Astept parerile voastre
Va multumesc anticipat !
Moderatori: gor965, florentiniuga

Nu la sunetul tamburului ma refeream, acela se aude, sunetul baitrunerul nu se aude.mausse26 scrie:Stai linistit ca nu se intampla nimic.daca scoti tamburul si te uiti la interiorul lui vei vedea o mica parghie de tabla legata de un arculet.Acea parghie creaza zgomotul,si de multe ori cedeaza materialul,dar nu te incurca cu nimic.fir intins si sa le stapainesti sanatos
Aha....multamSiledoctorul scrie:E o problema curenta la pl860-865 si nu afecteaza in niciun fel functionabilitatea mulinetei.

Dar pana sa o schimbi ai avut ceva probleme? La tine functiona baitrunner-ul sau era blocat?vioreld2008 scrie:Si eu am avut aceiasi problema si m-am dus la a_ _ _ w si mi-a schimbat piesa[se afla in spate la bairunner si este ceva otelit care ii da zgomotul ala specific]
Nu stiu daca s-a rupt vre o clema. Reglajul baitrunner-ului functioneaza, toate functiile mulinetei functioneaza perfect, chestia este ca atunci cand este baitrunner-ul "activat" si pestele ia fir nu se mai aude zumzaitul acela specific.gor965 scrie:N-am inteles exact care clema s-a rupt...cea ptr. reglajul baitrunner-ului sau cea ptr. sunetul baitrunner-ului cand e activat si pestele ia fir?...ca-s 2 cleme diferit orientate si prinse in centru de acelasi surub ! Cea care deserveste reglajul franei la baitrunner daca se rupe, cade de obicei in interiorul mecanismului de baitrunner si-l blocheaza !
E oarecum surprinzator ca s-a rupt clema aia la o mulineta noua ! Faptul ca si mie mi-i s-a rupt clema aia in perioada de iarna cand o luasem la gresat, ma face sa cred ca respectiva clema e sensibila la temperaturi mai mici si la perioade mai lungi de inactivitate !

Mulineta functiona la fel ,dar nu mai avea acel zgomot.[piesa aceea este un gen de saiba si are o terminatie lata cam 2mm si lunga cam 4-6mm,aceasta terminatie se rupe si nu-ti mai da zgomotul acela]Jogo scrie:Dar pana sa o schimbi ai avut ceva probleme? La tine functiona baitrunner-ul sau era blocat?vioreld2008 scrie:Si eu am avut aceiasi problema si m-am dus la a_ _ _ w si mi-a schimbat piesa[se afla in spate la bairunner si este ceva otelit care ii da zgomotul ala specific]
...deci...s-a rupt clema de pe ax ! Cealalta clema de care zic eu, e inspre spate si atinge marginile zimtate ale butonului de reglaj !Jogo scrie:
Nu stiu daca s-a rupt vre o clema. Reglajul baitrunner-ului functioneaza, toate functiile mulinetei functioneaza perfect, chestia este ca atunci cand este baitrunner-ul "activat" si pestele ia fir nu se mai aude zumzaitul acela specific.
Butonul de reglaj tacane, nu este defect. Era importanta clema de pe ax? O sa am probleme cu ea?gor965 scrie:...deci...s-a rupt clema de pe ax ! Cealalta clema de care zic eu, e inspre spate si atinge marginile zimtate ale butonului de reglaj !Jogo scrie:
Nu stiu daca s-a rupt vre o clema. Reglajul baitrunner-ului functioneaza, toate functiile mulinetei functioneaza perfect, chestia este ca atunci cand este baitrunner-ul "activat" si pestele ia fir nu se mai aude zumzaitul acela specific.
Era importanta ptr. ca auzeai cand iti ia fir si daca nu aveai avertizor ! Alte probleme n-o sa ai cu ea...decat daca, prin absurd, resturile clemei rupte ajung intre piesele in miscare din corpul mulinetei !Jogo scrie:Butonul de reglaj tacane, nu este defect. Era importanta clema de pe ax? O sa am probleme cu ea?gor965 scrie:...deci...s-a rupt clema de pe ax ! Cealalta clema de care zic eu, e inspre spate si atinge marginile zimtate ale butonului de reglaj !Jogo scrie: