am avut 2 trăsături, una ratată şi altul (mie mi s-a părut a fi plesiozaur la cât de greu se mişca) care s-a poticnit într-un ştep după câteva secunde de la înţepare... deci repet MULTE FORFACURI DE REZERVĂ !!!! s-a prins peşte în ciuda vremii chinuitoare, şi am rămas profund impresionat de dnl Cristian, care înainte să fie patron ESTE PESCAR SPORTIV... toată stima domnule !
 am avut 2 trăsături, una ratată şi altul (mie mi s-a părut a fi plesiozaur la cât de greu se mişca) care s-a poticnit într-un ştep după câteva secunde de la înţepare... deci repet MULTE FORFACURI DE REZERVĂ !!!! s-a prins peşte în ciuda vremii chinuitoare, şi am rămas profund impresionat de dnl Cristian, care înainte să fie patron ESTE PESCAR SPORTIV... toată stima domnule ! încă 12 zile...

. Al doi-lea test : 2 bucati ! aceeasi tactica in alt loc . Va spun ca totul difera de la un loc la altul chiar si de la o zi la alta ! In ceea ce priveste agatatura.. cred ca daca nu avea agatatura nu mai era deloc o balta interesanta . Plus ca nu e chiar de speriat ..
 . Al doi-lea test : 2 bucati ! aceeasi tactica in alt loc . Va spun ca totul difera de la un loc la altul chiar si de la o zi la alta ! In ceea ce priveste agatatura.. cred ca daca nu avea agatatura nu mai era deloc o balta interesanta . Plus ca nu e chiar de speriat ..   
   .
.