Marian Constantin scrie:cea mai inteleapta decizie ....Amsterdamer scrie:
ps: hotarasem sa ignor orice postare a membrilor GL ..................................![]()
![]()
![]()
Amsterdamer scrie: .... dar m-am sucit dupa ce am citit "stirile" ... [/color]
Marian Constantin scrie:cea mai inteleapta decizie ....Amsterdamer scrie:
ps: hotarasem sa ignor orice postare a membrilor GL ..................................![]()
![]()
![]()
Amsterdamer scrie: .... dar m-am sucit dupa ce am citit "stirile" ... [/color]

Intr-adevar , suntem co-fondatori la succesul vostru !iulian petre scrie:Multumes pentru ca sunteti asa interesati de topicul deschis pentru inscrieri in clubul Green Lake
Pana acum au colaborat si ne-au ajutat
-Florentin Iuga -Adm.
-Qnyx-Adm.
-Gor965-Adm
-Timer-Moderator
-Gogu Steriade-VIP

cititorii inteleg ca eu n-am absolut nici un interes sa-i dezinformez. Nici nu aveam in intentie sa mai deschid vreodata subiectul, numai ca am fost solicitat sa o fac de catre un membru al GL, exNC, exCP, ex... Sper sa nu fiu solicitat sa scriu si despre motivele mai marunte...george-alexandru scrie:Chiar daca tot incearca a dezinforma cititorii...
Multumesc, dar nu era nevoie, ca le-am mai primit o datageorge-alexandru scrie:Intregul colectiv Green Lake aduce multumiri speciale ....

Amsterdamer scrie: numai ca am fost solicitat sa o fac de catre un membru al GL, exNC, exCP, ex...
Chiar ma intrebam de ce intarzii atat de mult!?Marian Constantin scrie:Amsterdamer scrie: numai ca am fost solicitat sa o fac de catre un membru al GL, exNC, exCP, ex...
![]()
![]()
![]()
![]()

Amsterdamer scrie: - o alta "picatura" pentru care nu mai sunt inscris este ca Marean ExFairplay are "costum de podium" marca Adidas.
bati campii ....
echipamentul meu a fost achizitonat impreuna cu Dan Marinita pentru calificarile nationale pe 2009
Fostii colegi de clubZ se prezentau insa in costume noname, "de 60 de roni"... iar lui i se cam apleca atunci cand statea alaturi de ei...
Iar bati campii ...
si eu am purtat acest echipament de 60 roni , si chiar am cumparat 2 seturi ,le-am purtat in stand in timpul calificarilor
Auzind povestea si cum costumul pe care-l am este (doar) de la Strategy, am luat hotararea sa plec, ca sa nu-i fie rusinica lui Marean Adidas Extorsion cu mine
te credeam om cu minte , scolit pe la Olanda , dar se pare ca degeaba ai stat atatia ani pe acolo , respectul ti la-i pierdut pe drum
asa ca RUSINICA pentru anii pe care ia-i acumulat in viata ta de frustrat ....

Amsterdamer scrie:Don Marean,
De unde stiam eu ca tu ai costum Adidas daca nu imi spuneai matale in pauza de la sedinta?
Cum puteam vorbi eu cu " matale " la sedinta daca nici macar nu te cunosteam , te vazusem o singura data la chiroiu unde singurele cuvinte au fost de .... " buna ziua " .........
De unde stiam eu de colegii matale, adica ce costume au ei si cat au dat pe ele?
poate ai aflat chiar de la cei care te manipuleaza acum !?................
Nervozitatea postarii si cum reactionezi la mesaj denota ca te doare atunci cand cineva vorbeste urat despre tine...
aici ai dreptate .....
dar cand ii vorbesti pe altii pe la spate de ce nu te gandesti intai la cat de rau este si pentru ei?
ceva concret ai ? ....
Si inca ceva...ai dreptate!
Stiu ...
raspunsul corect era "eu nu am vorbit pe nimeni de rau, nu-mi sta in caracter"...dar fii linistit, nu ma asteptam sa-l dai, ca doar stii ca nu e adevarat.Marian Constantin scrie:ceva concret ai ? ....Amsterdamer scrie: dar cand ii vorbesti pe altii pe la spate de ce nu te gandesti intai la cat de rau este si pentru ei?