Sincere si meritate felicitari Danutze. Modest si corect ca de obicei. Personal am urmarit amandoua concursurile si acum sunt mult mai linistit. Nu este un compliment este o constatare si tu stii cel mai bineDan Mitranescu scrie:Asa este .iulian petre scrie:
"Da" asa este au prins la bile pestii mari!. Am vorbit cu ocupantul locului 1 care a prins pestiii mari la bile .Nu mai zic la care ca sa nu-mi fac reclama
Am prins majoritatea pestilor la bile.
Am folosit bile pentru a selecta pestii mari ,pentru a nu fi nevoiti sa "agitam" zona cu driluri cu pesti mici si cu aruncari repetate. Cred ca "linistea" prinde capturi mai mult ca oricare alta nada ...
Am folosit 5-7 feluri de bile capatate de la prieteni . Printre acestea Florin a primit si de la George anul trecut cateva. Au prins la fel de bine.Am nadit numai cu mamaliga pe care am folosit-o si la momitor.
Calitatea bilelor se vede la nadit nu la ac . Din acest motiv nu pot sa fac o diferenta .

P.S. Admiratorii sunt siguri ca ai terminat rezerva de ,, bile'' si la urmatorul concurs vei folosii numai din gradina ta

pentru evitarea tuturor suspiciunilor
 pentru evitarea tuturor suspiciunilor  

Te rog scuza-ma ca nu te-am felicitat si pe tine.
  Te rog scuza-ma ca nu te-am felicitat si pe tine.