emisiunea din 02.08.2008
- cristea radu
- senior 
emisiunea din 02.08.2008
VA ROG SA O POSTATI. VA MULTUMESC.

- iulian petre
- Veteran 
Re: emisiunea din 02.08.2008
...........................cristea radu scrie:VA ROG SA O POSTATI. VA MULTUMESC.

din cauza concursului la care am participat sunt unele intarzieri......si eu astept sa ma "vad la lucru"
 din cauza concursului la care am participat sunt unele intarzieri......si eu astept sa ma "vad la lucru"  si astept cu nerabdare sambata asta sa vad premierea ...
 si astept cu nerabdare sambata asta sa vad premierea ...  

- Madalin Dirla
- Veteran 
Astept sa vad ce strategie ati mai abordat! Firin drill!! 

- florentiniuga
- Master Admin 
Imi pare rau.  Ma chinui de 2 zile sa o postez dar nu reusesc. Pana nu ne ajuta Qnyx sa rezolvam problema, ramanem si fara emisiune. "Felicitari" firmei ROMARG.RO de la Brasov care ne gestioneaza serverul.  :evil:
  Ma chinui de 2 zile sa o postez dar nu reusesc. Pana nu ne ajuta Qnyx sa rezolvam problema, ramanem si fara emisiune. "Felicitari" firmei ROMARG.RO de la Brasov care ne gestioneaza serverul.  :evil:

Ma chinui de 2 zile sa o postez dar nu reusesc. Pana nu ne ajuta Qnyx sa rezolvam problema, ramanem si fara emisiune. "Felicitari" firmei ROMARG.RO de la Brasov care ne gestioneaza serverul.  :evil:
  Ma chinui de 2 zile sa o postez dar nu reusesc. Pana nu ne ajuta Qnyx sa rezolvam problema, ramanem si fara emisiune. "Felicitari" firmei ROMARG.RO de la Brasov care ne gestioneaza serverul.  :evil:Re: emisiunea din 02.08.2008
Florentin  , nu poti sa pui emisiunea pe un server la OTV ? pardon tot siteul ? daca e nevoie de ceva finantatori ma bag si eu , faceti ceva , ne-am saturat de toti cei care iau numai bani si la treaba .......IOC.

Cosmine........ baga si tu ceva , te rugam toti impatimitii INFOPESCAR .

- florentiniuga
- Master Admin 
M-a ajutat, printre toate treburile (isi face boiliesuri si sperante sa ne bata la Tancabesti) si am reusit sa pun emisiunea. Multumiri pe aceasta cale si regrete pentru visele spulberate.vali003 scrie:Cosmine........ baga si tu ceva , te rugam toti impatimitii INFOPESCAR .

Buna ziua
Dle Florentin nu merge emisiunea. Am fost plecat si nu am vazut-o si tot astept. Sunt tare curios sa vad daca George mai e suparat si mai ales daca dl Iulian Petre a ramas pe primul loc.

Dle Florentin nu merge emisiunea. Am fost plecat si nu am vazut-o si tot astept. Sunt tare curios sa vad daca George mai e suparat si mai ales daca dl Iulian Petre a ramas pe primul loc.

- florentiniuga
- Master Admin 
Cred ca ai o problema. Incearca un refresh al paginii. La altii merge. Nu s-a mai plans nimeni. Daca totusi mai e cineva caruia nu-i merge, anuntati-ma.Ravensun scrie:Buna ziua
Gata merge
Acum nu mai e suparat George, dar asteptam finalul

Acum nu mai e suparat George, dar asteptam finalul
- Madalin Dirla
- Veteran 
Super tare emisiunea ...felicitari realizatorului si participantilor ,tineti-o tot asa fratilor  !! FIR IN DRILL!!
 !! FIR IN DRILL!!

!! FIR IN DRILL!!
 !! FIR IN DRILL!!