diaspora ie aia care sta si o arde aiurea da ani buni in statele calde dan vest si doar da cu gura
  diaspora ie aia care sta si o arde aiurea da ani buni in statele calde dan vest si doar da cu gura  la noi astia da acasa sa facem si sa dregem ca sa fie bine cand vine ei inapoi !
  la noi astia da acasa sa facem si sa dregem ca sa fie bine cand vine ei inapoi !  Restu care munceste cinstit si trimite bani la ciorapu dan Romanika ie Stranieri si aia e buni .
  Restu care munceste cinstit si trimite bani la ciorapu dan Romanika ie Stranieri si aia e buni .  numa sa nu aiba nume da cimitir !
  numa sa nu aiba nume da cimitir !   comprende ? tinta si capu rautatilor ie ala dan Suedia ca e zeflemist si daca Romanika e in razboi cu criza pa el il consideram tradator si trebuie mazilit  da catre noi care este Curtea Martiala !
 comprende ? tinta si capu rautatilor ie ala dan Suedia ca e zeflemist si daca Romanika e in razboi cu criza pa el il consideram tradator si trebuie mazilit  da catre noi care este Curtea Martiala !  
  Olandezuleeee daca pleci da pa forum eu in nume da protest si da solidaritate cu gestu matale , merg si io cu tine unde te duci tu !
 trebuie sa ne iasa si noua o flautista ceva  in cale !
  trebuie sa ne iasa si noua o flautista ceva  in cale !  

nu mai pot sa dorm noptile . acasa la mine
  nu mai pot sa dorm noptile . acasa la mine   mam indragostit do femeie pa situ da matrimoniale gravide
  mam indragostit do femeie pa situ da matrimoniale gravide   si da la o vreme incoace am suferit o deceptie in dragoste ca am aflat ca aia da pe chat ie nevastamea !
 si da la o vreme incoace am suferit o deceptie in dragoste ca am aflat ca aia da pe chat ie nevastamea !  a trebuit sa intrerup orice relatie ca sa lasa cu perversiuni grele si salbatice la cate neam spus noi pa NV
  a trebuit sa intrerup orice relatie ca sa lasa cu perversiuni grele si salbatice la cate neam spus noi pa NV   si daca ie cu cine
 si daca ie cu cine  

daca mai puteti mai bagati ca siasha nu ne vede nimeni !
  daca mai puteti mai bagati ca siasha nu ne vede nimeni ! 

si nu vad ce treaba are cu topicu nostru
 si nu vad ce treaba are cu topicu nostru