asteptam odihna..intre timp deschid eu topicul, ..tu pune si de o cafea ca venim pe la tine la magazin sa facem si o emisiune.

Moderator: florentiniuga

Cu public?ca venim pe la tine la magazin sa facem si o emisiune.

Felicitari Razvan pentru captura.Razvan Garcea scrie:Felicitari castigatorilor precum si participantilor la acest concurs, cred eu reusit.
Multumesc si lotului din care am avut placerea de a face parte.
Inca o data MV2 se dovedeste a fi o pista exceptionala cu exemplare frumoase, dovada cea mai concludenta fiind ca la cantarul din aceasta dimineata, din 17 pesti am insumat cca 120 kg printre ei numarandu-se si captura concursului in greutate de 14,6 kg ,urmat de inca un exemplar de 14,2 kg luat dupa cantar.Media celor mai mari 5 pesti fiind undeva la 63 kg (din pacate nu a punctat)
De retinut ca echipa formata din:Radu Badica ,Iohann Krauss,Mihai Pripon si subsemnatul, am pescuit exclusiv la boilies marca Radu Badica.
o seara buna

George pentru mine "captura" si "cei mai mari 5 pesti" sunt o particularitate destul de restransa ,bazata in mare parte pe noroc, a pescuitului de competitie la crap.gor965 scrie:@Dan M.
Dane intreb de curiozitate...care varianta din cele de mai jos crezi ca ar echilibra mai mult un concurs pe MV2 :
1- sectorizare (in 2 sau 3) si dublu clasament pe fiecare sector (cantitate , calitate din 5 pesti)
2- sectorizare (in 2 sau 3) cu schimbare de sector la 24 ore (sau jumatatea concursului daca-s doar 2 sectoare) si clasament doar la cantitate ?

.Ar trebui sa iti cer scuze fata de dl. Mitranescu.
.Ar trebui sa iti cer scuze fata de dl. Mitranescu.  are multe clase peste tine si in pescuit si la propiu.
 are multe clase peste tine si in pescuit si la propiu.  [/quote]
[/quote] ca ai mai aruncat tu sageti si ai facut misto de "grin leic" dar cum nu stiam cu cine vorbesc am dat "ignor".
  ca ai mai aruncat tu sageti si ai facut misto de "grin leic" dar cum nu stiam cu cine vorbesc am dat "ignor".