OFF TOPIC DELTA DUNARII

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Avatar utilizator
craparulsef
Veteran
Veteran
Mesaje: 1181
Membru din: 04 Ian 2010, 21:17

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de craparulsef » 27 Feb 2011, 10:58

gor965 scrie:...
Aveti dreptate...e iarna si pe toti ne-a luat gura pe din-nainte ! :"> Daca nu mergem la peste, toti suntem niste frustrati care o ardem pe net ! :))
Mulțumesc George, ne-a luat valul ... cu sau fără frustrări ... cu sau fără flăcări pe net ...
Dar ... căci există situații, nu dintre cele mai nocive, căci sunt sau au fost multe alte exemple de postări la modul execrabil :-q
... exemplificând doar una mai "light" şi anume faptul că se mai scria pe undeva într-o expresie incalificabilă, legată eventual, sau mai exact ar putea fi legată doar de, calificarea unui medic de specialitate - "nu am sa mai tolerez aceste atitudini paranoice" - ??? [-x
Ce puteam eu a răspunde eventual, unei astfel de insinuări. În ce calitate cineva, fie el şi moderator poate afirma în mod public despre eventuala suferință a cuiva? [-x
Actul medical poartă întotdeauna amprenta confidențialității şi vorbim aici cumva de un act medical calificat ? :-?
Şi câte alte multe expresii ... care dacă ar fi fost spuse la malul apei lângă un foc de tabără, între pescari ... poate cumva erau de înțeles.

Răspunsul tău simplu, aproape cumva de adevăr şi editarea ta de mai sus, ne poate da răspunsul cel mai corect şi de bun simț în situația de fapt.

Nu cunosc tehnic dacă eventuale editări se pot realiza de către un moderator sau numai de către un administrator. Dacă moderatorii au această posibilitate de a post edita un text al unui user ...
asta ar fi soluția !!!
Mai exact cum văd eu cea mai bună rezolvare ... (căci şi eu sunt în asentimentul lui Sebastian şi anume îmi doresc la fel de mult ca acest forum să dăinuie) ... aș exemplifica astfel: să ne imaginăm că un membru al acestui forum are în textul postat, o expresie dăunătoare fie forumului şi imaginii acestuia pe net, fie este adresată într-un mod necuviincios, lipsit de respect sau cu un conținut malițios sau chiar execrabil - atunci ar putea interveni doar tehnic moderatorul fără a mai face eventuale interpretări personale, sau a intra în jocul celui ce a postat într-un mod mizerabil forțând astfel eventuale replici ce nu îşi au rostul aici.
Astfel, el ,moderatorul ar putea post edita acel text fără a șterge integral postarea ci doar ar rade pur şi simplu sectorul de text ce nu face obiectul activității acestui forum. Poate pune eventuale puncte de suspensie precedate de cuvântul moderator şi astfel fiecare user de bună credință va înțelege că acel membru al forumului a comis o greșeală şi a fost astfel sancționat! După care ar bloca o eventuală reeditare a postului respectiv de către userul în cauză!
E foarte adevărat că acel moderator ar trebui să aibe nervii foarte tari, multă răbdare, atenție distributivă căci ora la care s-ar loga el de exemplu ... ar putea fi cu mult peste timpul la care a fost editat textul respectiv de către user. E un mic impediment peste care se poate trece cu vederea. În aceste condiții tot mai puțini membri ar avea de citit texte să le numim pentru început incalificabile, astfel am evita din ce în ce mai mult, eventuale conflicte gratuite pe forum ... iar meritul unei atmosfere de lucru civilizate ar fi numai şi numai al moderatorului !!!
Eu aşa aş proceda ... aş edita postarea respectivului, fără avertismente, fără eventuale critici neinspirate ci doar cu puncte de suspensie pe textul respectiv urmate sau precedate de semnătură. Orice om de bun simț ar înțelege că în textul respectiv s-a produs o modificare de conținut! Ar rămâne pe topic numai un text cenzurat cu respectivele puncte de suspensie şi semnătura cenzorului.
E foarte adevărat că unii dintre noi ceilalți, am putea apuca să citim textul şi poate am şi răspunde la fel de neinspirat după care ne-am trezi cu modificări pe text ... dar chiar acesta ar putea fi din nou un merit cu atât mai mare al moderatorului!
Ușor în timp "pacea" s-ar putea instala pe forum, oamenii vor înțelege că nu pot posta orice şi oriunde fără a mai intra în conflict direct cu cei ce asigură buna funcționare a forumului. Oricine din afară va citi un text curat fie el şi cenzurat şi va constata cu plăcere că poate naviga pe un forum CIVILIZAT.
Repet nu oricine poate face o astfel de muncă, trebuie să ai multă răbdare, tărie de caracter să fii un pacifist convins şi nu numai. Eu aşa aş proceda ca moderator, fără a mai intra în conflict cu nimeni şi fără a mai alimenta eventuale conflicte gratuite!
E dificil dar nu imposibil!
George te rog frumos, analizează tu aceste rânduri împreună cu stafful forumului şi dacă veți considera că e de bun augur şi dacă se poate realiza tehnic acest lucru - eu cred că ar fi dacă nu cea mai bună măcar una dintre soluţiile bune, diplomatice chiar, ce ar putea în mod implicit aduce mai mulţi membri pe forum şi nu numai!
Vă mulțumesc tuturor celor ce aţi avut răbdarea de a citi până la capăt. Cu speranța că acest text nu a inoportunat pe nimeni ci doar s-a vrut a fi, un mesaj de sprijin în a "construi" ceva frumos şi plin de substanţă pe INFOPESCAR.
---<><
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de gor965 » 27 Feb 2011, 18:10

