Gabriel scrie:Salutare.
Mihai mersi mult de ajutor.....
Astepttt............. :mrgreen:
:roll:
eu am atins max. 71 de metri cu naditoare korda si 90 cu plumbi naditor de 70 gr de la carp sistem pe care mai puneam un pic de grundbait cu seminte. eu nu sunt un lansator foarte bun dar dupa parerea mea betele sunt un pic cam moi pentru lansat naditoarele korda umplute bine cu grundbait.aceleasi performante le am si cu vechile mele bete fox warior xt 3.6 3 lb de care nu vreau sa ma despart curand.
despre dril nu pot sa va spun nimic :oops: deocamdata (am pierdut timpul pe o balta de la noi).dar un lucru care nu-mi place la chuburi esta ca au talonul prea scurt pentru mine
deocamdata este o prima impresie si nu am avut cum sa verific potentialul betelor pentru diferite situatii...
Alex nu am fost la Livada ,am facut o partida scurta la noi in Satu Mare, dar in toamna ajung precis si pe la Livada.
Poate ne comparam CHUBURILE ce zici (ale mele sunt mai noi................ )
Salutare.
Mersi Mihai ...probabil cele de 3,60 is un pic mai tari si probabil merg mai departe ...probabil...
Dar banuiesc ca nu ti-a fost frica sa le fortezi in aruncare???Sau nu le-ai fortat??Ai avut vreo frica cind ai lansat??
Alex azi noapte a plouat tare bine in Oradea(chiar a fost furtuna) si azi a mai plouat ,drumul spre lac ii cam anevoios ,daca nu ai un 4x4 ii cam greu sa ajungi pe balta :mrgreen:
Stau la prietena mea din Oradea, pandim si noi o zi mai buna pentru o iesire ....
Fir intins!
Gabriel scrie:
Dar banuiesc ca nu ti-a fost frica sa le fortezi in aruncare???Sau nu le-ai fortat??Ai avut vreo frica cind ai lansat??
Ai dreptate nu am fortat betele,nici nu am de gand pana nu ma invat cu ele.
Primele mele ''bete de crap" (au fost din trei bucati si am dat ceva bani pe ele la vremea respectiva ) le-am rupt in lansare chiar din primele partide. De atunci nu fortez betele decat cand sunt sigur ca le cunosc destul de bine.
Dar PAREREA MEA este ca sunt un pic moi pt.naditoare mari.
Cred ca cele de 3.60 de 3.5 lb ar face fata mai bine dar repet este doar parerea mea. :roll:
scuze de postarea mea putin cam off topic, dar au aparut pe piata si chub snooper carp 3,6m cu 3 lb, pret...220 ron. are cineva idee despre betele astea?
tare sunt curios...
de fapt si skiliner sunt cam la acelasi pret si am auzit ca pot concura bu bete peste clasa lor de pret
multam
Salutare.
JRC Skyliner is si ele niste bete foarte bune la categoria lor de pret , cele de 3,60 is cele mai laudate dar din pacate nu se mai fac ,mai sunt de 3,80 si 3,90 care am inteles ca are ceva probleme la "incarcarea"lansetei...
Au fost prima mea alegere apoi mi-a atras privirea Chub si ma gindeam sa string un pic mai mult si sa-mi iau Chub
dar acuma mai astept putin poate la anu o sa apara modelul de la Chub de 3,90 si inel de plecare de 50 ....dar daca totusi esti strimtorat si nu mai poti da bani mai multi iati JRC de 3,80 vei fi multumit de ele,is foarte bune pentru categoria lor de pret