reveni cu foto , ca azi nu am avut nici tel nici apararul la mine . am dat de la 11 la 15 si am luat vreo 10 marlite eliberate si 4 cam la 1,5 - 2 kg tot eliberate , si sincer m-am cam dus nepregatit , am zis sa plec deacasa asa de control .
promit ca revin cu fota data viitoare .
fire intinse si rupte va doresc !!!!!
a-nceput sa dea cona la baraj la Mihilesti ,mai exact la CIOBANI . voi reveni cu foto , ca azi nu am avut nici tel nici apararul la mine . am dat de la 11 la 15 si am luat vreo 10 marlite eliberate si 4 cam la 1,5 - 2 kg tot eliberate , si sincer m-am cam dus nepregatit , am zis sa plec deacasa asa de control .
promit ca revin cu fota data viitoare .
fire intinse si rupte va doresc !!!!!