craparulsef scrie: Nu cunosc tehnic dacă eventuale editări se pot realiza de către un moderator sau numai de către un administrator. Dacă moderatorii au această posibilitate de a post edita un text al unui user ...
asta ar fi soluția !!!
Pai asta si fac Moderatorii...Editeaza, Sterg,Muta postari ...dar numai in subforumul unde au drept de moderare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
craparulsef
Veteran
Veteran
Mesaje: 1181
Membru din: 04 Ian 2010, 21:17

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de craparulsef » 27 Feb 2011, 18:53

gor965 scrie:...
Pai asta si fac Moderatorii...Editeaza, Sterg,Muta postari ...dar numai in subforumul unde au drept de moderare !
Din păcate George, răspunsul dumitale nu mă mulțumește ... mi-ar fi plăcut să dorești a puncta exact pe propunerea mea. Cu alte cuvinte mi-aș fi dorit un răspuns mai elaborat indiferen care ar fi fost el, eventual o promisiune ... dar mă rog tu ai decis să răspunzi astfel şi eu respect şi punctul tău de vedere.
Este foarte important după părerea mea ca eventualele "ştergeri de text" să fie exact pe postarea celui ce a comis o greșeală să spunem ... nu cred că e necesară o altă postare cu textul original şi eventuale comentarii ci doar acele puncte de suspensie însoțite de semnătura moderatorului. poate nu tot textul este de aruncat la gunoi, poate conține şi ceva demn de luat în seamă, important pentru noi cred că ar fi faptul ca atunci când oricine ar dori să citească - să descopere în fapt doar un eventual text cenzurat care în ansamblul lui să fie benefic forumului. Repet meritul pentru o frumoasă expunere finală de conținut ar fi doar al moderatorilor care cu atât mai mult ar da dovadă de bună credință. Şi nu în ultimul rând rămân la convingerea că astfel se vor putea foarte ușor evita multe postări nu tocmai corecte.
Dar poate nu reușesc să mă fac eu înțeles, sau poate cer prea mult!
A fost o simplă încercare de a face din acest forum, ceva special (...deși sincer să fiu mi-ar fi fost deajuns numai topicul Delta Dunării să arate bine !!!)
Oricum George, eu îți mulțumesc şi pentru puţin şi nădăjduiesc să vă mai gândiți cei ce purtați de altfel pe umerii voștri această răspundere.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de gor965 » 27 Feb 2011, 19:40

