o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?
 o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?  nu prea cred
 nu prea cred  ... numai mâine nu-i poimâine
 ... numai mâine nu-i poimâine  eta 46 hrs
 eta 46 hrs  

hai la luptaaa cea mareeeeeeeeee

Moderator: florentiniuga
 o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?
 o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?  nu prea cred
 nu prea cred  ... numai mâine nu-i poimâine
 ... numai mâine nu-i poimâine  eta 46 hrs
 eta 46 hrs  

Dane ma bucur pentru voi ca ati participat si ati rezistat pe asa canicula. Cat despre balta ce sa zic, eu stiam ca este asa si am vrut sa o incerc si in concurs, balta e frumoasa,inca..., ar putea fii si mai si, dar asta nu e treaba noastra, noi putem decide daca mai dam pe acolo sau nu. Eu zic ca inca mai putem da, asta e balta de capturi ca lumea,strategie sa ai si sa te ajute si vremea. Eu cand m-am trezit ieri la 18.15 la 20 de M in apa pana la genunchi incercand sa strunesc o butelie de oxigen care rasufla puternic, sincer m-am bucurat ca am fost acolo.( martor Matty). Dane, Darvari e una din salbele de apa de pe valea Mostistei, eu prima oara am dat acolo in 1980, pot sa iti spun ca aici e alta strategie , nu se compara cu nici o balta, Mostistea asa cum spun in cartea la care scriu putin si de mult si pe care sper sa o termin inainte de a ma termina eu, deci cum zic , Mostistea e o curgere usoara de apa, asa cum am fost bucuros sa aud si de la Victor Oana care are portiunea asta de 10 ani. Deci gandeste-te ca apa asta nu sta, asa ne-am gandit si noi, da uite ca de data asta nu i-am dat de cap. Vremea, vremurile........eden scrie:foarte cald şi foarte foarte foarte neplăcut. arbitrii de nota 10, balta nu mă pronunţ, şi cam atât... Felicitări câştigătorilor !!!
 noi suntem la început, şi a fost o experienţă bună şi concursul acesta. M-am înţeles mai mult decât grozav cu Nico, am reuşit să dormim cu rândul şi să fim uniţi de la cap la coadă... ne-am mai înţepat noi cu una cu două, dar punem asta pe seama căldurii şi a plictiselii
 noi suntem la început, şi a fost o experienţă bună şi concursul acesta. M-am înţeles mai mult decât grozav cu Nico, am reuşit să dormim cu rândul şi să fim uniţi de la cap la coadă... ne-am mai înţepat noi cu una cu două, dar punem asta pe seama căldurii şi a plictiselii  . în rest ce pot spune ? balta are PEŞTE cu P mare de tipar, dar... DAR standurile nu sunt deloc echilibrate... părerea mea... una e să ai 100-120 de metri până în malul opus, şi alta e să ai 180-200... noi am încercat cât s-a putut de departe ( vre-o 2 aruncări am reuşit să ajung la cca 30-40 de metri de malul opus, dar asta s-a datorat mai mult firului gros pe care l-am pus pe mulinete în perspectiva ,,submarinelor''), şi la toate distanţele posibile până acolo. singura trăsătură care s-a putut numi trăsătură a fost la bilă de BFM peştoasă, dar nu era una din buteliile de oxigen de care vorbeşti tu, ci mai degrabă un ciortan mai răsărit... cât despre concurs, a fost cel puţin ,,educativ''.
 . în rest ce pot spune ? balta are PEŞTE cu P mare de tipar, dar... DAR standurile nu sunt deloc echilibrate... părerea mea... una e să ai 100-120 de metri până în malul opus, şi alta e să ai 180-200... noi am încercat cât s-a putut de departe ( vre-o 2 aruncări am reuşit să ajung la cca 30-40 de metri de malul opus, dar asta s-a datorat mai mult firului gros pe care l-am pus pe mulinete în perspectiva ,,submarinelor''), şi la toate distanţele posibile până acolo. singura trăsătură care s-a putut numi trăsătură a fost la bilă de BFM peştoasă, dar nu era una din buteliile de oxigen de care vorbeşti tu, ci mai degrabă un ciortan mai răsărit... cât despre concurs, a fost cel puţin ,,educativ''.