Catalin Nastase scrie:Eu am fost sambata in prima zi si am dat 50 lei si duminica 60 lei exact cum este taxa pentru C&R.Iti ia 70 lei daca nu ai saltea de primire si iti dau ei sau spray dezinfectant,etc.Mie mi s-au parut ok.Pacat ca mai vin pe balta si multi care nu respecta pescuitul sportiv si ranesc pestii,nu au cele necesare pentru un pescuit la crap.Am prins un crap de 7kg duminica si era saracul ranit in ceva locuri si nu cred ca de la mine pt ca eu am avut grija sa il scot cu foarte mare atentie si fara graba.Sambata erau niste tarani care au chinuit bietii pesti au platit si 12 bonuri din cate am inteles (din Metro ii luau mai ieftin)dar ar trebui sa se ia masuri sa nu-i primeasca chiar pe toti salbaticii care platesc 120 lei iau un crap de 5 kg si pe restul ii rup in doua.Intradevar duminica au venit la fel niste indivizi care pescuiau cu 3 ace pe fir nu stiau sa pescuiasca crap,nu aveau saltea,spray,monturi crap, nimic,nu am stiut si le-am imprumutat minciocul si cand am vazut cum scot pestele afara m-am speriat, am tipat la ei era tarziu insa pt minciocul meu de la Senzor pe care mi l-au bulit dar in final a venit proprietarul si i-au fugarit dar ar trebui urmariti de la inceput cu ce dau la pescuit pt ca in ritmul asta in 2 luni pestii o sa pluteasca morti pe apa.
Eu sunt incepator ,chiar super incepator dar imi place si respect pescuitul sportiv si ma doare sa vad cum vin unii si distrug pt 120 lei pestele din balta.RESPECT C&R.
De apreciat spiritul si sportivitatea ta,respect pt felul cum abordezi acest sport,chiar din faza incipienta!
Cam ce a mancat mustaciosul?
inca o data

pt cum abordezi pescuitul la crap!