craparulsef scrie:
gor965 scrie:...
Pai asta si fac Moderatorii...Editeaza, Sterg,Muta postari ...dar numai in subforumul unde au drept de moderare !
Din păcate George, răspunsul dumitale nu mă mulțumește ...
Am avut impresia ca nu sti exact ce pot sa faca Moderatorii ! In rest ,n-am ce raspuns elaborat sa-ti dau ptr. ca moderatorii fac exact ce spui tu ! Cand e de cenzurat anumite cuvinte le cenzureaza...cand e de modificat ceva , modifica ...cand e de sters , NU sterg, ci muta postul in Arhiva ! Nu exista un tipar anume pe forum in ceeace priveste modul de actiune al unui Moderator ...tocmai ptr. ca interventiile difera ! Uneori e mai indicat sa editezi in postul respectiv, alte ori e mai indicat sa atragi atentia cu o noua postare ! Eu personal editez in postul original si ma semnez ca sa se stie cine a modificat ! La fiecare Editare specific motivul ptr. care intervin ! Daca in schimb vreau sa-mi exprim o opinie sau sa atrag atentia asupra unui lucru, dau o replica separata de postul original ! Pana acum , in tot restul forumului treaba asa a mers si nu vad de ce n-ar merge si in subforumul asta ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
ionutniculae
membru activ
membru activ
Mesaje: 121
Membru din: 06 Oct 2010, 08:55
Localitate: Bucuresti

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de ionutniculae » 28 Feb 2011, 10:07

De unde a plecat si unde s-a ajuns, cu jigniri gen "frustrati" si pana la chestii gen "nu ii purta de grija site", ce nu ati inteles voi "moderatorii", ca voi sunteti puternici prin oamenii care scriu pe acest site(nu ma refer la mine), iar aluzii gen "ca unii au vb cu moderatorii ca si cum ar fi angajatii lor, e deplasat"(eu am spus ceva, nu am dat un ordin, cum fak sefii catre subalterni), si ar trebui sa vedem de unde a plecat totul, a fost o afirmatie deloc tendentioasa(parerea mea), iar interventia a fost mult prea agresiva, restul d.george a fost meritul tau ca aceasta asa zisa polemica a continuat.
Mie sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici de la o chestie minora, dar poate cum au spus unii, iarna este de vina
P.S. si tu george si sorin, poate sunteti oameni senzationali sau poate nu, la fel eu sau altii care au intrat in polemica asta, dar ideea e ca pana nu cunosti omul nu poti sa iti faci o parere
Never give up

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de gor965 » 28 Feb 2011, 10:36

ionutniculae scrie:............. a fost o afirmatie deloc tendentioasa(parerea mea), iar interventia a fost mult prea agresiva, restul d.george a fost meritul tau ca aceasta asa zisa polemica a continuat.
...................
1. Dumneata ai inceput, luand peste picior un moderator si stiind cum o sa reactioneze ! Basca, la un raspuns mai mult decat decent care te invita sa lecturezi ceva povesti pe prima pagina , ai avut o reactie neinspirata (ca sa nu zic de prost gust).
2. Cand vad ca de atata timp unii inca le cauta in coarne moderatorilor, am oarece suspiciuni ca sunt un pic frustrati !
3. Prefer sa continui o polemica pana in punctul in care nu mai este nimic de spus astfel incat sa sa putem merge mai departe, nu sa stam tot timpul si sa ne sicanam incercand sa demonstram ca unii suntem mai brezi decat altii !
4. Eu imi cer scuze celor pe care i-am jignit...sunt om si uneori devin la randul meu frustrat ca nu inteleg ce ii determina pe unii sa tot inflamenze un subforum fregventat in mod regulat de doar 10-15 useri !
5. Surprinzator, cand e vorba de discutat punctual ceva legat de pescuit , multi nu au timp sa scrie , in schimb cand e sa ne muscam de kur , scriem romane intregi daca trebuie !...ma refer in general, la tot forumul !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
ionutniculae
membru activ
membru activ
Mesaje: 121
Membru din: 06 Oct 2010, 08:55
Localitate: Bucuresti

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de ionutniculae » 28 Feb 2011, 14:04

ok am inteles, crede-ma ca daca as avea experienta as scrie romane, dar din pacate nu am, si eu ca multi altii asteptam sa vedem ce scriu cei care au ce, si daca putem sa mai completam cate ceva e ok, in rest sanatate maxima
Never give up

gogu steriade
VIP+++
VIP+++
Mesaje: 1094
Membru din: 22 Feb 2009, 07:43
Localitate: Vaslui

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de gogu steriade » 01 Mar 2011, 11:17

wtf ! :O aici e la diverse ? :-/ ba baieti lasati draco vrajelile astea si mergeti sa faceti un om da zapada >:D< ca vi sa incins procesoarele ! :-B
psss
nea crapu boss ai prins ceva anu asta ? :-? o raceala ,un guturai ,nimic ? :D
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Avatar utilizator
craparulsef
Veteran
Veteran
Mesaje: 1181
Membru din: 04 Ian 2010, 21:17

