asa ca vin cu o intrebare. tinand cont ca sunt din bucuresti, argesul este destul de aproape. pe unde se poate ajunge cu masina destul de aproape de el, tinand cont ca drumurile de pamant sunt acum ,,capcane'' din cauza noroiului ?
stiu ca locurile ,,productive'' sunt secrete bine pastrate, dar nu sunt in cautarea capturilor ,,cu sacu'', ci mai degraba a distractiei la o rosioara, un biban, orice da din coada si miroase-a peste. pe unde as putea sa ma duc ???
infopescari, astept raspunsuri

marian_2918
   marian_2918
 inca nu e perioada sa dai in curent,cel mai bine sa cauti unde apa este mai linistita( in cozi)cand se incalzeste pui un fir de 20 25 mm pe forfac,si cauzi zone de plaja,pietrisi.... carligul putin mai mare si dai la cascaval,cubulet de cascaval,cel mai bun este rucar,s-au daca gasesti unul mai tare, si coropisnita in ape mai adanci,la coropisnita daca dai nu mai pui momitor..plumb de 50 gr asta pt mreana,eu unul am prins si de 3 kg....si sa nu il ti in soare,daca ai cu tine o lada frigorifica ar fi mai bine..
 inca nu e perioada sa dai in curent,cel mai bine sa cauti unde apa este mai linistita( in cozi)cand se incalzeste pui un fir de 20 25 mm pe forfac,si cauzi zone de plaja,pietrisi.... carligul putin mai mare si dai la cascaval,cubulet de cascaval,cel mai bun este rucar,s-au daca gasesti unul mai tare, si coropisnita in ape mai adanci,la coropisnita daca dai nu mai pui momitor..plumb de 50 gr asta pt mreana,eu unul am prins si de 3 kg....si sa nu il ti in soare,daca ai cu tine o lada frigorifica ar fi mai bine..