Re: OFF TOPIC DELTA DUNARII

Mesaj de craparulsef » 03 Mar 2011, 13:58

gogu steriade scrie:...
nea crapu boss ai prins ceva anu asta ? :-? o raceala ,un guturai ,nimic ? :D
Nea Gogule, sa traiasca si matale bre, si familia lu matale ca tare dor am avut da o plescaiala pa balta, da acuma pregatesc da o fuga da acasa pentru la toamna, cu trupele da pescari de placeri, ca eu is da moda veche ... iarna car si vara sanie, stii cum e!
Deci cu prinsu ... mai am noroc doar cand sa opreste din fuga colega da apartament ! =))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Avatar utilizator
craparulsef
Veteran
Veteran
Mesaje: 1181
Membru din: 04 Ian 2010, 21:17

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de craparulsef » 23 Iul 2011, 14:08

sorin1362 scrie:Se pare ca anul asta nu au fost prea multi prin delta. O fi de vina criza, ... or fi de vina interdictiile, ... s-or fi "pastrat" majoritatea pentru la toamna... ? :-? Cert este ca, in comparatie cu anul trecut, numarul amatorilor de delta a scazut. Sincer m-as bucura ca sita sa cearna ... ;)
La fel de sincer ... ma amuza sinceritatea ta ! =))
Ar mai trebui sa stii, ca si azi sunt in zona Sulina, trei dintre pescarii, care au scris multe randuri pe acest topic si care, chiar prind crapi pe Musura si Chilia ... au fost pana acum majoritatea dintre ei la pescuit impreuna cu mine ... dar parca ti-am mai spus ... nu vei mai vedea pe acest forum, nici imagini cu capturi, nu vei mai citi nici impresii, vei scrie doar tu si doar tu, numai pentru tine si atat !!!
Daca doresti totusi sa te umpli de invidie ... cauta pe paginile fiecaruia dintre ei si vei vedea capturi ... asta ca sa nu te mai iei aiurea :-& de cei ce prind totusi crapi in delta de peste 20 kg., respectiv de 22,8 kg !
Sper ca ti-am dat o tema pentru mazgalicele tale caci vad ca nu prea mai ai subiecte !!! :))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

gogu steriade
VIP+++
VIP+++
Mesaje: 1094
Membru din: 22 Feb 2009, 07:43
Localitate: Vaslui

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de gogu steriade » 23 Iul 2011, 15:13

[quote="craparulsef"][quote= ... au fost pana acum majoritatea dintre ei la pescuit impreuna cu mine ... dar parca ti-am mai spus ... nu vei mai vedea pe acest forum, nici imagini cu capturi, nu vei mai citi nici impresii, vei scrie doar tu si doar tu, numai pentru tine si atat !!! /quote]
Ei , asta ie mancatiash ! :-< vi i cu vi i , morti i cu morti i ! :-B
Unde zici ca scrie aia care a prins porcu ala da 22 da kile da icre sa vaz si io minunea ? :D face trafic ? #-o Raiting domne nu tafic da carne ! >:D< ma bag si io sa scriu la iei daca plateste bine ! :-B
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Avatar utilizator
craparulsef
Veteran
Veteran
Mesaje: 1181
Membru din: 04 Ian 2010, 21:17

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de craparulsef » 23 Iul 2011, 18:41

gogu steriade scrie:...Unde zici ca scrie aia care a prins porcu ala da 22 da kile da icre sa vaz si io minunea ? ...
Bre Gogule, aia zice, scrie si pune pozile pa "Face a lui Book" ala, da ecsemplul, sau cum i o zice, pa "nea Tlogu" pa "Bloage" si e multi bre, nu e numa unu ... ia vezi matale ... cati nu mai scriu pa aci de catava vreme si vei gasi dupe numele lor, ca nu vreau io sa le fac reklama ca nu ma platira cu nici o bere. [-x
Si nu ma mai provoca pa acilea, ca nu prea raspund decat lu matale ca esti haios! Pa restul ala micu sunt suparat rau da tot :-& si nu il mai bag in seama :-t ... te saluta baiatu !!!
P.S. Mai am doar o stica da aia ... daca te grabesti poate o desfacem impreuna si vezi tot atunci si pozele ;) ... daca nu le gasesti pa Goagalu lu Vanghelie!
Hai ca ne muta astia iar pa topicu lu matale si pretinii !!! Sau mai rau ajungem a fi bagati in cerneala =))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”